- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
-
Cs1csó
titán
válasz
makinen #2929 üzenetére
A WASAPI-t ajánlom, integrált hangkártyához bőven elég. A másik, hogy menj be a hanbgeállításokba (hangszóró tálcaikon jobb klikk, lejátszóeszközök - amelyiket használod - arra katt - tulajdonságok - speciális - alapértelmezett formátum: és itt állítsd 16bit 44khz vagy 16bit 48khz-re bőven elég az is.
Milyen az integrált hangkáryád? Azért kérdezem mert ha a legfrissebb win 10-ed van (1709-es build a falls creators update) mert lehet ahhoz is adtak ki kompatibilis drivert.
-
-
Tibe
aktív tag
-
Fandango
veterán
válasz
makinen #2114 üzenetére
Latom, hogy az album list panel a folder structure szerinti megjelenitesre van allitva, de megse ugy jelenik meg, viszont nalam ezzel nincs gond, rendesen mappa szeruen latom a listat.
Skineket a deviantarton rengeteget talasz, es ott le is van irva a skineknel, mi a telepites modja. -
mondomén
őstag
válasz
makinen #1596 üzenetére
Én most ezt raktam össze. Minimál, csak az van ott ami nekem kell...
Ez volt az alap, egy picit változtattam rajta csak. Amúgy annyi, hogy amit leszedsz mappát, azt átmásolod a foobar mappájába és beállításokban átkapcsolsz a default témáról.
Egyébként most azzal küzdök, hogy nem hajlandó win8-al együtt indulni (bekapcsoláskor) a foobar. Folyton hibát ír ki, hogy hiányzik a shared.dll, pedig ott van a foo mappában az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest