- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
értem.
ez végül is micsoda? egy globális dilatációs kezelés, ami, mivel az egészet kezelem, érinti a hibás részt is?
mert ha egyből próbálom, akkro ugye még össze vannak húzodva a távolságok, de ki vagyk téve a kondenz adta rövidzárnak...de megnézem, köszi az ölteteket, mindenképpen dokumentálom, és majd beszámolok.

(#39151) fsb1000
nehogy megsértődj itt nekem!
tippekért jöttem, persze.
csak próbálom értelemezni a fagyasrtós dolgot.úgy értettem elsőre, hogy ez egy kezelés, nem csak egy időszakos állapot elérése.
célom nem adatmentés, hanem javítás.
kondezvíz a hideg felületen való páralecsapódás, ugyi..
a hajszárítóval a visszamlegítés és párátlanítás miatt gondoltam.
de arra nem gondoltam, hogy a fagyasztásos javítás csak a fagyasztás idejére szól...na, de először marad az usb.
Aktív témák
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair MP600 CORE XT 2TB M.2 Gen4 SSD 5000-4400MB/s
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest