Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Neil Watts
üzenetére
Ez így tökéletes. A hibernációt akkor érdemes kikapcsolni, ha nem használod. Klasszikus értelemben nincs értelme, mert pillanatok alatt feláll a gép kikapcsolásból is, max. annyi előnye van, hogy folytathatsz mindent onnan, ahonnan abbahagytad.
Meg lehet tartani, semmi problémát nem okoz, csak annyi, hogy a hibrid alvás miatt a 7-es esetén ha aludni küldöd, akkor is kiírja a memória tartalmát a merevlemezre, hiába "csak" altatod. Előnye, hogy így áranszünet esetén sem bukod a folyamataidat, hátránya, hogy ír a lemezre. Ha ez nem zavar, bevállalod, vagy szükséged van rá, maradhat, annyira nem ír sokat.
Az indexelést végül én is visszaállítottam, ebben nem vagyok határozott állásponton, de mivel a magician ajánlja, sok hülyeséget viszont ezzel ellentétben fel sem ajánl, gondoltam biztos jó oka van rá. Ír valamennyit, és ez az írás folyamatos, de megtartható.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Motoros topic
- Gyúrósok ide!
- Linux haladóknak
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest