Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
-
Cs1csó
titán
válasz
makinen
üzenetére
A WASAPI-t ajánlom, integrált hangkártyához bőven elég. A másik, hogy menj be a hanbgeállításokba (hangszóró tálcaikon jobb klikk, lejátszóeszközök - amelyiket használod - arra katt - tulajdonságok - speciális - alapértelmezett formátum: és itt állítsd 16bit 44khz vagy 16bit 48khz-re bőven elég az is.
Milyen az integrált hangkáryád? Azért kérdezem mert ha a legfrissebb win 10-ed van (1709-es build a falls creators update) mert lehet ahhoz is adtak ki kompatibilis drivert.
-
-
Tibe
aktív tag
-
Fandango
veterán
válasz
makinen
üzenetére
Latom, hogy az album list panel a folder structure szerinti megjelenitesre van allitva, de megse ugy jelenik meg, viszont nalam ezzel nincs gond, rendesen mappa szeruen latom a listat.
Skineket a deviantarton rengeteget talasz, es ott le is van irva a skineknel, mi a telepites modja. -
mondomén
őstag
válasz
makinen
üzenetére
Én most ezt raktam össze. Minimál, csak az van ott ami nekem kell...
Ez volt az alap, egy picit változtattam rajta csak. Amúgy annyi, hogy amit leszedsz mappát, azt átmásolod a foobar mappájába és beállításokban átkapcsolsz a default témáról.Egyébként most azzal küzdök, hogy nem hajlandó win8-al együtt indulni (bekapcsoláskor) a foobar. Folyton hibát ír ki, hogy hiányzik a shared.dll, pedig ott van a foo mappában az is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Spórolós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest