Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Ha beletennék a gépembe egy OCZ Solid Series SATA II 2.5" SSD 30GB-t, akkor általános windwos használatnál nem csökkenne a sebesség? Csak néha használnám képszerkesztésre, de azokra volna másik. Játékot esetleg érdemesebb arról vagy a sima winyóról?
Egyébként, ha játszani akarok vagy tömörítés meg ilyenek, akkor az külön 250GB-os samsung winyóról menne, amit eSATA-val csatlakoztatnék a géphez, így azt le tudom állítani, ha zavar a hangja (szinte csak az hallatszik ki egyedül a gépemből)
Esetleg ilyen árban, de más SSD-t mit ajánlanátok? Csak windows lenne rajta, meg az alap programok meg néha 1-2 DVD, ha hordozni kell.
Lenne több pénzem, de 10 ezer alatti eSATA-s külső keretet meg nem nagyon láttam. (igaz nem is néztem utána azoknak)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest