Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
senior tag
válasz
MasterMark #4044 üzenetére
Üdv.
Jó hogy meg találktad és ezt meg írtad mia a megoldás.
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #4043 üzenetére
Megtaláltam:
Jobb gomb - Utilities - Select stream
-
AtHoS
nagyúr
válasz
MasterMark #2189 üzenetére
No csak, hogy ne örüljek túlságosan.
Az előbb bekapcsolva a gépet, megint elkezdte a némulást játszogatni.
Kihúztam-bedugtam az U1-et a USB csatlakozóból és megszűnt ismét a némulás. Rögtön arra gondoltam, hogy a USB hosszabbítónak talán nincs is köze a jelenséghez, így beiktattam tesztre a tegnap este kivett 50 cm-es USB hosszabbító kábelt és azzal sem jelentkezik a némulás.Most már csak arra kell rájönnöm, rendszerinduláskor miért csinálja és ha kihúzom-bedugom az U1-et, akkor mitől javul meg
Kényelmi szempontból csak jobb lenne, ha nem kellene fölöslegesen húzgálni.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
MasterMark #2187 üzenetére
Levettem 1000 ms-re, amúgy fogalmam nincs miért volt 15k-n. Az alap telepítésnél 1000 ms volt, így ezért húztam oda.
Egyébként ez milyen célt szolgál? Buffer elnevezésből ideiglenes tárolásra gondolok, amit a memóriába betölt, így talán minél nagyobb az érték annál hosszabb adatkiesést tud áthidalni?
Szerk.
Egyébként most kezdtem el komolyabban használni a foobar-t. Korábban lényegében flac konvertálásra használtam, de igazából az sem tegnap volt
szóval nincs rálátásom a progira, minden tanácsot szívesen fogadok
-
AtHoS
nagyúr
válasz
MasterMark #2184 üzenetére
Majd nézelődöm, hátha van itthon elfekvőben másik USB hosszabbító, bár nem rémlik így első blikkre. Inkább rendelek egy normálisabbat.
Egyelőre most jól elvan a gépház tetején.
Barátomnál USB HUB-bal van kötve az U1 (összvissz 2 USB csati van a laposon). Kíváncsi vagyok ott mit fogok tudni kezdeni, mert szórakozott nem keveset az a HUB is, bár ott HDD bay is van kötve a HUB-ra, igaz saját tápja van a HUB-nak, viszont már 2-3 éves környéki lehet és a szórakozgatása (folyamat eldobálta a csatlakozást, ki-be kellett húzgálni sokszor, mire beállt normális állapotba) adódhat az elöregedett adapter komponensek miatt is.
kingabo
Alapból 15k ms-en volt
illetve van most is, mert visszahúztam oda
-
AtHoS
nagyúr
válasz
MasterMark #2182 üzenetére
USB kábellel
bár egy 50cm-es toldó van hozzádugva, hogy felérjen az asztalra
foobar beállítások Advanced - Playback részen lévő wasapi beállításnál tettem egy pipát a High worker process priority-hoz, persze maradt minden a régiben
Szerk.
Na bakker. Kivettem az 50 cm-es USB toldót és megszűnt a némulás
-
AtHoS
nagyúr
válasz
MasterMark #2180 üzenetére
Genius 1250-x van rákötve jack-el az U1-re. 8.0.8.2161-es driver van telepítve. Audiocenter verziónak 0.3.0.59-et ír
Feltelepítettem a hivatalos oldalról a foobar-t és felraktam rá a wasapi plugint. Ezzel is ugyanúgy elnémul win rendszerhang lejátszásakor
Win hangbeállításoknál a Speciális fülön pipálva van a kizárólagos mód (enélkül nem is indul el a lejátszás foobarban wasapival) és pipáltam a prioritás adását a kizárólagos módban lévő alkalmazásnak részt is. Semmi érdemi hatás...
Szerk.
aimp3+wasapi viszont nem hoz ilyen némulást
-
AtHoS
nagyúr
válasz
MasterMark #2178 üzenetére
15120 ms volt a buffer, de levittem 50 ms-ra. Ugyanúgy elnémult ekkor is. Ja átraktam eventre is és ugyanúgy némul.
Nálam portable-ként egy letöltött zip lett kibontva [link] esetleg ezzel lehet gond?
Szerk.
Na. Átraktam a lejátszást Audigy2-re és itt nem némul -> wasapi (event) 50 ms Szóval Xonar U1-el szórakozik
Szerk2.
No persze szeretném a Xonar U1-el normálisan működésre bírni, mivel a kezdő történet az, hogy barátom a laptopjával U1-et használ
-
kingabo
őstag
válasz
MasterMark #2160 üzenetére
A kimenet elvileg jó #2150-ből: "DS: Hangszórók (conexant smartaudio hd)", és elvileg ez az egy hangkártyája van csak.
-
dirceu
újonc
válasz
MasterMark #2160 üzenetére
A kimenetet hol lehet beállítani/megnézni?
Miért, mit állítsak be az Asio helyett?
-
Exodius
őstag
válasz
MasterMark #2105 üzenetére
Hát érdekes lenne ha erre érzékeny.
-
válasz
MasterMark #2098 üzenetére
Köszi, akkor leírom, hogy miről lenne szó. A videót nem saját szórakoztatásomra veszem fel, hanem van egy konkrét problémám a játékkal, és a videót fel szeretném tölteni a YouTubra, hogy azután a videó linkjét a fórumban megtudjam adni, hogy más is megtudja nézni. Ezt a jelenlegi cuccot kissé macerás lenne felrakni a You Tubra úgy, hogy az mások által is nézhető legyen, ezért kellen valami megoldás.
-
Bandi8407
tag
válasz
MasterMark #2091 üzenetére
Köszi, megvan
mit kerestem én ezt...
-
Bandi8407
tag
válasz
MasterMark #2089 üzenetére
oké! de hogyan tudom odarakni arra nem jöttem rá!?
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
MasterMark #2085 üzenetére
Pontosan, de valamit valamiért!
-
Bandi8407
tag
válasz
MasterMark #2083 üzenetére
Értem! Nagyon köszönöm a segítséget
-
Bandi8407
tag
válasz
MasterMark #2080 üzenetére
Wasapi-t, de most oké van hang így hogy leállítottam, eddig érdekes mód akkor sem volt ha kiléptem a programból! No mindegy, köszönöm
-
Kasya
nagyúr
válasz
MasterMark #2074 üzenetére
Akkor konnyebb mint gondoltam. Azt hittem itt is bellitasok sorozat van, mint MPC-hc + pluginok eseten
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #2066 üzenetére
Meg is lett a válasz: a kiterjesztés .wav volt, ezt átírtam .wv-re és megy is.
-
gorbep
senior tag
válasz
MasterMark #2045 üzenetére
Próbáld ki, nálam teljesen megszűnt az akadás, és a procihasználat lement 10-30%-ról 1% alá, ami hangnak is egyértelműen jót tett....
És erre csak most jöttek rá? mindegy.... a lényeg, hogy megcsinálták......szuper....
-
Kékes525
félisten
válasz
MasterMark #2043 üzenetére
De igen, gondoltam, de talán nem most. Csak próba volt.
"ráadásul flac+dts MKA" v1.3.4 -et próbáltad? A végleges mindenféleképp érdemes lesz.
-
Kékes525
félisten
válasz
MasterMark #2036 üzenetére
Miért találod jobbnak az XBMC-t a foobar2000-nél a DTS lejátszására?
-
gorbep
senior tag
válasz
MasterMark #2034 üzenetére
Köszönöm..... látod ez eszembe se jutott....... a faék esete.... és tényleg.....
de ha meg DTS-t akarok, akkor tegyem fel újra?...... Hátulgombolós Szoftveralehandrók......
De lehet ez mégis User Error..... ebben az esetben minden segítséget megköszönnék.......
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
MasterMark #2001 üzenetére
Köszönöm!
-
Kékes525
félisten
válasz
MasterMark #1990 üzenetére
Szívesen!
-
Kékes525
félisten
válasz
MasterMark #1988 üzenetére
-
Apollyon
Korrektor
válasz
MasterMark #1446 üzenetére
De hogy ha Enable layout editing mode, akkor ahová szeretnéd, jobbklikk, és mondjuk Replace UI element, betolsz egy splittert, és a splittert tudod állítgatni jobbra-balra, le-fel attól függ mit raktál be, és ezáltal méreteződik a panel.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
MasterMark #1444 üzenetére
Layout editorral, többféleképpen..
A View menüben van olyan Layout aztán Quick setup, és ott van pár előre konfigurált variáció.. azok közül van egy amiben benne van.
Vagy szintén a Layout alatt, beklikkeled hogy Enable layout editing mode, és a program felületén jobb klikkekkel tudsz választani elemeket (paneleket) mint pl az album cover, a playlist, elválasztó rácsok stb... Aztán a Preferences -> Display-ben beállíthatod még hogy ha az album mappájában van a kép, akkor megadsz egy konkrét filenevet és úgy beállítja. Én pl mindig cover.-t adok meg, de be lehet tenni back-et is, CD art stb, tehát hogy az albumborító eleje meg hátulja is látszódjon, a CD-jé, a belseje stb.De a borítókat az mp3 és mp4 fileokba is bele lehet integrálni, és azt is megjeleníti. (Bár ezt csak külső programmal, MP3Tag) Tehát úgy hogy nincs külön képfile, hanem az egy mp3 fileban benne van a kép is, mint a tagek.
-
Fandango
veterán
válasz
MasterMark #1427 üzenetére
-
Fandango
veterán
válasz
MasterMark #1423 üzenetére
"valós időben kódólja AC3-ba azt amit épp hallgatok" erre miert van szukseged?
-
martonx
veterán
válasz
vegyél egy rendes hangkártyát, vagy egy rendes erősítőt, aztán azok megcsinálják neked.
-
VIPowER
őstag
válasz
-
Alg
veterán
válasz
MasterMark #1420 üzenetére
Alsó sávra jobbklikk -> Show total time of selection
Ezután ha nyomsz egy (ctrl+a)-t, megmutatja az összes hosszát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest