Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
az eredeti értelmében használtam a migrálást, azaz pusztán annyi, átköltöztetek valamit egy másik környezetbe valamilyen úton-módon. tudom, h pl. egy szoffer váltást is annak neveznek. de gondoltam, jelen esetben nem okoz zavart az erőben.
a partició eltolás miből gondolod, h nem volt helyes? semmi ilyesmit nem írtam. a trimmel is tisztában vagyok, miért kell. pusztán annyit akartam megemlíteni ezekkel, ssd-vel kapcsolatosan kb. ennyi szokott lenni a problémám, megy vagy nem, van-e vagy nem, amikkel találkoztam, ilyen fagyival eddig nem.
egyébként gyanítom, ótvaros mindegy mit csinálok vele, az a baja, h ocz, oszt kész, az x61-re nem mászott fel ahci-vel az ssd-re a win, compatible módban igen, csak épp már megint kétszer fagyott ki. ellenben a dell 4300-al meg 1 hétig ment gond nélkül, kapásból ment a trim, gyk. semmihez nem kellett hozzányúlnom, áttettem rdrive-al, semmi hókuszpókusz, csak utána win telepítő, és kész.
most megy rá az inteles cucc. hátha. asszem maradok a kingston, intel mellett. persze azzal is mellé lehet nyúlni.
szóltak egyébként, h notiban nem mindig jó választás az ocz, jó adag szopószorzó van vele.
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- 2.5" SATA SSD - 250GB, 256GB, 480GB
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 250Gb 320Gb 500Gb és 1Tb is!
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest