Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iGO Primo
Aktív témák
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
atesss
üzenetére
Olvastam a kerdesed a masik temaban. Ez egy olyan verszegeny alaplap es chipset, hogy nem erne meg szerintem SSD-vel erolkodni rajta. Nekem a VIA-val nincsenek jo tapasztalataim ilyen teren.
A JMicronos vezerlovel kb. ugyanott vagy, mint magaval az alaplappal.
A masik problema az idotallosag es tarhely kerdese. Fontos adatokat nem javaslando csak SSD-re bizni. Es ha tarhelynek is hasznalnad ilyen korulmenyek mellett, attol tartok, jobban jarnatok egy teras winchesterrel, mert ebben az esetben szerintem elkelne a minimum 90, de inkabb a 120-128 gigas verzio.
Tovabba a TRIM hianya is a sebesseg rovasara mehet, igy meg vegkepp megkerdojelezi ebben a gepben a letjogosultsagat. Ezt Neked, vagy Nektek kell eldontenetek, mit tartotok fontosabbnak, de XP ala mindenkepp egy Garbage Collection-os meghajto ajanlott. [link]
A listaban van olyan, ami viszonylag olcso, SATA 3-as, van 90 GB-os valtozata, viszont GC hianyos es kerdeses, hogy befogadja-e a VIA. Ilyen az Agility, ami sebessegben boven elorelepes egy HDD-hez kepest.
Aktív témák
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest