Hirdetés
Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
egyelőre tervezgetés szintjén foglalkoztat egy SSD beszerzése, és érdekelne a véleményetek, a versenyzők:
Kingston 64GB - ez viszonylag olcsó, ha jól emlékszem gianninál 24k, bár gondolom nem a leggyorsabb, és egy icipicit kevesellem a 64GB-ot
Intel X-25M G2 80GB - LeC-től, 27k-ért, ami visszatart kicsit az a fél év gari. bár ha jól tudom csak új fajta intelekkel van gond.
Kingston 96GB - 30k gianninál, olvastam a PH! tesztet, és gondolom jól jön az extra méret is. de a 30k az 30k
Samsung 470 64GB - ez kicsit kakukktojás, mert drágább mint kingston, ha jól emlékszem egy árban van az intellel (27k), kérdés megéri-e. azt olvastam hogy gyors és megbízható, de kérdés megérzi-e a user a sebességkülönbséget.Ami menne a cuccra az egy win7 64 a motyóival, office, maple, matlab, visual studio, talán még egy-két nagyobb app, és ha arról van szó, hogy gyorsulna tőle, akkor akár játék is.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- iPad topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest