- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
Aktív témák
-
Sziasztok!
Most van rendelés alatt egy 64GB-os Samsung 830 az új gépembe természetesen rendszernek (win7), és lesz mellette egy 2TB-os 5400-as WD az adatoknak. Azt olvastam régebbi hozzászólásokban és cikkekben, hogy a böngészési előzményeket, meg a temp fájlokat érdemes HDD-re tenni az SSD elhasználódásának csökkentése miatt. Hol tart ez ügyben a fórum általános álláspontja, ez tényleg fontos?
Én nem szívesen tenném, mert szerintem ezzel az SSD fő erényéből, a gyorsaságból veszítünk, meg nem szeretném "összepiszkolni" a fontos adatok vinyóját sem. Szerintem ennek a rendszerpartíción a helye, még akkor is, ha mondjuk 14 év helyett csak 11 évig tart az SSD. Hol lesz már akkor a most vadi új gépem! (Persze csak hasamra ütöttem ezekkel az évekkel!)Hol tart ez ügyben manapság a "tudományos álláspont"??
Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Amazon Prime Video
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest