Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
"Csak van, hogy 64-es méretben az egyik 10k-val drágább, mint a másik. Az az, amit nem éri meg megvenni." - ezt azért nem jelenteném ki határozottan, mert attól függ, hogy mire kell! Rendszer alá teljesen mindegy szerintem is, szerverbe kevesen veszik és nem a 64GB-t tehát ez is kiesik, van viszont egy szempont és ez az én esetem, amikor egyszerűen műveleti tárolónak kell, rendszer nincs is rajta. Letöltések, videó vágás, konverzió, telepített játékok és így már csak kifejezetten archíválásra maradna meg a HDD!

Ha az ember elsőre egy nagyobbat vesz /128-256GB / akkor ez nem gond, de a lépcsős fejlesztésnél mások a szempontok, Amennyiben a 10k-val többe kerülő 64GB-os szekv. írási sebessége 150-180MB/s ellentétben az olcsóbb 70-100MB/s tempójával és az összes tesztben több hellyel előbbre tanyázik, akkor megéri azt a 10k pluszt, legalább is nekem meg.
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hegesztés topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest