- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
#95590400 #37706 üzenetére
Kb. ugyan azt leírtad, mint én.
Szóval az a pár darab ezres, nálam megér több év garit. Ahogy te is írtad.Az meg másik hogy én is láttam itt 256GB-os új SSD-t 40k körül. De ott is a gar. a problem. Nem fogok bevallani ekkora rizikót.
Aki meg bevállalja, lelke rajta... -
törölt tag
válasz
#95590400 #36533 üzenetére
jut eszembe, az ocz octane vinyó 1 héten belül elhalálozott, cserélték ugyanolyanra (egyébként meg fel is ment az ára majd 4 ezer ft-al akkorra), ezzel semmi probléma nem ahci-vel. a win saját driverével megy már hetek óta, egyszer nem fagyott ki.
sokban nem különböznek az értékek az előzőtől. ahci alatt sem. kb. ugyanazt tudja.
nem egy atomvillanás, jelenlegi árán nem is hiszem, h megéri, de akkor 18k plusz párszáz forint volt. most meg 16 környékén van a vertex plus. gondolom sokkal nem rosszabb az sem. lehet, még jobb. -
válasz
#95590400 #36535 üzenetére
Nézd, nekem meg az lenne a javaslatom, hogy húzd rendesen újra a rendszert, mert amiket leírtál, abból jól látszik, hogy több sebből vérzik.
1, Migrálás semmilyen formában sem egyenlő a klónozással
2. A partíció eltolásnak már alapból helyesnek kellett volna lennie
3. Chipset driverek egyre jók, leamortizálni a rendszereket, legjobb esetben sem javítanak semmin, de legalább nem ártanak. Automatikusan nem kell a teljes chipsetet telepíteni.
4. TRIM alapvető fontosságú SSD-knél, nem mindegy, hogy megy vagy sem (Intel Matrix Storage Driver nem támogatja a TRIM-et)No, ezek alapján javasolnám a tiszta telepítést, de betartva azt az eljárást, amiket a korábban linkelt bejegyzésem tartalmaz. (nem kell chipset- meg matrix driver sem stb stb)
A hsz-omat segítőszándékkal írtam, mert a leírásodból nem látom értelmét foglalkozni a rendszereddel és utólag próbálni valahogy helyrehozni azt, amit nem is lehet, avagy ahogy egy nem Dakota mondás tartja: xarból nem lehet várat építeni.miki111 #36566
Ilyen kérdésekkel privben keress meg legközelebb, ott is fogok válaszolni.soldi3r #36537
Ha vásárlás előtt állsz, akkor itt érdeklődj a témában -
válasz
#95590400 #36530 üzenetére
Ööö, mármint van AHCI üzemmód a laposon és azt bekapcsolva fagy/nem indul a W7? Egyáltalán W7-ről van szó?
Ha igen, akkor így kell átállítani AHCI üzemmódba: Egy registry kulcsot kell módosítani előtte
-
Gorneck
legenda
válasz
#95590400 #30714 üzenetére
Ez a progi kiírja oké e minden...
-
fLeSs
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
válasz
#95590400 #4870 üzenetére
ha win7-et használsz, akkor ne rakd fel az intel rapid storage vagy matrix storage controller programot. a microsoft saját driverét használd AHCI módban (ha RAID-et használsz, akkor nem szóltam).
az alignálásról itt olvashacc: [link]
Offset: 31 K - BAD: ezt írta ki nekem is, és azt hittem, hogy van 31K bad szektorom (cellám) az SSD-n.
de szóltak, hogy az mást jelent.
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Cyberpunk 2077
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest