- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezek majdnem a legrosszabb helyek. A mosdo kozelsege miatt eleve folyton jonnek-mennek, tomeg lesz korulottetek es az uleseket sem lehet rendesen donteni. Az ellensegemnek se kivannam ezt, volt szerencsem utazni ilyen helyeken. A szarnynal tobbnyire a szarnyat fogod amugy latni es jo hangos is lesz az utazas. Amikor bedontik a gepet, akkor lehet kb. latni valamit. De ne aggodj, economy class-on nagyjabol minden hely borzalmas.
-
sheep
addikt
Minimum 80$ -ra tippelek, de tekintve hogy a MD82 is 95 €, lehet ez is lesz vagy 100.
Mondjuk én még mindig inkább fizetek egy nagyobb összeget egy komplex gépre amivel szívesen repülök, mit sok félkész modulra féláron.
A PMDG meg kb. az etalon, nézegetve a bemutatókat ez a gép is hozza a szintet. -
wollnerd
aktív tag
Én sajnos elfeljettem letesztelni a gombokat mielőtt felcsavartattam a rögzítőpanelre és azt pedig a Honeycomb yoke-ra... Mert egy pillanatig azt gondoltam hogy az is folyásolhatná..? (bár kétlem)
Minden egyes lyukra visszacsavartattam a yoke csavarjaival a rögzítőpanelt és a radiopanel saját csavarjaival a rögzítést oldottam meg, szintén mindenhova...
Ráadásul az Alzában csak egyetlen db volt elérhető...(Ráadásul úgy hallom h az áruház nem valami biztató a gariztatás ügyében...)
Én is gugliztam, láttam ezt a videót, de mélyedni mentem vele, mert ehhez szét kell szedni...
Találhattam volna egy megoldás de sajnos a 2009ben létrejött fórrumposztban lévő link már nem él.
Állítólag olyan megoldásról olvastam hogy szerezzük be egy olyan nagyobb tetesebb tekerő/forgatógombot (knob) aminek a belliszetésének ármérője egyezik az eredeti gomb átmérőjével és azt beilleszteni... (ilyesmire gondolok) -
RCH663
aktív tag
A gumírozást Gunze hobby color thiner hígítóval lehet tökéletesen, nyom nélkül lemosni:
A sárga MR. Color thiner nem jó!!!!!!!!!!
Puha, nen szöszölő rongyot megmártod, benedvesíted a felület, picit vár ( 15-20 sec) újra nedvesít, és töröl. végén száraz ronggyal polírozva töröl. Ennyi. Hibátlan, tiszta fényes műanyagot fogsz kapni.
-
RCH663
aktív tag
tedd fel rendesen a driverét, szerintem akkor mennie kell, ha nem, akkor valahol az egyik szál meg van szakadva a vezetékben, kb 1 óra alatt javítható, nem kell beszarni.
Ez a kormány alapvetően JAVÍTHATÓ!, a saitek termékeinek többsége javítható, nálam a haveri kör x-52-i sorakoznak sorban a polcon, rudder kenésre, throtle kenésre, meg levakarni róla a ragacsot. évek óta kis szervizelésekkel életben tarthatóak, pedig nem kevés munkaóra van bennük.
-
wolruf
őstag
Még egy dolog... Volt egy széria, ami szeretett elkalibrálódni magától (a yoke elkezdett deadzone-ként működni balra a középállástól kb. 2-3 foknyit). Csak úgy lehetett megoldani, ha minden egyes bekapcsoláskor kihúzza az ember, újra bedugja és minden irányba megmozgatja. Különben el lehet felejteni a finom balra fordulásokat. Sajnos az enyém is érintett, és őszintén utálom kihuzogatni, újra bedugni, végigjátszani a kalibrációt
A teszt képernyőn simán látszik a jelenség. Célszerű bedugva hagyni, újraindítani a számítógépet, majd rögtön bekukkantani a tesztképernyőra. Ha balra mozgatáskor nem mozdul azonnal, akkor érintett a szarv -
RCH663
aktív tag
a gázkarok elég hamar ugrálós, bizonytalan jelet adnak, ezt csak bedugva látod. Kontakt spray kezeléssel gyógyítható, de teljesen szét kell szedni hozzá. A kormány szarv véghelyzet gátlói oldal irányban le tudnak törni, amitől az eszköz használható, de kicsit túl lehet tekerni. Más baja tudtommal nem szokott lenni.
-
Korcsii
őstag
Nekem 4 giga elég volt, 8 gigával már futott rendesen egymás mellet az fsx és a photoshop is, ahol elég szép méretű repaint-ek voltak megnyitva... így felment 7 giga fölé a memóriahasználat, de ebből kb 2 giga volt csak az fsx.
(nálam 2 giga körül eszik a rendszer alapból is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- MSI CYBORG 15 A13V
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest