Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
MrTwister
őstag
válasz
davidsz
üzenetére
Igaz egyetértek
, usb is okoz néha furcsaságokat főleg ha előlapi kontakthibás csatlakozó pl. vagy túl sok eszköz lóg az usb-n és agyon van terhelve az usb alrendszer, nekem pl. néha bluetooth dongleval ha olyanja van be sem indul a gép, ha meg kihúzom minden ok.Más. Neked tudom RAID0-ád van 2 Samu 830 128Gigásból ugye? Nos míg a gari ügy zajlott addig sem akartam ssd nélkül maradni és beszereztem egy ugyanilyen ssd-t(csak N-est ezért is kaptam jó áron mert a gazdája asztaliba vette és így nem tudta belerakni) és most ahogy tegnap megkaptam a csere ssd-t így már nekem is 2 128-as 830-asom van. Te gondolom a raid 0-át javasolnád hozzájuk ugye? Ez ok is lenne: dupla tárhely, nagyobb olvasási és főleg írási teljesítmény vs. kisebb redundancia(nem érdekel mert oprendszer és játékok ergo könnyen pótolhatóak plussz munka átmeneti! tárhelye), Engem az aggaszt, hogy mivel inteles P67-es a lapom így ha RST-t használok akkor le kell mondanom a TRIM-ről és akkor drasztikusan csökken az élettartam nem? Erre esetleg megoldás, ha hetente egyszer manuálisan futtatom a Magician ssd karbantartó programját(ez a manuális trim gondolom) vagy esetleg a windows szoftveres raid0-ja?
Ha egy vinyón(raptor) van a boot szektor akkor onnan az oprendszer software raidben is fel tud állni nem?Gazsi00: nekem már az sem segített...
Aktív témák
- Google Maps
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- BestBuy topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen házat vegyek?
- Viccrovat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 4x2TB WD RED Nas Merevlemez
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, usb is okoz néha furcsaságokat főleg ha előlapi kontakthibás csatlakozó pl. vagy túl sok eszköz lóg az usb-n és agyon van terhelve az usb alrendszer, nekem pl. néha bluetooth dongleval ha olyanja van be sem indul a gép, ha meg kihúzom minden ok.
Ha egy vinyón(raptor) van a boot szektor akkor onnan az oprendszer software raidben is fel tud állni nem?