- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
Köszönet a feltöltésért
Nagyon jó a leírás, minden ment, egy dolog nem sikerült zenét lejátszanom,de az lehet hogy az Asio zavarta be.Havernak tetszett meg nagyon a szalagos magnó skin , megkért hogy tegyem majd fel neki ha újra húzta az OP-jét utána majd megírom hogy ment.
-
nubreed
veterán
Előszőr is: köszönünk szépen minden segítséget tőled! Biztos, hogy nagyon hasznos lesz.
Igazából szerintem egy csomó foobar skin fix méretű és nagyon sokan teszik azt pl a deviantarton is, hogy nem egy automatikusan települő exe-be teszik bele (sőt ilyet nem is láttam) hanem egy zip file-ba csomagolják be és mellékelnek hozzá egy telepítési leírást.
Megértem, hogy eddig úgymond csak magadnak barkácsolgattad a skineket de így hogy feltettél néhány képet, máris kiderült, hogy mennyire jók és másoknak is igényük volna rá.
Szerintem mindent vernek amiket eddig valaha is láttam foobarhoz.
Én jelenleg ezt használom: [link]
Az én felbontásom 1680x1050 és ha jól értem, a skined akkor betölti a teljes képernyőt, ráadásul 1920x1080-ban? -
Fandango
veterán
Egy ideig en is kuzdottem, hogy talaljak valami jol kinezo skint, de aztan ra kellett jonnom teljesen felesleges szamomra, mert addig latom amig elinditom, vagy ritkan piszkalom akkor meg teljesen mind1 hogy nez ki, a hangzas a lenyeg!
Hasznald orommel a skint amit talaltal, van akinek ez kell mert igy erzi jol magat. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest