Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
makinen
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég jöttem rá, hogy a mobilra telepített Foobar is látja (a PC-re telepített Serviio program révén) a PC-n levő zenéket, viszont időnként olyat csinál, hogy az éppen játszott szám végefelé elakad, aztán elkezdi a számot az elejétől. És újra és újra, amíg nem lépek a következő trackre. Ja és beletekerni sem lehet ebben a lejátszási módban. Mi lehet a baj? -
makinen
csendes tag
Sziasztok!
Foobart használok hosszú évek óta de csak láma felhasználó módban, nem skinezek, nem ASIO-zok, semmi hókusz-pókusz, csak hallgatom a PC-n levő zenét. Mivel a PC csak alaplapi hangkártyás, most vettem egy DAC-os fejhallgató erősítőt (Ifi Zen Dac).
A PC felismerte, konfigurálta, mint USB eszközt, viszont a Foobarral nem szól, teljesen néma. Netes zenével (pl. YouTube) működik a DAC.
Valamit át kell hozzá állítani a Foobarban, vagy az ASIO kell hozzá? -
makinen
csendes tag
válasz
Satyricon
üzenetére
Nekem is szinte az alapkinézet van fenn, kis átalakítással , de mindig is érdekelt a skinezés, mert szeretem, ha ki is néz valahogy az, amit szeretek. De távol tartott a dologtól, hogy nekem ez a része már "kínai", nem értek hozzá. Mivel gyerek-és ifjúkorom a kazettásmagnók bűvkörében telt, valami olyasmi skint képzelnék el, de úgy, hogy a jelenleg használt funkciók (pl. library) megmaradjanak. Ha tudnál segíteni, akár csak leírással, jó tanáccsal, azt megköszönném.

-
makinen
csendes tag
Sziasztok!
Épp most szedtem le nagyfelbontású audió albumot (1,6 GB), ami DSF fájlokat tartalmaz.
Lejátszható ez a Foobar valamelyik komponensével?
Telepítettem a programba SACD, SSF/DSF dekódert, de továbbra sem ismeri fel.
Valami ötlet? -
makinen
csendes tag
Sziasztok!
1. Win10-re álltam át, foobar újratelepítve, új verzió.
Úgy rémlik, anno nem nyúltam bele az equalizerbe, de most nem hangzik olyan jól, mint korábban. Tud valaki esetleg egy jó beállítást? (fotó)
Mély, közép és magas egyensúlyban, egyik se nyomja el a másikat.2. Csak integrált hangkártyám van a PC-n, érdemes ASIO-val, KernelStreaminggel és hasonlókkal vesződni?
Változtat valamit a hangzáson?Előre is köszönet a tanácsokért.
-
makinen
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdésem volna: a Foobarban be lehet állítani, hogy (PC-n) legyen az alap audiólejátszó?
-
makinen
csendes tag
Sziasztok! Kb. 1-2 éve használom a Foobar-t, úgyhogy kezdő szint... Váltottam XP-ről 7-re, újra telepítettem a progit, és két dologgal nem boldogulok. Ahogy a képen is látszik, a playback/order-ben megoldottam a folyamatos random lejátszást, de a jobb felső sarokba is kint volt ez az opció korábban legördülő menüben. Hogy jeleníthetem meg ezt újra?
Másik: a bal felső ALBUM LIST ablak tartalmát nem lehet valahogy mappa nézetbe tenni? Merthogy ez 52 mappa tartalma... Így ömlesztve nem az igazi. Nem a C meghajtón vannak a fájlok, ha ez számít valamit.+ még: ki szeretnék próbálni valamilyen grafikus skint, (pl. amilyen a képen), honnan tölthetnék le hasonlókat és van-e valami extra install eljárás hozzá vagy csak a szokásos? Foobar v1.3.6-ot használok.
Előre is köszi a segítséget.
-
makinen
csendes tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Köszönöm, így már jó.

Amúgy létezik már olyan skin Foobarhoz, amihez nem kell programozónak lennem, csak úgy fogom, feltelepítem/beimportálom/ vagy ilyesmi és kész?

Mikor legutóbb keresgéltem ebben a témában, még komoly számgépes ismeret szükségeltetett az ilyen kunsztokhoz... -
makinen
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy foobar 1.1.6.0 van a gépemen, no skin, semmi cicoma, csak alap, ami feltétlen kell.
Ha csak nem javasoltok mást, maradok ennél, mert nem kevés küzdelembe került belőni anno rajta a dolgokat.
APE, FLAC, MP3 megy rajta rendesen, egy problémám van csak: a playlist lejátszáskor random módban többször játsza ugyanazokat a számokat, pedig a listán bőven van még lejátszatlan. Megoldható, hogy a teljes listát játssza le, és csak aztán ismételjen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- DOOM - The Dark Ages
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Warships
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest