- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- iPhone topik
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
AirBooms
üzenetére
Itt most mindenki ajánlhatja a sajátját, attól érdemes választ kapni, aki végig zongorázott már több, ma kapható típust. Talán megerősíti a véleményemet a felhasználásbeli különbségekről. Én az előbbiek szellemében a Kingston SNV425-S2/64GB-ot vettem és nem bántam meg, 35k volt, ennyi tanulópénzt az első fecskére rászántam.
Több mint tízszeres írásmennyiséget élt át szegény, mint a HDD azonos idő alatt, ez a rengeteg teszt eredménye, és tökéletesen, hibátlanul működik. A mindennapi használatban jobban jártam, mint az F3 Samsung-gal, ha mint rendszervinyót nézem.Ha 10k-val többet adtam volna ki, akkor is ezt érezném és ezt írtam volna.
Aktív témák
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Több mint tízszeres írásmennyiséget élt át szegény, mint a HDD azonos idő alatt, ez a rengeteg teszt eredménye, és tökéletesen, hibátlanul működik. A mindennapi használatban jobban jártam, mint az F3 Samsung-gal, ha mint rendszervinyót nézem.Ha 10k-val többet adtam volna ki, akkor is ezt érezném és ezt írtam volna.