Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
válasz
Tommee
üzenetére
OK, de ennek semmi köze az UEFI-hez, Legacy BIOS módban(ami a deszkádon amúgy sem érhető el), akkor is ez lenne a helyzet.
Az UEFI-nek semmi köze ahhoz, hogy mely SATA porok milyen üzemmódra vannak állítva, mint ahogy ahhoz sem, hogy eSATA esetén melyik SATA port válik "hasznáhatatlanná". Legacy-ben is ugyanez lenne, ezért írtam, hogy értelmetlen az a mondat.KaiotEch
nekem is 470-esem van, ráadásul igen erős igénybevételnek van kitéve(távolról sem átlag user kategória), de a mai napig nem tudom pontosan mennyit írtam rá, de az biztos, hogy van pár alkalom, amikor pár nap alatt 6-7 terát.
Csak az miatt, hogy tudd, hogy az SSD vezérlője (ami nem egyenlő amúgy sem a valós adatokkal) mennyit ír, csak ez miatt nem érdemes 830-st venni, bár ha azt veszel, azzal sem jársz rosszul.
Aktív témák
- Apple MacBook
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honda topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Steam topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5 , illetve 3,5 HDD BAZÁR
- Samsung 980 Pro 2TB Heatsink bontatlan, új!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest