- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
Én is beszéltem már mindenkivel. Láttam már jó pár dietetikus által összeállított étrendet ne aggódj. Magamon kívül feltudnék még sorolni jó pár embert akit sikerült lefogyasztani.
De szeretem amikor a tudatlanság ilyen magabiztossággal párosult. Ez az én formám, mindig kifogom az adott topic eszét. -
-Mike-
addikt
Legalább a legrosszabb ételek közül a pekarut felejtsd el, örökre. Még egy darabot sem. Ez kb olyan hogy leakar valaki szokni a cigirol de nem drasztikusan csak csökkenti az adagot, azért egyet elsziv még naponta. Az elején nehéz lesz de tart kb két hétig aztán már nem fog hiányozni.
-
-Mike-
addikt
68-70 kilónál már nem lesz pocak vagy csak nagyon kicsi. Viszont ha utána kicsit lazítasz és "most megeszem ezt meg azt mert belefér meg ezek után nekem ez jár" alapon belefalsz ebbe-abba, akkor derékra/hasra fog vissza menni először, demotivált leszel és vissza fogsz hízni.
Csak szólok.
Ha ilyen 65 kiló a cél, oda kell egy kis aszkéta mód is és sok sport hogy azért tudj mellette "normális" mennyiséget enni is. Mozgás nélkül ilyen 65 kilót nagyon kevés kajával tudod csak elérni, attól meg már manapság többet eszik egy ötödikes is. Ráadásul mozgás nélkül kevés kajával inkább izmot vesztesz, megy le hájból is de nagyon kevés, nem lesz alakod, normális kontúrod, csak pálcika kezek lábak kicsit lógó hassal és csodálkozol hogy mérleg szerint már jó lennél aztán mégse. De #pólóalájóvan -
-Mike-
addikt
válasz
callmeakos #6521 üzenetére
Nem kell mást csinálni, mint elolvasni a blogot, ugyanaz a szitu 126 >80 (kerekítve) egy év alatt. [link] Helyben is van, kérdezhetsz is tőle. Sok sikert!
Véleményem szerint egy idő után a gyaloglástól több fog kelleni, úgyhogy már most jobb ha hozzászoksz, hogy kicsit keményebb edzés kell majd (szobabicikli, futás, valami...) -
-Mike-
addikt
válasz
geckowize #6415 üzenetére
Szia!
Ha egyben kellene válaszolni, akkor azt mondanám, hogy keresd fel a legközelebbi fitness termet, fizess ki egy személyi edzőt több alkalomra, tőle eltudod sajátítani az edzéseket, helyes táplálkozást. Mindenképp megéri, ha az ilyen kérdéseket neki teszed fel.
Egyébként ami a kaját illeti, zsírszegény túró, hal, csirkemell, ásványvíz, teljes kiörlésű kenyér, zöldség, gyümölcs, ha nem tudod megállni, néha egy marék mogyoró, mandula, dió.Csak karizmot nem igen tudsz magadra varázsolni, hacsak nem syntolozol, de nem fogsz tőle jól kinézni.
Egész testet kell edzened, heti egyszer, majd pár hét múlva felosztva heti 2x-3x. Guggolás, falnyomást, felülést ne hagyd abba, sokkal több mintha nem csinálnál semmit.
40perc után sem fogsz zsírt égetni. 36,5 fokos vagy belül, a zsír ~300celsiuson ég, szóval maradjunk a zsírbontásnál.
40-50percig, kezdésnek megteszi emelkedőn egy gyorsabb séta. Kicsit uncsi ha teremben végzed, szabadban jobb de oda is el fog kelleni egy mp3 lejátszó tele motivációs zenével.
A futást én 2 naponta végzem, közte súlyzós edzés de ez is olyan mint a táplálkozás. Ki hogyan tudja megoldani, ki mire hogyan reagál. Mert lehet ami nálam működik az nálad nem fog, sőt senkinél nem fog. Étrendet, egy egyen étrendet ezért nehéz írni és mindenkinek ajánlani, ezt tényleg csak egy szakszerű segítségtől várhatsz, mondom mégegyszer: személyi edző. Hidd el megéri, neten is lehet találni tonna szám ilyen cikkeket, de bele fogsz zavarodni a kínálatban és nem lesz belőle semmi a végén. Ki kell kísérletezni, hogy neked mi a legjobb.
-
-Mike-
addikt
válasz
werszomjas #6404 üzenetére
-
-
-Mike-
addikt
válasz
MPowerPH #6335 üzenetére
Ha nem tudsz terembe járni, ott van olyan láblógatós cucc amire fel kell könyökölni és felhúzni a lábat, az megy az alsó hasra, ha erre nincs lehetőséged szerintem a legegyszerűbb ha hanyat fekszel könyököddel megtámaszkodsz és egyenes lábbal felhúzásokat csinálsz. Konkrétan inkább az egész hasat telibe edzi, de csak benne van az alsó is. Esetleg még megpróbálhatod, hogy ugyanez a helyzet csak kitartod egyenesen a lábadat a talaj felett 10centire 1-2 percig (edzettségtől függően) 4x.
-
-Mike-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- A rend őrei
- Elite: Dangerous
- Path of Exile (ARPG)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Gurulunk, WAZE?!
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest