Hirdetés
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
válasz
DigitXT
üzenetére
Erre azt t'om mondani, hogy a bizonytalan emberek nem viszik semmire, én meg fejjel szaladok a falnak, aztán vagy áttöröm, vagy nem.
Az emberek többsége amúgy valóban gyenge és befolyásolható, ezt sajna nem én találtam ki, elég körülnézni magad körül.
Egyébként annak mindig adok a szavára, aki nálam tapasztaltabb egy adott témában. Ez olyan, mint egy hierarchia. Aki (szigorúan a tudásszintet alapul véve) alattam van, az ne ugasson már le engem. És ez igaz viszont, én sem ugatom le, aki felettem van, hanem tanulok abból, amit mond. Előbb adok az orvosit végzett dietetikus haverom szavára, aki olimpikonokat készít fel, mint egy 56 kilós kissrácra, aki azzal oltogat, hogy dejó a tejcukor, mert a Norbi is megmondta, sz'al érted...
Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az emberek többsége amúgy valóban gyenge és befolyásolható, ezt sajna nem én találtam ki, elég körülnézni magad körül.
Egyébként annak mindig adok a szavára, aki nálam tapasztaltabb egy adott témában. Ez olyan, mint egy hierarchia. Aki (szigorúan a tudásszintet alapul véve) alattam van, az ne ugasson már le engem. És ez igaz viszont, én sem ugatom le, aki felettem van, hanem tanulok abból, amit mond. Előbb adok az orvosit végzett dietetikus haverom szavára, aki olimpikonokat készít fel, mint egy 56 kilós kissrácra, aki azzal oltogat, hogy dejó a tejcukor, mert a Norbi is megmondta, sz'al érted...