Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Semmit.
De már múltkor is írtad, hogy fölösleges 2 ssd raid0-ba os-nek mert nem gyorsabb. Pedig az, mert ahogy raid-ben levő winyóról is gyorsabb a rendszer, úgy ssd raid-ről is.
Én értem hogy Te mire gondolsz, hogy az elérési idő nem tud gyorsabb lenni, mert ugye ssd-nél azonnal.... de hát ha 100mb adatot kell beolvasni, az egy dolog hogy egyből elkezdi mert nincs (minimális) a hozzáférési idő, de dupla olyan gyorsan beolvassa azt a 100mb-ot, mert nem egynek kell végigolvasni, hanem kettőnek, 50-50 mb-ot, pont a felét.
Én inkább úgy gondolom, hogy a hdd-s raid tömböknél nem tudott érvényesülni a dupla sebesség, pont az elérési idő miatt, itt az ssd-nél fog.
Az is világos, hogy os-nél sok kisebb file-okról beszélünk, nem nagyokról, de azok a kisebb fileok is dupla sebeséggel kell hogy beolvasódjanak.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autós topik
- BestBuy topik
- Android játékok topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest