- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
SpongyaBob #23172 üzenetére
Crucial M4
-
soldi3r
veterán
válasz
SpongyaBob #22852 üzenetére
ez nem meglepetés, 7.8-at tud nálam egy laptopban a 470, bár szerintem nem sok infót ad ez az adat
-
Müszi
senior tag
válasz
SpongyaBob #22852 üzenetére
Kár, hogy csak 7,9 ig pontoz. Ez is lehetne egy hasonlítási alap.
-
Müszi
senior tag
válasz
SpongyaBob #22850 üzenetére
Miért, miszámit reálisnak? Mint tudjuk a tesztek nem.
-
Müszi
senior tag
válasz
SpongyaBob #22843 üzenetére
Kiváncsiság. Miért, te még nem kérdeztél olyat ami csak téged érdekelt?Mellesleg miért fontosak a bootidők? Ahány konfig, és szoftverkörnyezet, annyiféle indulási idő még SSD-vel is. Tehát beszélünk itt lényegtelen dolgokról bőven, de ez talán nem baj?
-
válasz
SpongyaBob #21714 üzenetére
köszi
majdcsak összeáll a kép...
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz
SpongyaBob #21578 üzenetére
Ok, köszi. Akkor csak olvasás volt róla.
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz
SpongyaBob #21575 üzenetére
Mennyit hajtottad? Csak a rendszer volt rajta, vagy munkára használtad?
-
GSzarkaTAT
tag
válasz
SpongyaBob #14157 üzenetére
Nincs mire. Az Intel weboldalán találtam az info-t, hogy ez a Latest fw. Valszleg annyira jól sikerült, hogy nem kellett újakat kiadni. EZ azért jelent valamit, nem? (Igen, hogy JÓT választottunk...
) Aki meg erre szorul, az
-
DV
senior tag
válasz
SpongyaBob #14154 üzenetére
Melyik firmware van az SSD-n?
-
GSzarkaTAT
tag
válasz
SpongyaBob #14154 üzenetére
-
törölt tag
válasz
SpongyaBob #14129 üzenetére
Szia!
64bit-re ez
-
RexpecT
addikt
válasz
SpongyaBob #12252 üzenetére
Én nem vagyok az az egyszerre 30 játékkal játszó típus.Nekem elég lenne 30GB a rendszernek(most full telepítéssel 20GB az x64-es win7), játéknak szintén elég lenne 30GB most(amihez kellene játék az 13GB-os így még elférne 1-2 játék mellé is).
-
wutuka
aktív tag
válasz
SpongyaBob #12245 üzenetére
Meg azért ne feledkezzünk meg az EU-ban szinte egyedülálló 25%-os ÁFA-nkról!
A kereskedelmi árrés pedig sokszor tisztességtelen is.Tisztelet a kivételnek.no de ez már nem az SSD topikba való.csak meg kell állapítani, hogy az amúgy sem olcsó technológia terjedésének ezek még plusz gátjai! -
Alex123
senior tag
válasz
SpongyaBob #12189 üzenetére
Én pedig már túl is léptem a "mit is vennék"-en...
Megrendeltem egy 64GB-os SNV425-S2-t, bőven elegendő lesz az OP alá, oszt "jóság van"...Amúgy sem tesztelésre fogom használni hanem "rendesen", végtére is ezért gyártották, nem kell ezekkel úgy bánni, mint a "kínai vázákkal"...
-
Alex123
senior tag
válasz
SpongyaBob #12184 üzenetére
Én a magam részéről megelégedek a 3 év gyártói garral, addigra úgyis "csere érett" lesz az egész cuccos...
-
válasz
SpongyaBob #12184 üzenetére
Nemhiszem, hogy meglesz még addigra...
-
kovecses
aktív tag
válasz
SpongyaBob #12135 üzenetére
Hát nem olcsó, ezért keresek, és ha megtalálom hol a legolcsóbb ott veszem meg...
-
DV
senior tag
válasz
SpongyaBob #12119 üzenetére
Milyen csend van itt a forumon a cikk ota...
-
cszn
őstag
válasz
SpongyaBob #12109 üzenetére
Most a munka félretéve egy időre.
-
Konflikt
addikt
válasz
SpongyaBob #12096 üzenetére
azert megneznek egy tesztet, ahol a C300 60 GB-os real SSD-t tesztelik sata2-on, es sata3-on is, illetve van az irasban legalabb egy sandforce 1200-ra epulo 60 GB-os SSD is (vertex2, v mushkin, v gskill)
van ilyen valahol?
-
kovecses
aktív tag
válasz
SpongyaBob #12096 üzenetére
Igen, én is ezen agyalok...
-
wutuka
aktív tag
válasz
SpongyaBob #11882 üzenetére
Valszeg igen.
Nálam SATA 2 esetében azért más számok állnak az X25V mellett.Magam is meg vagyok elégedve vele.Benchmarkokban nem lehet vele kitűnni,de a gyakorlati életben kiváló,és az Intel vezérlő nem hazudik! -
DV
senior tag
válasz
SpongyaBob #11873 üzenetére
Az irt adatot jol meri, hogyha futtattal tesztet is, akkor az lehet a sok iras oka.
A legutolso hivatalosan kiadott RST driver 9.6.0.1014. Nem hivatalosan kiadott, de WHQL RST driver 10.0.0.1046.
-
St3venson
tag
válasz
SpongyaBob #11713 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Bizom benne, hogy az a 40 giga tényleg elég lesz a win7nek.
-
Gorneck
legenda
válasz
SpongyaBob #11697 üzenetére
Alapba gyorsabb az inteles vezérlő (ICH10)...tökre nyolc mit kötsz rá...visszafogni semmit se fog vissza...nálam használatba fürgébb volt AMDn eddig bármelyik SSD...szal nem kell mindent elhinni amit a semmit érő bencsek mutatnak...
-
agemate
addikt
válasz
SpongyaBob #11687 üzenetére
Jól értem, hogy AMD-s chipsetek visszafogják az SSD-ket, vagy csak az Inteleket?
-
LordDarkness
aktív tag
válasz
SpongyaBob #11692 üzenetére
Ez bosszant engem is így mi értelme ha úgy gyorsabb? Nem értek hozzá ezért kérdezek ilyeneket.
-
gg72
veterán
válasz
SpongyaBob #11687 üzenetére
-
válasz
SpongyaBob #11683 üzenetére
A "Feladatütemező"-be állítsad be a hetente egyszer vagy kétszeri futtatást.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
SpongyaBob #11681 üzenetére
Szia!
Az Inteltől letölthető SSD toolbox alatt manuálisan is elvégezhető a TRIM művelet.
-
adorjant
őstag
válasz
SpongyaBob #11295 üzenetére
Na igen,én sem voltam benne biztos,ezért leteszteltem pár perce: (ahogy az ssd tesztben is írják), teleírtam alaposan,kétszer,majd küldtem neki sok szeretettel egy sebességtesztet
(nem mondom,hogy nem imádkoztam közben...
)
Az eredmények pedig azt mutatták,hogy működik a TRIM
Majd 1-2 hét múlva lemérem megint,hátha hazudik(Hogy azért rosszat is tudjak mondani,eléggé elszomorító tempót produkált másolás közben...voltak iso fileok,és apróbb cuccok is,de mindkettőnél 30 mega körül "száguldott"
)
-
AndrewTdi
addikt
válasz
SpongyaBob #11297 üzenetére
Ebből 2-t raid0-ba!
-
DV
senior tag
válasz
SpongyaBob #10352 üzenetére
Igen, meg, de azert erdemes biztonsagi mentest kesziteni.
-
SzlobiG
félisten
válasz
SpongyaBob #10350 üzenetére
Mindenképp érdemes szvsz mivel gyorsulhat tőle az ssd.
-
Gorneck
legenda
válasz
SpongyaBob #10142 üzenetére
Pont attól, hogy nincs kihajtva...ha csak OS van rajta akkor meg pláne...ezért kérdeztem, hogy mit csinálsz az ssd-n...
-
OddMan
őstag
válasz
SpongyaBob #10096 üzenetére
Igen a 4k olvasás lesz a fontos, mert OS lesz rajta.
Az Intel SSD specifikációjában a következőket olvastam: "Random 4 KB Reads: up to 25,000 IOPS, Random 4 KB Writes: up to 2,500 IOPS".
Ilyen sebesség adatokat a Kingston-ról is lehet találni? -
OddMan
őstag
válasz
SpongyaBob #10092 üzenetére
Az Intel-es SSD drive-ból 2 különböző is kapható. Ezek között mi a különbség?
- SSDSA2MP040G2R5
- SSDSA2MP040G2K5Akkor a Kingston-t felejtsem el?
Talán a vezérlője nem túl jó vagy miért nem ajánlod? Azért kérdem, mert alig 3e ft.-al drágább, mint az Intel, viszont 24GB-al nagyobb.Köszi!
-
cwn
tag
válasz
SpongyaBob #10040 üzenetére
pont ezert vettem ssd-t hogy teszteljem, a jovoben megeri e ezt hasznalni
es ugy tunik hogy nem , nevetseges az egeszasztali gepben abszolut nem , mert inkabb rakok bele, 4-8 hdd-t , ne felejtduk el hogy 4 darab hdd 60 ezer ft korul van , 2-4 terabyte tarral, ezert a penzert kapsz egy 80 gigas loszart
notebookba meg csak csak, de ha nem fersz el a kicsi helyen amit az ssd nyujt akkor jon a szopas, kivetel ez alol azok a notebookok amikben 2 winyo hely van
-
VGYke
addikt
válasz
SpongyaBob #9850 üzenetére
Na most akkor egy intel x25-m g2 80gb (SATA-2) és Crucial C300 128GB (SATA-3) között ha rendszernek kell, mit vennék észre (a méretén kívül)?
-
C64
őstag
válasz
SpongyaBob #9850 üzenetére
Aha annak. Habár az IOPs értékeket nézzük, elég nagy a különbség...
-
C64
őstag
válasz
SpongyaBob #9844 üzenetére
Nem a méret a lényeg
A sebesség miatt. Miért nem?? Elvileg sokkal gyorsabb...
-
tomic
addikt
válasz
SpongyaBob #9829 üzenetére
Szerintem teljesen rendben van. Úgy látom csak összeált neked is minden.
A 9.6 os drivert próbáltad , amit DV linkelt ? Nekem gyorsult tőle egy kicsit, és a boot időm 8-16 lett. -
mixi80
aktív tag
válasz
SpongyaBob #9829 üzenetére
Szia!
Nekem egy intel x25-v 40GB SSD-ém van, de a bootolási idő szerintem, nem e legjobb.
33-40 mp szokott lenni átlagban. Mivel tudnám ezt az időt leszorítani?
AHCI, TRIM, fLeSs írása alapján beállítva minden!
A rendszerrel 8 gyorsalkalmazás indul.
Válaszokat előre is köszönöm!Üdv!
-
hati
addikt
válasz
SpongyaBob #9796 üzenetére
esetleg "(#9786)"-ben leírt Intel driver
-
hati
addikt
válasz
SpongyaBob #9784 üzenetére
"a nincs rendesen kihajtva" én is úgy értettem, hogy az ssd többet is tudna, de vagy cpu, vagy chipset, vagy driver limitje van. Bár az is igaz, hogy az a pár %, a hibahatáron belül lehet, nem érdemes izmozni rajta.
-
hati
addikt
válasz
SpongyaBob #9761 üzenetére
Mintha nem lenne rendesen kihajtva a SSD-d. Nekem az írás mind a 4 tesztben 40MB/s fölött van, az olvasás is jóval gyorsabb a többszálú végrehajtásnál.
-
cszn
őstag
válasz
SpongyaBob #9765 üzenetére
Én is elégedett vagyok vele.
Ááá ne is mondd. Melóhelyen az őrület keringet néha már a gépek miatt. A jóhoz könnyű hozzászokni. -
cszn
őstag
válasz
SpongyaBob #9761 üzenetére
Érdekes azé' chipsetek között mennyi különbség van. Nálam ez volt anno. Most is ugyanilyen (igaz CDM-nál elég változó tud lenni néha) volt azzal a kivétellel, hogy a 4k qd32 nálam is jóval magasabb volt, mint nálad kb. Hogy akkor miért nem azt nemtom. De azért örülök, hogy legalább valaki megerősített egy AMDs működő TRIM-et.
atus72 (#9762) Ez nagyon rosszul hangzik.
-
mixi80
aktív tag
válasz
SpongyaBob #9238 üzenetére
Valaki magyarázatot tud erre adni vagy csak nálunk nem műxik a hőmérséklet kijelzés?
Akinek ilyen van, senkinek se jelzi ki? -
tomic
addikt
válasz
SpongyaBob #9185 üzenetére
Rubbi neked még mindig sok a boot időd? Vagy idő közben megoldódott?
pgergo: Csak rá kell kattintani kétszer és kész is.
-
cszn
őstag
válasz
Jaja. Ezt meg tudom erősíteni én is. 5,9 volt (nekem is x25-v) aztán ahci babrálás után 7,6 vagy 7,5. (Többször lefuttattam és más lett, nemtom mé') De ezért tényleg ne tedd újra a rendszert.
-
Genji
őstag
válasz
Nem muszáj újratenni. SSDs tesztben van egy file amit a Winbe kell másolni és kész.
-
m4rc!
őstag
válasz
SpongyaBob #9144 üzenetére
Igazából a WoW-nak kellene mondjuk egy 30 gigás darab, a maradék meg az OS-é lehetne. Ez azért lenne jó, mert a WoW úgyis mindig fixen ott van, még ritkábban cserélődik, mint a Win (
), szóval nem hinném, hogy csökkentené az ssd élettartamát...
Ezt a 20% "lógva hagyást" nemigazán értem...
-
cszn
őstag
válasz
SpongyaBob #8914 üzenetére
Na, hát nálam nincs ilyen gond. Én akárhányadiknak rakom gyors.
-
cszn
őstag
válasz
SpongyaBob #8908 üzenetére
Akkor ezt magyarázza meg valaki okos, hogy miért volt ez. Mert javítsatok ki ha tévedek, de a bios sorrend annyit változat, hogy melyiket vizsgálja először, hogy bootolható e, aztán ha bootolható akkor arról indul.
-
DV
senior tag
válasz
SpongyaBob #8890 üzenetére
Tedd fel a Soluto progit es nezd meg azzal, hogy melyik progi mennyi ido alatt toltodik be.
-
wutuka
aktív tag
válasz
SpongyaBob #8890 üzenetére
Hát ez megnyugtató! Ez egy nagy blöff! Átverés!
-
tomic
addikt
válasz
SpongyaBob #8723 üzenetére
Az enyém 7.2.
-
pgergo
tag
válasz
SpongyaBob #8713 üzenetére
Jaja ez nagyon érdekes, lehet h a gépkonfiguráció más-más mindekinek, vagy azért mert nekem windows 7 32 bit es van..
-
james008bond
őstag
válasz
SpongyaBob #8713 üzenetére
Gondolom, mert az ssd-k teljesítmény is más és más...
-
tomic
addikt
válasz
SpongyaBob #8699 üzenetére
Ha megkérhetlek feltennél te is ide egy boot idős képet? Köszi
-
válasz
SpongyaBob #8699 üzenetére
De elötte olvsd át még1x a cikket, nehogy vmi kimaradjon. ;-)
-
válasz
SpongyaBob #8695 üzenetére
Nagyon rosszul értelmezted. A cikk azon része egy meglévő rendszer átpakolásáról szól.
"Először is a BIOS-ban a SATA vezérlőjének módját állítsuk AHCI-ra, ugyanis a TRIM parancsot csak az AHCI meghajtóprogram képes továbbítani. Ha a Windowst előzőleg IDE módban telepítettük fel, " ezután írja azokat a trükköket amik ahoz kellenek, hogy IDE módról viszakapcsolhasd AHCI módba, hogy pl. a trim is működjön. Nem is értem, hogy egy SATA eszközre miért akartál IDE módot rátukmálni.
"A Windows 7/2008 R2 telepítője egy teljesen új, particionálatlan SSD-t a telepítés során jól fog beállítani, tehát emiatt nem kell aggódnunk." (Mármint a partíció kezdetének eltolása miatt)
-
james008bond
őstag
válasz
SpongyaBob #8690 üzenetére
Lehet Nálad ez a baj...én azonban AHCI módban telepítettem az SSD-re, mégse jobb a bootidő / azaz nem 7-15 sec, igaz én nem is saccoltam, hanem a bbotracer progival mérettem /
-
válasz
SpongyaBob #8690 üzenetére
Rákérdezhetek hogy miért?
Ha megér neked egy reinstall-t a normál működés, SATA módban tedd fel, és W7 telepítővel töröld az összes partíciót, majd hozd őket létre újból.
-
james008bond
őstag
válasz
SpongyaBob #8683 üzenetére
nekem új és tiszta rendszernél 37 sec volt ( ezt a bootracer progi mérte, sztem benne van a bios betöltődés és egyebek is ), ami mostanra, hogy telepakoltam programokkal a rendszert és van pár progi mely az oprendszerrel együtt indul, kb 47-55 sec. Ez kb fele, mint nálam korábban hdd-ről. Úgyhogy akkor lehet nálam se jó valami????
-
fLeSs
nagyúr
válasz
SpongyaBob #8682 üzenetére
"Win7 logóig hogy a rendszer töltődik ott megáll több mint fél percre és csak áll, nem csinál semmit"
ez csak akkor van ha AHCI-ra van állítva? érdekes...
-
ANT
őstag
válasz
SpongyaBob #8678 üzenetére
AHCI módban a rendszer induláskor megkeresi/listázza az elérhető AHCI-képes meghajtókat. Ez azért időbe telik. Neked nem csak emiatt hosszabb a boot-idő?
És nem ACHI hanem AHCI. -
tomic
addikt
válasz
Nem tudom. Nekem biztos gyorsabb mint HDD-nél. De érezhető a különbség.
Ha jól emlékszem van itt a ph-n valakinek akinek 7mp alatt bootól a rendszere.
Az enyém kb 15mp. De nem mértem csak saccolok.Valaki tud megoldást a 8659 hsz -re?
-
james008bond
őstag
válasz
Azért az se mindegy, hogy "szűz" Win-t tesztelnek, vagy full feltelepítettet és mennyi progi indul Win-al együtt. Nekem az nem tetszik, hogy progik indításakor időnként 1-1 pillanatra belassul az egész nálam...és a teszteken, amit pl belinkeltem rosszabb eredményeket látni, mint amit mások tettek fel, pedig a gyári specifikációk alapján az enyémnek is illene jobb eredményeket produkálni. Igaz az enyémen rendszer van, a többiekén nem tudom. Bár, mikor még üres volt, akkor sem voltak sokkal jobb értékek. Viszont az is igaz, hogy, Win temp mappákat és környezeti mappákat is kihelyeztem hdd-re, lehet ez okozza a pillanatnyi lassulásokat???
-
tomic
addikt
válasz
SpongyaBob #8676 üzenetére
Nekem is feltűnt, hogy picit lassabban bootol de nem tom ez baj vagy nem . De ez sem mondható túlságosan lassúnak azért.
-
james008bond
őstag
válasz
SpongyaBob #8653 üzenetére
AHCI-t kikapcsolva, IDE-re rakva a rendszer nálam ha 10 %-ot gyorsul bootolásnál, vagy kevesebbet. Viszont az ssd tesztek ( pl Atto ), az AHCI-s 275/235 érték helyett kb 215/215 értéket hoz ki, szóval a hiánya inkább lassulást hoz nálam.
-
total90
veterán
válasz
SpongyaBob #8649 üzenetére
OK, köszönöm a választ. Akkor ma már meg is rendelem
-
Márton
nagyúr
válasz
SpongyaBob #8661 üzenetére
a leállás pl. 7 másodperc.(Win7)
Régi szép idők, mikor a win2k még hdd-vel is 2 sec alatt leállt! -
alvaro
senior tag
válasz
SpongyaBob #8661 üzenetére
Ja, ahogy nézem, nem is olyan sokkal drágább, mint a kisebb Intel. Igaz, hogy 40k fölött kiadni bármilyen hardverre kicsit olyan, mintha a fogamat húznák, de meglátjuk
Végülis több mint 3 éve gyakorlatilag nem nyúltam a géphez
Az alapokhoz meg most se akarok, mert a jó öreg koa2duo még mindig mindenre elég nekem. A vinyóm viszont épp betelőfélben van... az érzeten pedig alighanem sokkal többet dobna az SSD (meg egy videokártya, de ez itt offtopic
).
-
alvaro
senior tag
válasz
SpongyaBob #8605 üzenetére
Érzésre milyen az X25V vinyóhoz képest?
Tervezem, hogy az eddigi kétvinyós gépem megreformálom, a rendszert átrakom SSD-re (egy win7-et dobnék rá, eddig xp32 volt), adattárnak meg teszek be egy vinyót, ami nagyobb, mint a mostani kettő együtt.
És itt adódik a problémám. Úgy gondolom, legalább egy 40GB kéne rendszernek, az X25V papíron annyira nem mutat jól (ellenben itt igen jónak találom a 4K írást), nem tudom, nem lenne-e érdemes inkább egy 60-64 gugás OCZ (Agility vagy Vertex érdemesebb? Kis különbség van csak az árban, és fogalmam sincs) vagy Crucial. Utóbbi hogy bírja a kis fileok másolását? Az utóbbiak nagyobb kapacitása még hasznos lehet, még jó pár program ráférne, esetleg átmeneti szemetelős rész is férne rajta, ami mindig hasznos (hangot-videót pl. szeretek két fizikai meghajtó közt konvertálni). A nagyobb kapacitást kb. kiegyensúlyozza a nagyobb ár, szóval fogalmam sincs. Valakinek van ötlete, ami más megvilágításba helyezi ezt az egyensúlyt? -
fagy53
nagyúr
válasz
SpongyaBob #8653 üzenetére
Nem probléma, megy az SSD IDE módban is, csak hidd el a TRIM-ről lemondhatsz.
Ne fájlald nagyon, mert más módon is lehet időnként regenerálni az SSD-t!
-
fagy53
nagyúr
válasz
SpongyaBob #8651 üzenetére
Nézd át ezt!
-
válasz
SpongyaBob #8591 üzenetére
-
válasz
SpongyaBob #8589 üzenetére
Melyik böngésző? IE FF Chrome Opera?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
SpongyaBob #8578 üzenetére
nekem is ezt csinálja pedig én írtam a cikket.
fogalmam sincs mitől van.
a fájlt sima jobbkatt/elmentéssel kell lementeni, utána duplakatt és kész. -
tomic
addikt
válasz
SpongyaBob #8563 üzenetére
Irja , hogy le kell tölteni egy regisztrációs fájlt. de ha rákattintok akkor bejön egy lejátszó. Mit nem csinálok jól?
-
cszn
őstag
válasz
SpongyaBob #8545 üzenetére
Megnyugodhatsz.
FoBCRaistlin: Mindig az első kiszemelt marad az áldozat uh jó lesz az a Crucial.
És bocs, de muszáj szólnom érte: egyenlőre a matematikában van, itt egyelőre. -
válasz
SpongyaBob #8505 üzenetére
A fogyasztása akkor mint egy vincseszteré.
-
Rover623
félisten
válasz
SpongyaBob #8503 üzenetére
Adatlapodból nem derül ki, de remélem, nem laptopba szánod...
Ha még nem tetted meg, ezt mindenképpen olvasd át: [link] -
wutuka
aktív tag
válasz
SpongyaBob #8432 üzenetére
Ezek SLC rendszerűek.Megfizethetetlenek.
Ősembernél kapható Intel X-25V 40 GB. -
wutuka
aktív tag
válasz
SpongyaBob #8427 üzenetére
100eFt.felett??
Intel X-25V 40 GB-s. 29K... Kiváló!
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest