Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Tiszteletem SSD topic látogatók!
Olvasgatom a különböző szintű, jellegű, informált, tapasztalt véleményeket és megjegyzéseket az SSD-kről. A legjobb teszt a felhasználói vélemények ez biztos. Én hiszek abban hogy innen lehet legjobban szelektálni hogy egyáltalán érdemes-e egy SSD-t venni rendszernek-e vagy sem. Én őszinte vagyok a hozzászólások alapján nem merek beleugrani egy SSD-be. Jó lenne ha valaki kizökkentene ebből a hitből. A problémám az hogy többször elhangzott azon tény, miszerint tartós használat mellett az SSD előbb beadja a kulcsot mint egy HDD.
Én azt terveztem eredetileg, hogy vennék egy 120GB tárolókapacitással rendelkező SDD-t amelyen lenne egy Win7 és egy linux. De mivel én imádok OS funkciókat tesztelni, gyakori lenne az újratelepítés folyamata és a rendszer mélyebb vizsgálata. Nos az hogy ha terhelem az SSD-t és ennek hatására hamarabb hal meg, az nekem nem kifizetődő.
A másik problémám hogy nem tudom eldönteni most melyik gyártói és melyik vezérlő chipsettel rendelkező SSD-t érdemes megvenni. Cél hogy tartós legyen. Tehát megfelelő terheléssel (pl. teszem azt napi szinten: játék, film, zene használat) tartson ki az élettartalma mondjuk legalább 6-7 évig (ha nem jön közbe semmi más külső üzemképtelenséget okozó környezeti tényező. Továbbá ne legyen ez a kék halálos dolog mint ahogy olvastam az OCZ háza táján.
Ami nekem még fontos egy SSD-nél az a sebesség. Egyedüli kiválasztottam a Corsair Force GT széria. De nem tudom erről milyen tapasztalatok vannak.
Help!
Aktív témák
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- Eladó SSD-k 128-256 GB tárhellyel 2280 m.sata és 2230 pcie verziók
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest