Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
lehella
üzenetére
Írás értékek szerintem rendben vannak, az olvasások lehetnének egy kicsivel többek. Igaz sokkal többre nem kell számítani max szekvenciálisan, de az meg mint tudjuk semmit nem számít rendszer meghajtó lévén.
Amikor megjött a kis 32-es SLC-m én is rengeteget tesztelgettem, hogy mi lenne a legjobb. Aztán kb. oda jutottam, hogy néhány mb különbségeket mértem, ami igazából semmit nem jelent. Másrészt esetemben, lehet teljesen más tartalommal bírnak ezek az értékek, mert ez SLC, s ami itt kicsinek tűnik, az közben nagyon jó. Bár nem panaszkodom rá, mert Sata 2-höz mérve rendben vannak az értékei.
Lehet, hogy az alaplapi sata vezérlő fogja vissza, illetve a proci órajelétől + magszámtól is függ, hogy milyen értékeket kapsz. Egy időben én sokat tesztelgettem az AHCI-t a különböző driverekkel, s nekem az IRST jött be Intel alapokon. Egy próbát te is megejthetsz az AMD saját verziójával, mert abban már nem vagyok otthon A64 óta.Temp, doksi könyvtárakkal én nem foglalkoztam. Minden ott van, ahova eredetileg rakta, csak a torrent töltési és egyéb könyvtárait tettem a hdd-re.
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs