Hirdetés

Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

válasz Dictator^ #45884 üzenetére

Ez igy egy kicsit meredek. Telefonrol vagyok, nem nagyon tudok guglizni, linkelni, ez egy kicsit nehezze teszi a dolgokat.

Abban a cilkben ami alapjan elvegezted a "beuzemelest", valoban ott van a search kikapcsolasa, es a jo hir az, hogy valoszinunek tartom, hogy az outlook emiatt lassu. Legalabb is sokkal tobb koze van, mint a prefetchhez, (ami tudtommal win7 alatt mar superfetch, de ezt most telefonrol nem tudom ellenorizni) ami csupan elotolt valamit, amit most kozel azonos sebesseggel ersz el mint ha elo lenne toltve.

A rossz hir az, hogy a searchet viszont en sem tudom hogy kell megnyugtatoan visszakapcsolni. Elvileg csak be kell pipalni a szolgaltatasoknal, de nekem ez ugy veszem eszre nem oldotta meg. En is kikapcsoltam anno, majd amikor rajottem hogy felesleges, visszakapcsoltam, de a start menuben keresve igy sem talal meg szinte semmit. Arra meg nem volt idom hogy rakerdezzek okosoknal.

A registryben en alapertelmezes szerintire allitanam a dolgokat elso korben es aztan magician. Nem tologatnam kezzel foleg nem ha nem tudom pontosan mit csinal.

Aktív témák