- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
yOLORO
csendes tag
válasz
Findzs
üzenetére
Szia
Minden elismerésem a Kingston előtt.
Valószínűleg azért is voltak ennyire korrektek, mert nem egy 4gb pendrive -ról volt szó és tudják ők is nagyon jól hogy szerintem az összes ilyen kategóriájú SSD gyári hibás.Szóval 2x emil váltás és fénykép küldés(csak a gyári számok és p/n miatt) után megkaptam az RMA ticket -t. Nekem kellett ugyan feladni a csomagot UK -ba, de nem egy húzós összeg, ha jól emlékszem 5e ft körül volt.
Pünkösd hétfőn adták fel a csomagot UPS Express -szel és kedden kihozta a futár a címemre. Nem tudom leírni a csodálkozásom mértékét mikor kedden átvettem a csere SSD-t.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a fajta garanciális cserét. Ugyan pénzbe került, de ha úgy vesszük hogy ha a boltba elveszik a rossz terméket és vállalják a gar. cserét még biztos nem lenne meg a csere SDD és nem lennék biztos benne hogy egyel újabbat kaptam volna mint most, vagy csak ráfizetéssel....
ÜDV
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diabetes - Cukorbetegség
- A szamurájoknak kedvez az új AMD Software
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest