Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android szakmai topik
- Macrodroid
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
Nem csak te, pár hónapja amikor nagyon lent voltak a ram árak (bár most sem vészes még), komolyan elgondolkoztam 32 gigán, amiből 24-et lecsípek csak a win7-nek
végül elvetettem, mert azt olvastam, hogy hiába fényévekkel gyorsabb, annyira nem lenne érezhető a különbség, mindennapi használatban. De jó lenne ha vki kipróbálná és megosztaná a tapasztalatokat 
Analintruder: Olvasd el ezt a cikket: [Lhttp://logout.hu/cikk/milyen_ssd-t_vegyek/bevezeto_es_ar.html]Milyen SSD-t vegyek?
u.i.: király a nickneves
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BOMBA áron eladó Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 7/16GB 512 SSD/TOUCH/13.5"/
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
végül elvetettem, mert azt olvastam, hogy hiába fényévekkel gyorsabb, annyira nem lenne érezhető a különbség, mindennapi használatban. De jó lenne ha vki kipróbálná és megosztaná a tapasztalatokat