- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
cszn
őstag
válasz
szab.tam
üzenetére
Kapiskálod.

A kérdés, hogy mivel és mit csinálsz!
Alignálás után neked a fájlrendszert (és nem a partíciót) kell mentened és azt átrakni az SSD-re. Hogy mivel csinálod az mindegy (acronis, norton ghost), csinálhatod XP alól is meg bootolható kutyafülével is.
"és az mbr nélküliség a recovery indítás előtt a beállításoknál egy pipa lesz csak?" Ezt nem értem teljesen. A lényeg hogy át kell pakolni az mbr-t is valamikor formázás után (nyilván azét az oprendszerét amelyiket átpakolod az SSD-re).Na, közben #14808 erre: Megmondom az őszintét nem tudom mikor rakja rá a telepítő. Ezt még én nem próbáltam élesbe, csak csekkolta valaki, hogy így is működik. Szóval ha nem csinálod meg úgyis gyorsan kiderül, hogy ha nem jó (nem indul).
Utána csináld meg! 
Aktív témák
- Sorozatok
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Horgász topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- VGA kibeszélő offtopik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Utána csináld meg!