Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Most vettem egy Sata 3-as alaplapot, amihez csak sata 3-as kábelt adtak. És a Kingston 64 GB-os SSD-met rákötöttem ezzel a Sata 3-as kábellel az alaplap Sata 2-es helyére (mert van az alaplapon sata 2 és sata 3 hely is). Fel is tettem a Windowst, működött egy ideig, egy idő után viszont nem akart indulni. Megmoztgattam kicsit a kábelt és működött. Amúgy biztonsági ez a sata 3 kábel és azt vettem észre, hogy amikor rácsatlakoztatom az ssd-re nem kattan, de tövig rámegy ettől függetlenül Van egy vinyó is a gépembe és azon kattana kábel.
De az a legrosszabb, hogy megnéztem Hdd Sentinellel a gépet és kondíció csak 97 % volt. Később pedig már 99 %."1 hiba fordult elő adatátvitel során. Ezt okozhatja az eszköz hibája vagy nem megfelelő adat/tápkábel. Javasolt a kábelek ellenőrzése és cseréje ha lehetséges.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
Az SSD TRIM funkciója támogatva és engedélyezve az optimális teljesítményhez.Nincs szükség beavatkozásra."
Most mit csináljak, vegyek új kábelt? Az SSD-nek lett valami baja? Amúgy van rá gari...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest