- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Gondolom, egyáltalán nincs testépítő / gyúrós múltad. Nincsenek csodák, és az erő főként az izomtömegtől függ. Genetika (izomrostok aránya, tapadási pontok, csontozat, idegrendszer, stb.) sokat számíthat, de legfőbb az izomtömeg. Csak zsírból fogyni pedig kábé lehetetlen, vagyis fogyással megy valamennyi izom is.
Nagyjából átlagos genetikával, ha én szálkás 75 kiló vagyok, maximum 105 kilót fogok tudni kinyomni. Tapasztalat. A tehetségesebbek meg mondjuk 110-120-at. Kövérségből pedig ha most bemegyek csak 90 kiló alá, szerintem már nem fog kimenni a 100, maximum hidalással. Mert kevesebb még most is az izomtömegem (basszus, 99 kilósan!), mint mikor szálkás 75 kiló voltam. De persze legyek optimista, és ne írjam le előre...Szerintem fejben kéne kicsit átprogramozni magam, hogy ne érdekeljen annyira a fekvenyomásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest