Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Tiszteletem SSD topic látogatók!
Olvasgatom a különböző szintű, jellegű, informált, tapasztalt véleményeket és megjegyzéseket az SSD-kről. A legjobb teszt a felhasználói vélemények ez biztos. Én hiszek abban hogy innen lehet legjobban szelektálni hogy egyáltalán érdemes-e egy SSD-t venni rendszernek-e vagy sem. Én őszinte vagyok a hozzászólások alapján nem merek beleugrani egy SSD-be. Jó lenne ha valaki kizökkentene ebből a hitből. A problémám az hogy többször elhangzott azon tény, miszerint tartós használat mellett az SSD előbb beadja a kulcsot mint egy HDD.
Én azt terveztem eredetileg, hogy vennék egy 120GB tárolókapacitással rendelkező SDD-t amelyen lenne egy Win7 és egy linux. De mivel én imádok OS funkciókat tesztelni, gyakori lenne az újratelepítés folyamata és a rendszer mélyebb vizsgálata. Nos az hogy ha terhelem az SSD-t és ennek hatására hamarabb hal meg, az nekem nem kifizetődő.
A másik problémám hogy nem tudom eldönteni most melyik gyártói és melyik vezérlő chipsettel rendelkező SSD-t érdemes megvenni. Cél hogy tartós legyen. Tehát megfelelő terheléssel (pl. teszem azt napi szinten: játék, film, zene használat) tartson ki az élettartalma mondjuk legalább 6-7 évig (ha nem jön közbe semmi más külső üzemképtelenséget okozó környezeti tényező. Továbbá ne legyen ez a kék halálos dolog mint ahogy olvastam az OCZ háza táján.
Ami nekem még fontos egy SSD-nél az a sebesség. Egyedüli kiválasztottam a Corsair Force GT széria. De nem tudom erről milyen tapasztalatok vannak.
Help!
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar
- WD Ultrastar 18TB SATA 6Gb/s HC550 bontatlan, garis!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest