- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Froclee
őstag
válasz
Froclee #1687 üzenetére
amúgy nincs is sok kiegem. csak a columnsui meg hozzá a lyric show panel. online troubleshooter-t lefutattam, ott azt írta a lyric show panel rossz. letöröltem, de ugyanúgy fennáll a probléma. egyébként kb 5 perc után visszaáll a memória fogyasztása csak pár percig kritikus (MEM 80%át fogyasztja..)
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Froclee #1589 üzenetére
Szerintem simán rátelepítheted az újat a régire, és megmaradnak a beállításaid. A biztonság kedvéért a Roaming mappából a foobar mappát külön, meg a foobar alap mappáját is külön mappába másolhatod, így ha mégis baj lenne, visszamásolod őket a helyükre, és marad minden a régiben.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Froclee #1587 üzenetére
Te jó ég, azt már ideje lenne lecserélni, felhasználói élményben is sokkal gazdagabb, és már sokkal jobban testreszabhatóbb az új verzió, negatívumot nem is tudnék mondani.
Jah és itt van az a beállítás ami neked kell, és nálam hibátlanul működik (ottvan az enqueue, meg minden más)
(az első képen még nincs bepipálva, de aztán bepipáltam és így lett a második kép
)
-
Apollyon
Korrektor
-
frankie!
őstag
KÖSZI!
Látom, hogy már régebben is rákérdeztem, s akkor is te válaszoltál, de akkor nem sikerült, most is alig-alig.
Először a foo_uie_lyrics2.dll-t tettem föl, de azzal a köv. hibaüzit kaptam: Failed to load DLL: foo_uie_lyrics2.dll Reason: A megadott eljárás nem található.
Fölraktam a sima foo_uie_lyrics2.dll-t, ezzel jó lett. Gondoltam hogy ez kell a 2. verzióhoz, de az így sem lett jó. Vagy az az 1.0-hoz jó csak?
A "betűkiemelés" hol található? Az lenne a synced lyric? -
Rusher
őstag
Persze azzal nincs is baj egész albumok külön mappában vannak, de van egy olyan mappa amiben vegyesen van mindenféle 1-1 szám és azoknál is szeretnék borítót...miért nem működhet azt nem tudom......
csövi Én Jetaudio-t használtam régebben és összehasonlítva jobb volt a Foobar próbáld ki
-
flash-
veterán
úgyértem hogy ha windows media playerrel játszom le az exact audio copyval felrakott számot akkor nincs a zenében pattogás deha winamppal vagy foobarral akkor van pattogás.
még egy kérdés:
volt régen egy telepítő szerű fájl a foobarhoz amit ha lefuttattam akkor az audió fájlok társítását a foobarhoz rendelte plusz az ikonok is foobarosak lettek. ez már sajna nincs meg de most újra kellene. valaki tud segiteni? -
Mosqu!to
addikt
Nem próbáltam. Google-ben rákerestem, nem is találtam iylet sehol. Esetlegt vhol a perferencesben kéne találnom? (9.6.1-et használok)
Mindemellett ez valósan adja nekem vissza a fájl 5.1 tartalmát, vagy csak virtuálisan keveri rá? Mert a virtuális rákeverést én is meg tudom csinálni az erősítővel, viszont a .wv valóban több csatornával bír. -
Furky
őstag
Hi!
Bocsi a késői válaszért, kipróbáltam az általad ajánlottat, de sajnos nem volt kompatibilis a legújabb foobar-okkal. Ezért nem használtam semmit, illetve az AMIP-ot úgy, hogy kijelzi az albumot is. Viszont most felnéztem AMIP honlapjára, és van hozzá egy kis program, az AMIP Configurator, marha egyszerű, és végre normálisan működik, egyszerű beállítani az AMIP-ot nagyon.
Megy minden a legújabb 0.9.6.3-as foobarral is. -
gtasystem
őstag
na mindegy ha már ennyit molyoltam vele
itt van két link ami hasznos
foobar2000 fórum
vannak skinek is ahogy néztem..a kung foo tetszett de ma már eleget szöszöltem..majd legközelebb..
-
Gorneck
legenda
Múltjuk pedig van nekik...anno jobb muzsikát toltak...de nekem ez is bejön...
-
-FreaK-
veterán
Én alap skint, mert bár nagyon tetszenek ezek a design-os skinek amiket már itt is linkeltek de sajna nem tudom úgy átállítani őket ahogy szeretném, pl album art nekem nem kell, meg a playlistemnél szeretném meghagyni a füleket és a column beállításokat de ezt nem tudom h lehet beleheggeszteni egy ilyen skinbe úgyhogy marad az alap
Valaki meg tud oldani ilyesmit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest