- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnIces
tag
válasz
tzimash #1502 üzenetére
Nálam nem kellett semmit külön beállítani. Működött mindig rendesen.
Neked is csak azt tudom írni, hogy nézd meg a #1497 első két sorában hivatkozott hsz-okat. (Azt hiszem képek is vannak a beállításokról)..hátha...Ezek a beállítások vannak nekem (de ezek inkább a megjelenésre vonatkoznak.) Nem tudom, hol lehetne máshol állítani. Az általad írt lehetőségeket én nem is látom sehol.
(Lyrics Show Panel 3)
...még az jutott eszembe, hogy esetleg ugyanaz a színe az épp aktuális sornak és a többinek... ha így van, állíts be külön színt nekik ("Normal colour" / "Highline colour") más ötletem nincs
-
Apollyon
Korrektor
válasz
tzimash #1264 üzenetére
Én is használtam anno CUE Splittert, de rájöttem foobar ugyanúgy ellátja ezt a dolgot. Dalszöveg keresővel még nem találkoztam ill. nem használtam, hanem még régebben próbálgattam Columns UI skineket, amikbe bele volt építve dalszöveg megjelenítő. Az úgy működött hogy a gépen semmi dalszöveg nem volt, hanem mondjuk elindítottam a Cannibal Corpse-ot, és ment a szöveg amit gondolom lerántott netről, és azt is kiemelte amit éppen "énekelt"
Komoly volt, minden albumnál így volt, de volt olyan amihez nem talált szöveget és sajna nem lehetett kikapcsolni így letöröltem.
Mindegy, te mit használsz? Mert alapból beépített mintha nem lenne, pedig legújabb bétám van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest