- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnIces
tag
válasz
Vasinger! #1530 üzenetére
[link]
-továbbra is 1920x1080-as
(telepítés> mint a többinél -részletezve /link/ valahol fentebb- #1511)Ha az FCL importja után nem lenne úgy, akkor:
...a lyricspanel hátterét átlátszóvá tenni. (jobbegérgomb a panelon>background>transparent)
...a "right panel" hátterét szintén. (jobbegérgomb pl. a "BIO"-ra>behaviour fül>CSAK a Custom background colour és a Pseudo transparency legyen bepipálva) -
OnIces
tag
válasz
Vasinger! #1494 üzenetére
#1292-től tárgyaltuk ezt a problémát -dalszövegek-.
...a megoldása a #1305 + #1317-től lett....hozzáteszen értetlenül állok a dolog előtt.
De azóta többször előfordult már, hogy így tudtuk megoldani a felmerülő proplémát.
(ezzel csak annyi baj, van, hogy az én gépemen lévő beállításokkal fogja betölteni a progit és az nem mindenkinek jó)Jó lenne, ha ilyen "programozós" kérdésekben valaki bekapcsolódna majd és segítene, mert én nem fogok tudni.
Csak azt tudom adni, ami nekem van, de egy másik felbontásban csak összekuszál mindent...hozzáteszem a dal adatait nekem eddig keresni kellett -nem automatikusan működik- (Tagging) és az albumborítót pedig -ha van és talál- a biography panelről mentheted az aktuális mappába....
...a dalszöveg jön automatikusan...
-
Whynot?
aktív tag
válasz
Vasinger! #1302 üzenetére
szóval azért nem vágom, hogy mi van, mert van egy portable telepítésem pendrive-on, ami szépen szedte is régen a szövegeket és most minden frissítés nélkül leállt az is. Azért gondoltam először, hogy hátha lyric szerver probléma az egész. De most totál meg vagyok lőve, pedig nekem nagyon hiányzik ez a plugin.
-
Whynot?
aktív tag
válasz
Vasinger! #1288 üzenetére
olyan nekem is volt.
jobb klikk, splitter settings, kiválasztod azt a panelt ami kitakarja a füleket és a forced layout boxba teszel egy pipát.Nekem viszont a lyrics témához lenne kérdésem.
A sima lyric show panel nem keres a netről nálam valamiért. Megnéztem, az utolsó letöltött dalszövegem okt 10-i. Azóta nem talál semmit, csak megy a searching.
Tettem be 2-3 másik plugint, de egyik se működik ugy ahogy szeretném. sokszor nem talál semmit tök népszerű dalokhoz sem, illetve nem tetszik, hogy jobgomb és menüs kavarások után kezd el egyáltalán keresni is.Valaki nem tudna megoldást, vagy olyan lyric plugint javasolni, ami önállóan kiteszi nekem a dalszöveget?
-
OnIces
tag
válasz
Vasinger! #1285 üzenetére
Kis beállítással teljesen témához szabható.
A lyrics panel beállításaiban (jobb egérgomb a panelen) a background > transparent
és a méretezéshez:
1:
itt a "configure"...
2:
itt jobboldalon "Padding" -ben a top és a bottom értéket átírni, ahogy a képen van + itt tudod átnevezni is ("LYR" -hogy illeszkedjen)
és így kell kinéznie (természetesen a betűtípus/szín egyéni izlés kérdése):
sok sikert!
-
OnIces
tag
válasz
Vasinger! #1285 üzenetére
No, én annyit tettem, hogy kivettem (töröltem) az eredetit és betettem az enyémet -insert panel- lyrics show3..., /direkt hagytam a beállításokat, hogy látszon, hogy más/.
Itt kell változtatni:
itt van az eredetiben egy VHSpanel...valami. Ezt kell kivenni és a helyére simán betenni egy Lyrics show 3 panelt.
-
Fooler89
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest