- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
Aktív témák
-
lúzer
veterán
válasz
Motion_Blur #24911 üzenetére
miért?
gondolom mindenki felteszi akkor az esőgumit vagy mire gondolsz? -
Calogero
addikt
válasz
Motion_Blur #24905 üzenetére
Az én tippem is ez szárazra versenyre.
Esősre pedig
1. Hamilton
2. Kimi
3. Alonso -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24905 üzenetére
Meg mindig esore all az egesz delutanra. 'Monszun' az szerintem nem lesz, de a zaporok es a folyamatosan valtozo aszfaltviszonyok meg nagyobb lutrit csinalhatnak a versenybol, mint egy vegig szakado eso.
Idojarastol fuggetlenul, gyozzon a jobbik!
Grand prix-s szep jo napot mindenkinek!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #24907 üzenetére
Kiderül majd, itt az üzemanyag is döntő lehet, hisz egy körre elegendő is nagy + súly.
Meg aztán el is kéne fordulni, nem úgy mint 98-ban. -
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #24872 üzenetére
Hát ha a pole nem is lett volna meg (mint ahogy azt is nyilatkozta, hogy "előkelőbb helyen végzett volna"), de két tizeddel már Kova előtt lenne, hárommal meg már Massára is veszélyes lett volna. Ráadásul a hetes kanyar nagyon hosszú, ha ott lecsúszik az ideális ívről, akkor csak nagy sebességvesztés árán lehet visszaevickélni, szerintem így ott simán lehet annyit bukni.
Hamilton meg szerintem nem lett volna verhető, mert a McLaren is nagyon jól ment, és nem is túl nehéz az autója sem. -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24872 üzenetére
De, ha Massahoz viszonyitjuk (aki szinte hibatlan kort ment), es feltetelezzuk, hogy Kiminek 2 korrel tobb nafta van a puttonyaban, akkor lathatjuk, hogy egy ilyen kis hiba dontheti el, hogy hazon belul ki vegezhetne elorebb. Vagyis kis hiba, de, ha a csapattars nem hibazik, akkor megno a jelentosege.
Osszessegeben tehat en Kimit nem irnam le erre a futamra, feltem tole Kovat is.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #24866 üzenetére
Neki ezek szerint elég. Ez a baj. Minden szinten.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24866 üzenetére
A het tized nem olyan nagy hatrany egy hetkilometeres palyan, ahol ugye egy kornyi benzin nagyobb suly az atlagosnal. Vagyis, ha 2-3 korrel tobb van Kimi autojaban (Massahoz kepest), akkor nem is ment rosszul uzemanyagkorrigaltan, es konnyeden lehet dobogos.
(#24865) wildrain: Es esetleg meg azt is rafognak 'szegenyre', hogy o kezdte.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #24860 üzenetére
Mindezek ellenére elégedett vagyok az autómmal, amely úgy tűnik, hogy a kényem-kedvem szerint viselkedik.
Szerintem nem mondana ilyet, ha nem így lenne, és ha holnapra ez nem változik, akkor jó lesz a versenytempó is. -
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #24849 üzenetére
A versenytempójával csak Valenciában volt gond, de az betudható az adott gumiszettnek is, máskor is előfordult, hogy egy szett nagyon szarul működött. Előzni nem tud, ez tény, de nem biztos, hogy az ő számlájára kell ezt írni.
Ha nem olyan rajtja lesz, mint amilyet Oliverda ír, hanem esetleg még Kovalainent is megelőzi (talán nem lesz olyan nehéz, elvégre egy sorból rajtol vele), akkor megverheti Massát.
Én nem látom olyan borúsan a dolgot, elvégre ennek a hullámvölgynek is vége kell legyen valamikor. -
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #24846 üzenetére
Látom te is rájöttél , hogy Kimi fejében valami nagyon nincsen rendben!
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #24849 üzenetére
Ha nem rajtolják le hátulról Raikkonen-t akkor a dobogó meglesz neki, Heiki 3szett gumiból kettőt sosem tud rendesen felmelegíteni, úgyhogy ő meglesz neki a boxkiállásokkor. Csapattársával futam közben nem fog vívni imho, tehát dobogó alsó foka a sanszos. Én nem szorítok senkinek, de ha úgy tennék a kedvencemet biztos nem írnám le addig még matematikailag esélye van megnyerni a végelszámolást.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #24846 üzenetére
Nem olyan biztos, én még reménykedem Kimi feltámadásában. Ha eltérőek az üzemanyagszintek, akár meg is előzheti Massát.
Amúgy kíváncsi leszek, hogy melyikük indul több üzemanyaggal, mert ha Massa, akkor szerintem az azt jelenti, hogy már most megvan a csapatsorrend. -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24741 üzenetére
De mielott valaki megsertodne. Clark es Schumacher nem is ugyanazon palyan versenyeztek, ezert is hagytak meg Clarknak ezt a kitunteto cimet, aki a hosszu hirhedt palyan szerezte azt az F1 hoskoraban. Clark mindossze 32 evet elt, en ot tartom Spa kiralyanak pedig Senna, a kedvencem is tobbszor nyert nala Spaban, de Senna is csak az ujkori palyan.
MS-t melyen tisztelem es elismerem, ugyhogy ezennel oda is adom neki az ujkori Spa legnagyobb bajnoka, vagy az ujkori Spa rekordere cimeket.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24741 üzenetére
Nincs es. Mi rosszat vagy pontatlant irtam? Semmit.
Ez nem egy 'kinek a hosszabb a ...' rang. Meg manapsag is Jim Clarkot tisztelik meg ezzel a cimmel.
-
tuskooo
addikt
válasz
Motion_Blur #24711 üzenetére
Azért nem csak azon múlt.
hunnylander: hát a meki, nem?
-
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur #24684 üzenetére
Kimi ahogy megtörte az autót és továbbindult olajat húzott maga után.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24658 üzenetére
De a lassubb reszeken idot is veszithet a Meki a kisebb leszoritoero miatt, amit a kisebb legellenalas miatti nagyobb csucssebessegert be kell vallalni.
Es miert ne lehetnel buszke arra, hogy a Ferrarie a legerosebb motor. Semmit sem bizonyit a rosszindulatu feltetelezesekbol. Eddig is rajuk szavaztam az erosorrendben. Ha meg nem lesz tovabbi megbizhatosagi problema, mert valoban QC hiba volt, nem a konstrukcio elettartamat szurtak el, akkor emelt fovel lehettek buszkek a Ferrari motorra.
Nekem a Dumbo-ful is egy necces huzasnak tunik (szaraz palyara itt), nem csak haszna van, hanem legellenallasa is.
A Ferrarik meglepoen jok uszony nelkul is, gondolom orulnel, ha vegleg elfelejtenek?
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #24585 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #24587 üzenetére
Ne hisztizz.
-
Thrawn
félisten
válasz
Motion_Blur #24587 üzenetére
Forma-1 - Senna legendás köre (Hun) - 1993 Donington
szerk: Akkor nem értettem a kérdést... -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #24585 üzenetére
Eső? Mester? Egy kör alatt pár előzés.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #24557 üzenetére
Konstruktőriben pár verseny óta jövünk fel mint a belvíz és jelenleg én úgy gondolom hogy ezen a hétvégén a McLaren lesz a gyorsabb az időjárásnak köszönhetően (is). Az utolsó versenyeken pedig a keményebb keverékeknek hála talán szinté ez lesz a helyzet. Az pedig szvsz elég merész kijelentés hogy a Ferrari csomag a leggyorsabb a mezőnyben. Ott volt pl. Hockenheim. Na de majd térjünk vissza erre az utolsó verseny után.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
A Mclaren pedig Kova gyengesége miatt bukja a csapat világbajnokit.
Csak erről nem beszél senki.
Pedig év végén ez alaján osztják a pénzt, ha jól tudom. -
tuskooo
addikt
válasz
Nocsak, én is ezt akartam belinkelni
Ez a verseny lesz szvsz a döntő, ha Kimi itt is úgy teljesít, mint eddig, akkor beállhat Massa mögé. De fordítva se rossz, szvsz mindketten jóval jobb pilóták, mint a Hamiltont segítő Kova.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #24551 üzenetére
Kicsit késő már szvsz.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Reméljük, hogy így lesz.
-
AMD Power
titán
válasz
Ez a következő két futaon ki fog derűlni.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24499 üzenetére
Szeretned, ha ugy lenne. Kozben te is sok pontban ugy goldolod, ahogy en, mert ha nem, erdekelne, hogy mivel nem tudsz egyeterteni es mivel tudnad cafolni. Neked is csak megerzeseid es vagyaid lehetnek Kimivel kapcsolatban. A valosag pedig sok pontban engem igazol.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #24463 üzenetére
Ez még nem zárja ki, hogy Wéber Gabinak igaza volt. Attól, hogy ő boldog a Ferrarinál, lehet, hogy az eredményessége rovására megy, míg a McLarennél, ahol kordában tartották, jobban össze volt szedve.
Amúgy én sem hiszem, hogy így lenne, mivel neki a versenyzés a lényeg az egészben, és szerintem az ahhoz kapcsolódó dolgokat nem hanyagolná el semmiképpen sem. Amit ő kihagyna, az a sajtótájékoztatók, PR-megjelenések, stb. -
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #24463 üzenetére
Na azt nem hallotam, mert az Európa GP-t az ITV-n néztem, mit mondott?
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24299 üzenetére
-
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur #24292 üzenetére
Megnyugtató hírek ezek. Itt van magyarul is.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24288 üzenetére
Szegeny Alonso mindent kiprobal. Nem hiszem, hogy nagy sikerek varnak a Renault-ra a kovetkezo ket versenyen. Lehet felniuk a Torotol, de meg a Force Indiatol is.
Egy szep mai kep a Ferrarirol/Kimirol.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #24218 üzenetére
A hagyományos szisztémával, ha valaki elrántja a tankolóberendezést, és hirtelen megáll (nem egyszer akadt ilyenre példa), a nyalókás ember gyorsan visszaugorhat az autó elé, és azonnal újra jelt adhat, ha megoldódik a probléma.
Nem egy olyat láttunk már, hogy a szerelői gárda többi tagja (kb. 2-3 fő) együtt integetett ilyenkor, hogy "mehetsz már". Most éppen így történt.
Hiába volt durva a mostani helyzet, szerintem nem érdemes visszatérni a nyalókás emberhez, mert az az 1-2 tized, amit egy ember reakcióidejének kiiktatásával nyernek, akár futamgyőzelembe is kerülhet egy ilyen kiélezett helyzetben, mint most Kovalainennel volt. Volt már tankolás után az ellenfél mellé érkezés dögivel, pl. 2006-ban asszem Bahreinben Alonso és Schumacher harcoltak a második kanyarig kerékcsere után. Figyelembe véve, hogy a mai F1-ben gyakorlatilag az előzések 80%-a a boxutcában történik, óriási jelentősége van 1-2 tizedmp-nek.
Tanulni kell a hibákból, és tökéletesíteni a rendszert. Csinálhatnának pl. valódi táblát is, ami belógna a versenyző elé, és egy robotkar felrántaná, ha indulhat. -
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #24214 üzenetére
Ha Kimi nem hibázik, szinte lemásolta volna a hungaroringes Alonso-előzését. Páran megint vakarták volna a fejüket, hogy hogyan csinálták.
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #24199 üzenetére
én néha betérek óda, a képekért meg most pl ezért
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24199 üzenetére
Remeket lattok. (Re'meket lattok.)
Ez olyan, mintha en nem nyitnam meg az A5.hu-t FP miatt. Pedig megfogom. A Formulas Michael Raikkonen fan 'ujsagirokrol' meg nem is beszelve.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #24078 üzenetére
Ez jó.
-
hunnylander
őstag
válasz
Az Atlason boffent ki egyesekbol, hogy az egesz batch (alkatresz gyartasi szeria) dumat, csakis az olasz sajto elhallgattatasara es a szurkolok megnyugtatasara talalt ki a Ferrari, mert bizott abban, hogy talan megusszak az ujabb problemat annak felszamolasaig. Ugyanis valoszinusithetoen meg eddig nem volt meg a hiba pontos oka es/vagy nincs meg kesz a kovetkezo motorrevizio (habar lehet, hogy mar reg gozerovel azon dolgoznak, de akkor is az uj motorrevizio tervezese, gyartasa es tesztelese idobe telik). Ha Spara kesz lesz, Massanak is azt teszik be a jokercserevel.
-
tuskooo
addikt
válasz
Ez jó
Jót tesz szvsz amúgy a Ferrarinak, hogy Schumi besegít, legalább a taktika rendben van.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24063 üzenetére
Ahogy mondod, es ok adtak a cimeket is.
Kimeljuk mar meg ezt a topikot a vezess.hu, f1-live.hu es tarsaiktol.
Nem igaz, hogy nincs jobb?
A5.hu, F1hirek, F1vilag esetleg Formula.hu (az utobbit nem veletlenul mondom utolsonak). Ezeket kellene preferalni, ha valaki nem ert angolul es / vagy nemetul.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24053 üzenetére
Ez NEM objektiv, csakis szubjektiv es enyhen rosszindulatunak tekintheto, egyebkent csak frocli.
Nem igaz, hogy nem latsz at a szitan. Szidni nem szoktam a Ferrarit, se a pilotait, de froclizni azt mar inkabb.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #23725 üzenetére
Van egy masik mirror stream is. Tegyetek el tartalekba.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #23705 üzenetére
weather.com: 2pm Mostly Sunny 28°C, csapadek valoszinusege 10%
Azt mondom, hogy ez meg a Mekinek mindig tul meleg (a ket leglagyabb keverekhez uj aszfalton) es inkabb a Ferrarinak kedvez az idojaras.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
De csak ennyit ígérnek a jósok.
Tegnap szinte ugyanilyen időben ment nagyon jól Massa.
Más: Az első vezető szárnyak és hátsó gumik jól fognak fogyni ezen a futamon.
A GP2-ben szinte majd minden előzés után a nevető 3-ik jött ki jól belőle. -
AMD Power
titán
válasz
Ez nem jó Ferkáknak.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #23684 üzenetére
Faj kimondani de en is ugy erzem, hogy Kimi meg Lewist is konnyen megelozheti a Ferrari jobb gumikezelese es versenytempoja miatt. Rosberg nyilatkozta, hogy bar nincs olyan nagy kulonbseg a ket keverek kozott, de meg a kemenyebbik is holyagosodik. A 30 fokos homerseklet (es a gyengebb motor
) miatt a Meki el lesz maradva versenytempoban. Az egyetlen eselye Lewisnak (az 1-2. helyre), ha o nagyon jol rajtol, ellenben Kimi meg beragad valaki moge.
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur #23684 üzenetére
Vb-pontversenyben tudná megelőzni,erre értettem
Hát igen,jó lenne ha jól rajtolna Kimi,és első helyen érne célba.
Nagyon boldog lennék.Na pár óra és kiderül -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #23617 üzenetére
Nekem már semmi bajom nincs vele. Bár néha még megmosolyogtatnak az akrobata motoros mutatványai meg a fejek amiket a pitwall-on vág.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #23617 üzenetére
Tiszteltem nagyon MS-t.
De ki voltam tőle.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #23601 üzenetére
gondold el milyen kellemetlen lehet a Hamilton drukkerek-nek..én motorversenyen tapasztaltam..és meg kell mondjam Magyaroktól (németektől)..Rossi drukkerktől, hogy milyen ellenfélnek drukkolnom, el is ment a kedvem Brno-tól.
..Egyébként MS sem osztotta fele-fele arányban a nézőket a második évében (harmadikban meg pláne)...nehogy már azt gondolja itt bárki is, hogy ez teljesen rendben van..egy fenét van rendben.
-
Oliverda
titán
válasz
Én voltam kint de nem nagyon láttam/hallottam nyomát sem annak amire célzol.
Mondjuk anno 2006ban talán pont te magyaráztad büszkén a Magyar verseny után hogy mennyi anti-Alonso volt kint és hogy milyen tömeges üdvrivalgás tört ki mitán kiesett. Hiába, akkor ő volt a közellenség a Ferrari-sok szemében most pedig Hamilton az.
mod: Én személyszerint kifejezetten örülök hogy nincs olyan sok szurkolója.
-
hunnylander
őstag
válasz
Az aranyok eredete pedig vilagos mint a vakablak. A Ferrari-szurkolok, korabbi Schumi szurkolok nepes tabora egyesult a Kimi-szurkolok nepes taboraval. Na es egy Massa- Kubica- akarmilyen-fannek is Lewis az 'utalnivalo' ellensege. A mezei TV nezonek pedig igenis tetszik Lewis produkcioja, erdekes, hogy ok azok a korosztalyok es embertipusok, akik nemigazan forumoznak az F1-rol, es nem is erdeklik oket a bulvarhirek, csak jo versenyeket akarnak latvanyos pilotateljesitmenyekkel es Lewisra ebben lehet szamitani. Az internetes kulturabol nem lehet reprezentativ kovetkezteteseket levonni. A futamra latogatok aranyaibol szinten nem.
Pusztan az, hogy a F1-et nezok hany szazaleka nem kedveli Hamiltont az meg nem bizonyitek, arra, hogy valami baj van a viselkedesevel. Mindenki a masik kedvenceben keresi a hibakat, mikor mindegyikben van. Lewisnak van a legnagyobb ellenszurkolo-tabora a fent emlitett okokbol. Felolem aztan 99% is utalhatja, attol szamomra meg jo fej marad. Pl. a felvetett kerdesben se mondott semmi rosszat, amiert bantani lehetne. Az emberek hajlamosak belevetiteni a gonosz vonasokat az ellenbe, igaz ez a sportra is. En nem tartozok azon idiotak koze akik kettos mercevel itelnek meg tetteket es szemelyeket, az agressziorol nem is beszelve..
-
PazsitZ
addikt
válasz
De a kevesebb szurkoló közül némelyek még hülyébbek, még fanatikusabbak.
Látom azért még van aki elolvassa a hsz-eit
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #23572 üzenetére
Én ezt a kevés kör számra mondtam.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #23568 üzenetére
De ha az autót nem lehet akkor a versenyzőket szabjuk át].
A kiálló dolgokat, na meg persze aki kilog a sorból azt rövidebbre venni.(Kubika)
-
vagamo
őstag
válasz
Motion_Blur #23568 üzenetére
Igen! Ez is egy megoldás, de kicsit brutális
! (de igazságos)
-
lenox
veterán
válasz
Motion_Blur #23537 üzenetére
Hmm, regen ugy volt, hogy 300 es 320 kozott, es a felvezeto is beleszamit, de max 2 ora utan le kell inteni. Most mashogy van?
Ja, latom:
The race length is defined as the smallest number of complete laps that exceeds 305 kilometers (the Monaco Grand Prix is the sole exception with a race length of 78 laps / 260.5 km)
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #23531 üzenetére
Hát ja. Biztos jó fog csatázni Button-nal meg Alonso-val a versenyen.
-
aesir
veterán
válasz
Motion_Blur #23512 üzenetére
Miért, mi a különbség?
-
Oliverda
titán
válasz
Néztem. A végére már kifogyott belőle a szussz. Mint mostanság úgy általában.
-
hunnylander
őstag
válasz
Szerintem is elmaradnak tole. Hosszu futamunk lehet a 'tulszabott' korszam miatt. A gumihasznalatnak komoly jelentosege lehet a versenytaktikara es versenytempora nezve.
Tiszta por a palya es kornyeke, vagy pl. a bokszutcaban lapatolni lehet a port, annyi van. Egy mclarenes soporte egy nagy kupacba.
-
hossszú
őstag
válasz
Motion_Blur #23495 üzenetére
Kimi nagyon érzi
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #23495 üzenetére
A vesztét?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #23490 üzenetére
A bilmosk sem megy. Lehet hogy még hegesztik a hidat.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #23400 üzenetére
Koszi! Vannak benne aranykopesek rendesen.
-
pH érték
aktív tag
válasz
Motion_Blur #23391 üzenetére
Na ezen a pályán sem lesz könnyű előzni.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #23384 üzenetére
Majd meglátjuk. De persze bízok LH sikerében. De lásd Massa "vezetése" is milyen biztosnak tűnt... és végül is füstbe szált az egész.
-
aesir
veterán
válasz
Motion_Blur #23384 üzenetére
Amellett hogy az a pálya az rFactorhoz nem feltétlenül korrekt mérés alapján készült, valamint hogy nem tudsz setupolni, mindez hadd ne legyen mérvadó a Ferrari teljesítményéhez.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #23378 üzenetére
Ezt nem tudom. De Kimi még mindig veszélyesebb mint Massa.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #23378 üzenetére
Magas, nagyon magas.
Nem kell ot bantani, csak megmondja, amit gondol. Amikor Lewis teljesit alul, akkor meg ot szapulja.
De szerintem inkabb Kimi veszelyes Hamiltonra, mar pusztan matematikai okokbol is.
Kb. 28 fok varhato a valenciai futamra, szombatra meg nemi kod es/vagy esopermet. Idealis lenne ahhoz, hogy mindket rivalis a legjobbjat mutassa.
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #23346 üzenetére
pff..
A Marlboros "vonalkódokat" a f***é szedték le még jó, hogy nem a Ferrari címert vagy magának az autó szinét változtatták meg. -
AMD Power
titán
válasz
De komolyan néznek ki ezek.
-
hunnylander
őstag
válasz
En ennel muveszibb designra szamitottam, amikor eloszor olvastam a hirt korabban.
Semmi festmeny vagy grafika jelleg, semmi raszteres nyalanksag, csak fotok. Kimi ennel jobbat erdemelt volna.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #23292 üzenetére
1-1.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #23277 üzenetére
Nem is azert mondtam.
Vegulis a Bridge kopirozta a tavalyi setupjat, csak Braziliara kemenyitett, ott meg tavaly szinte mindenkinel kenodott a szuperlagy es volt is aggodalmaskodas rendesen. Az uj palyakra (Valencia, Szingapur) meg a leglagyabbakat valasztotta. Ugyhogy annyira nem lehet savanyu a szolo. Ahogy nezegetem Valenciaban is 30 fok korul lesz.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #23275 üzenetére
Pedig a Renault konstrukcio is a gumizabalasarol hires.
De a Bridgestonet nehez lenne azzal vadolni, hogy elfogult lenne a McLaren fele (Istanbul Park, Hungaroring).
Viszont a Ferrari uj hatso felfuggestesevel is a jobb gumifelmelegitos kepessegek fele tendalhat, a jobb kvalis eredmenyekert. A Meki meg a versenyetapokon valo jobb gumikezelesben javult sokat az iden. Szoval a szezon vegere elofordulhat, hogy kozel egyforman kezelik majd a gumikat.
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #23225 üzenetére
Ahhoz kellett a M és a Renault páros, olyan futama nem hinném hogy lenne még egy a pályafutása alatt Alonsonak az egyengumik miatt. De az nem volt semmi...
-
Incubus
tag
válasz
Motion_Blur #23217 üzenetére
Szia!
Milyen progit használsz?
üdv RG
-
Shabranigdo
tag
válasz
hát emlékezetes futam lenne úgy, az biztos
-
Adrián29
aktív tag
válasz
-
PazsitZ
addikt
válasz
Azt hiszem tőled olvastam rFactor topicban, hogy magyarral próbálkoztál.
Na most abból indultam ki én is, de mondjuk már elég sok mindent átállítottam.
Amúgy tudom, nekem valahogy nem igazán megy a setupolás, de próbálkozok.
Megnézem majd a barcelona setupot.
-
gV
őstag
válasz
inkább az a kérdés te melyiket használod, én a belgát, avval sikerült az 1:36
mielött vki kifejtené nekem h ennek a pályának semmi köze spához elmondanám h nekem csak az volt a lényeg h a megsaccolt (1:37es) időnél jobbat érjek el -
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #22929 üzenetére
[link]
"egészen pontosan egy minőségi hibás, törött hajtókar okozta a bosszantó kiesést."(#22976) hunnylander: Ezt a szeretem az új pályákat és gyorsan tanulom meg őket. Kimi is ugyanígy elsütötte.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #22964 üzenetére
Mar le is alltam, sorry, csak hangosan gondolkoztam, forditott esetben is ki lenne targyalva a dolog, hidd el nincs ebben semmi rossz. Mar hianyoltalak, ugyhogy inkabb en mennek passzivba helyetted, egy nagyon jo zeneszamon dolgozok, meg csinalni akarok egy zenes videot a szezon eddigi reszebol a szunetben Valenciaig, sajat zenevel, ugyhogy le is leptem. Ott van az uj tema, Valencia.
-
tuskooo
addikt
válasz
Motion_Blur #22950 üzenetére
Ahogy jobban végiggondoltam, én se értem, hogy hirtelen mit számolgatnak, simán megoldható volt, ha volt még a tankban anyag.
-
tuskooo
addikt
válasz
De azért felül kell vizsgálni a motort
-
hunnylander
őstag
válasz
Akkor a minosegellenorzes javitasaval megoldhato a tovabbi hasonlo problemak megelozese, nem kell revizio, bar az otvozet valtoztatasahoz, minosegenek javitasahoz lazan megkapnak az engedelyt a tobbi csapattol.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #22769 üzenetére
Kár, hogy nem tudom munkahelyen hanggal nézni, gondolom az is durva.
-
hunnylander
őstag
válasz
Szepen csinalta Massa, el kell ismerni.
Most mar legalabb tudhatjatok, hogy mit erezhetett egy mclarenes Silverstone-nal es Hockenheim-mel kapcsolatban, ami a rajtolast es az elozeseket illeti.
-
laci666
senior tag
válasz
Hát igen ez az év rajtja volt
Így lerajtolni a 2 Mekit nem semmi volt.Jól csinálta Massa -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #21981 üzenetére
Nos, lett finn, ferraris aláírás?
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #21900 üzenetére
Ezzel csak egy baj van. Az elszállást mindíg csak másoknál vesszük észre.
-
Incubus
tag
válasz
Motion_Blur #21910 üzenetére
Még semmi sincs lefutva! Köztudott, h a Meki üdvöskéje nem nagyon bírja a nyomást! Jó példa erre az, amikor szarul megy az autó, akkor képtelen hibátlanul vezetni....tavalyi blamázs egyértelműen a Ferrari malmára hajtotta a vizet. Nem kizárt, h idén is megismétlődhet. Ha Ferka nem nyer Hungaroringen, akkor sztem eláshatja magát!
-
TiK@
csendes tag
válasz
Motion_Blur #21910 üzenetére
Csak mások véleményére lettem volna kiváncsi.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21900 üzenetére
Ez nem elszallas, hanem Lewis elleni kemeny kritika.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21879 üzenetére
Tihany-Siofok, csutortok.
-
tuskooo
addikt
válasz
Motion_Blur #21876 üzenetére
Sztem nem is olyan ronda. Ha hosszabb lenne, akkor ja, de elég jók az arányai sztem.
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest