Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnIces
tag
válasz
tzimash
üzenetére
Nálam nem kellett semmit külön beállítani. Működött mindig rendesen.
Neked is csak azt tudom írni, hogy nézd meg a #1497 első két sorában hivatkozott hsz-okat. (Azt hiszem képek is vannak a beállításokról)..hátha...Ezek a beállítások vannak nekem (de ezek inkább a megjelenésre vonatkoznak.) Nem tudom, hol lehetne máshol állítani. Az általad írt lehetőségeket én nem is látom sehol.
(Lyrics Show Panel 3)
...még az jutott eszembe, hogy esetleg ugyanaz a színe az épp aktuális sornak és a többinek... ha így van, állíts be külön színt nekik ("Normal colour" / "Highline colour") más ötletem nincs

-
Apollyon
Korrektor
válasz
tzimash
üzenetére
Én is használtam anno CUE Splittert, de rájöttem foobar ugyanúgy ellátja ezt a dolgot. Dalszöveg keresővel még nem találkoztam ill. nem használtam, hanem még régebben próbálgattam Columns UI skineket, amikbe bele volt építve dalszöveg megjelenítő. Az úgy működött hogy a gépen semmi dalszöveg nem volt, hanem mondjuk elindítottam a Cannibal Corpse-ot, és ment a szöveg amit gondolom lerántott netről, és azt is kiemelte amit éppen "énekelt"
Komoly volt, minden albumnál így volt, de volt olyan amihez nem talált szöveget és sajna nem lehetett kikapcsolni így letöröltem.Mindegy, te mit használsz? Mert alapból beépített mintha nem lenne, pedig legújabb bétám van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crimson Desert
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Komoly volt, minden albumnál így volt, de volt olyan amihez nem talált szöveget és sajna nem lehetett kikapcsolni így letöröltem.