Hirdetés
- Yettel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
lehella
üzenetére
Írás értékek szerintem rendben vannak, az olvasások lehetnének egy kicsivel többek. Igaz sokkal többre nem kell számítani max szekvenciálisan, de az meg mint tudjuk semmit nem számít rendszer meghajtó lévén.
Amikor megjött a kis 32-es SLC-m én is rengeteget tesztelgettem, hogy mi lenne a legjobb. Aztán kb. oda jutottam, hogy néhány mb különbségeket mértem, ami igazából semmit nem jelent. Másrészt esetemben, lehet teljesen más tartalommal bírnak ezek az értékek, mert ez SLC, s ami itt kicsinek tűnik, az közben nagyon jó. Bár nem panaszkodom rá, mert Sata 2-höz mérve rendben vannak az értékei.
Lehet, hogy az alaplapi sata vezérlő fogja vissza, illetve a proci órajelétől + magszámtól is függ, hogy milyen értékeket kapsz. Egy időben én sokat tesztelgettem az AHCI-t a különböző driverekkel, s nekem az IRST jött be Intel alapokon. Egy próbát te is megejthetsz az AMD saját verziójával, mert abban már nem vagyok otthon A64 óta.Temp, doksi könyvtárakkal én nem foglalkoztam. Minden ott van, ahova eredetileg rakta, csak a torrent töltési és egyéb könyvtárait tettem a hdd-re.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Formula-1
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- M2 Sata 256 / 512 SSD-k / Intel / Samsung / Sandisk /
- Eladó SSD-k 128-256 GB tárhellyel 2280 m.sata és 2230 pcie verziók
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest