- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tütüke
tag
a narancskúra tényleg hatásos, én is csináltam, es sokat lehet tőle fogyni, de nagyon hamar vissza is jön sajna.
az izesitett joghurtok szerintem nem jók.
Én naturjoghurt -kurat szoktam csinálni. Minden reggel(amig birom ált. 2-3 hét) 1 pohar naturjoghurt+ 1 kanál buzakorpa, vagy zabkorpa. Nekem bevált, és frissebb is vagyok tőle egész nap, kevesebb alvas is elég, és nagyon jót tesz a gyomornak.(Legalábbis az enyémnek) -
etilin
aktív tag
Gyűmölcstől is el lehet hízni. Nagyon sok állat ebből szedi össze a téli zsírtartalékait.
Csak meg kéne barátkozni a zöldségekkel (brokkoli, karfiol). Meg lehet szokni az ízüket csak ki kell találni nekik egy olyan formát amivel neked is ízlik.
Egy idő után biztos megszokod az ízét és már szeretni fogod -
fLeSs
nagyúr
Mivel sosem voltam ehes, mindig volt a hasamban valami, ezert nem ereztem jol magam tole, raadasul nem tudtam magam azzal nyugtatni , hogy tobbszor ettem keveset, mert egyszeruen olyan erzesem volt, mintha az eletem a kaja korul forogna, hogy mindig csak enni egy picit, tiszta nasi...
hát nemtom, én akkor nem érzem jól magam, ha éhes vagyok, de én biztos fordítva működök.
a kajakörülforgásról annyit, hogy még nem szoktál hozzá. -
DigitXT
félisten
Olyan, mint egy normál zselés szaloncukor, nem tudom jobban leírni.
Amúgy a 2-es szaloncukor kókuszos lenne: a csokija bejön, tölteléke viszont túl édes/krémes. Nekem: ez csak egy vélemény. A lelkiismeret dolog meg amúgy igaz, én is pl. tartom a 70kg-ot (voltam kevesebb is, de picit több is): jó lenne még egy kicsit alakulni, csak úgy nehéz, ha néha szemét kajákat eszem. (De legalább nem propagálom, ugye Moddingfan?
)
-
DigitXT
félisten
-
fLeSs
nagyúr
hmm, ha elkezdte az edzéseket, akkor csak nem elégedett teljesen önmagával (mint ahogy te ezt régebben leírtad
)
akkor fog elkezdeni fogyni, ha a szénhidrátot egy bizonyos szint alá csökkenti (ezt ki kell tapasztalni), vagy ha többet mozog. ezalatt nem a súlyzós edzést értem, mert az nem zsírt használ, hanem szénhidrátot, szóval attól nem fog fogyni.
ezért van olyan a gyúrósok körében, hogy tömegnövelés (izomtömeg és nem zsírtömeg), illetve szálkásítás, mivel a kettő együtt nem megy.
szóval egyen 3 óránként, csökkentse a szénhidrátot és/vagy mozogjon többet (aerob mozgás). -
annulus
aktív tag
-
Moddingfan
senior tag
Senkinek sem jó az, ami van, ilyen az ember
. Ha valaki vékony, akkor nagy akar lenni, ha nagy, akkor vékony, ha szálkás izmozatú, akkor két ajtós szekrény, ha pedig az, akkor szálkás., ha nagy melle van kisebbet szertne, ha kicsi, akkor nagyobbat, bonyolult az élet
Sokan azt mondják, szeretnének úgy kinézni mint én, én pedig sokmindenben olyan akarok lenni, mint ők, nem irónikus az emberi természet
-
Tea*
csendes tag
-
Boxer001
veterán
Ő kb olyan, hogy vékony felsőtest, de nagyon vékony, csípője szélesebb, lábai vékonyak, mellei viszonylag nagyok.
Szóval össz kinézetre vékony, nem hogy kövér...az agyam eldobom tőle soxor.
Azért neked van ám magasságod...de valamin lehet tényleg változtatnod kéne, én sajnos nem tudok tippeket adni, majd az okosok, tudod, én vékony vagyok. -
Tea*
csendes tag
Persze, hogy megkérdezheted. Egyrészt párom szokott nyaggatni, hogy kicsit azért fogyhatnék, ok igaza lehet. Másrészt modellképzőbe járok, 3 hét múlva vizsgázok, és megmondták, hogy nem engednek kifutóra ha nem dobok le magamról olyan 10 kilót.
Durva. Még a nálam véknyabb lányoknak is diétát írtak fel. Most egy ''15 nap alatt 20 kilót'' diétán vagyok, meglátjuk mi lesz belőle. Ha rosszul vagyok miatta, vagy bármi ilyesmi, azonnal abbahagyom a diétát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest