Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
38 év különbséggel nem olyan nagy achievement, hogy jobban néz ki. Ha jól emlékszem a régi az talán akció thriller volt, ez meg inkább akció vígjátéknak tűnik. Nem hinném hogy nagyobb sikert érne el moziban mint a már említett Bullet train, de majd meglátjuk mit hoz a jövő.
-
Bad Pritt
félisten
The Running Man | Official Trailer (2025 Movie) - Edgar Wright, Glen Powell
Na, ez egy film lesz! Kicsit olyan agymenésnek tűnik, mint a Bullet Train volt pár éve, sokkal jobbnak tűnik, mint a '87-es feldolgozás volt.
Végén a vízipuskán besírtam.

-
proci985
MODERÁTOR
Cocaine Bear 2023
Igazából minden ponton oké, a díszlet, a ruhák, a zene és a frizurák kb tökéletesek. CGI is rendben van, ahol itt a film elbukhatna.Tiszta hülyeség, általában abszurd, néha szürreális humorral. Viszont a forgatókönyv feszes, a tempó pedig hibátlan.
6/10: Tisztességes (és néha elég véres) horrorvígjáték, jól eltalált arányokkal. Mármint a "kokainmedve" névvel és sztorival kb ennyit lehetett kihozni az anyagból.
#értékelés
-
De4d
őstag
válasz
gyuromoj
üzenetére
Ha már Odüsszeusz (ez elég várós film, végre megint valami mitólógia, történelmi "fantasy") Valaki látta már a tavaly megjelent szintén róla szóló filmet amiben Ralph Finnes alakítja magát Odüsszeuszt?
[link]
Sajnos elég kevés ilyen történelmi, mitológia film készül, de talán hátha akad olyan ami eddig elkerülte a figyelmem de érdemes lehet megnézni, tud valaki mondani? -
radi8tor
MODERÁTOR
Mennydörgicsélők
Jó kis film, néha kicsit sok a poén de összességében szerintem jó
-
Louro
őstag
Úgy sejtem ma-holnap tele leszünk Thunderbolts véleményekkel

-
gyuromoj
veterán
-
Egon
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Nagyon gáz, ami megy már ezzel az új JB-színész kiválasztással kapcsolatban.
Eddig Henry Cavill volt a befutó a jólértesültek szerint (illetve neki adták a legtöbb esélyt), amit az U.N.C.L.E alapján teljesen meg tudtam érteni, és elég jó választásnak tartottam volna - erre a fenti cikk szerint ő eddig sem volt komolyan vehető jelölt...
Megjegyzem, már Daniel Craig-től is kirázott a hideg: azon a palin úgy állt a szerep, mint tehénen a makkos cipő...
A magam részéről James Bond = Roger Moore, illetve Pierce Brosnan (a nagyon régi Bond filmeket nem láttam, Sen Connery nálam "öreg" színészként inkább befutó).
Jah, és James Bond legyen fehér és férfi, hagyjuk már a woke b*romságokat. Építsenek fel egy 006-os vagy akárhányas női ügynököt (hajrá, jó nagy siker lett a Ocean's 8 és a női Ghostbusters is ugyebár...
). -
Bad Pritt
félisten
válasz
gbors
üzenetére
Az volt az a könyv, amiben benne volt minden korábbi sci-fi, amit valaha olvastam vagy láttam. Mintha Andy Weir megkérte volna az AI-t, hogy gyűjtse ki neki a top 10 legtöbbször elsütött sci-fi sztorielemet és ebből gazdálkodva írt egy könyvet.
A film azért várós, de max ilyen Ad Astra szintet lőnék be neki előzetesen. -
-
-
negyven2
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
-
válasz
proci985
üzenetére
Ja értem - nem szeretem annyira a James Bondot, de lehet ránézek, bár a 144 epizód elriaszt

#172474 Tabea: ezeket a tulajdonságokat le lehet bontani és vissza lehet építeni feminin komponensekből. Annak én sem látnám sok értelmét, hogy legyen egy női James Bond, aki mindenben olyan, mintha férfi lenne, csak más van a lába között és ritkábban látjuk ing nélkül...
Megoldani mindent meg lehet, de ha egy 007 film kampányában nem lehet elmondani, hogy James Bond, akkor garantálok Neked legalább 20%-kal kevesebb mozis nézőt. Persze ezt lehet ilyen bénaságokkal fedezni, hogy "Jane Bond", vagy "James Bond bemutatja", de ezek mindig kétélűek.
-
Bad Pritt
félisten
According to Warner Bros. Discovery Home Entertainment, Sinners will debut on the company’s streaming service Max on Friday, July 4.
Megvan a hétvégi program.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A film jó volt, a zene viszont 95%-ban az elviselhetőség határán túli tartományban mozgott, amin nem segített, hogy amint dalra fakadt valaki, háromszorosra ugrott a hangerő...
-
válasz
gbors
üzenetére
Szerintem nincs olyan karakter, akihez nem lehet hozzányúlni, csak figyelni kell azokra az értékekre, amiket képvisel, és azokhoz csak tisztelettel szabad.
Ebben egyetértünk. Bond karaktere egy brit, kissé szexista, arrogáns férfi karaktere aki minden filmben elcsábít valakit. Na... ez azért lássuk be, hogy tipikusan egy férfi karakter ismérvei.Abban meg elvben tök egyetértek, hogy másképp kellene hívni, de azt nyilván tudod, hogy marketing okok miatt ez nagyon nem praktikus, ergo nem kifizetődő, ergo lehetetlen.
Nem tudom, szerintem simán meg lehetne oldani. A következő Bond filmben felvezetni a karaktert, valami közös küldetéssel, aztán utána elmélyíteni a karkatert. Szerintem egyáltalán nem lenne lehetetlen. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
gbors
üzenetére
Archer mint sorozat ami gyakorlatilag az MI:6 paródiája. Egyébként ajánlott, ha szereted a James Bondot, akkor ajánlott.
Lana (az egyik női szereplő) több ponton átveszi Archer szerepét (aki kvázi egy semi-funkcionális James Bond), szóval így nézve a koncepció simán működhetne.
Mondjuk persze nem James Bond néven kéne futnia.
-
válasz
Aweriot
üzenetére
Szerintem nincs olyan karakter, akihez nem lehet hozzányúlni, csak figyelni kell azokra az értékekre, amiket képvisel, és azokhoz csak tisztelettel szabad.
Abban meg elvben tök egyetértek, hogy másképp kellene hívni, de azt nyilván tudod, hogy marketing okok miatt ez nagyon nem praktikus, ergo nem kifizetődő, ergo lehetetlen. -
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Összes faxom a woke-ba, hogy egy JB szerep aspiránsnál már ki kell írni hogy férfi, az egyértelműség kedvéért
-
negyven2
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
Igazából Seth MacFarlane ennél a filmnél csak a (az egyik) producer, és nem az író/rendező, mert az a The Lonely Island-es, Akiva Schaffer. Akinek pl. talán itt is ismertebb filmje (a The Lonely Island-es dolgai mellett) a 2016-os Popstar: Never Stop Never Stopping.
-
Juhaszatti
addikt
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Jaja, simán.
-
arcitec
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Célszerű pontosítani mert ez Breach 2020 esetleg csalódás lehet ezzel Breach 2007 szemben és bizton erre gondoltál, ezt láttam és valóban egy kiváló film.
-
-
bobalazs
nagyúr
-
tibbike01
addikt
F1 - The movie
Etele pixel terem 6. sor közepe.
Tökéletes volt minden. A film kemény volt, mint tarzan talpa! Utoljára a Mavericnél éreztem ilyet.9/10.
-

25th Hour (2002) (Az utolsó éjjel)
Spike Lee szokásostól eltérő, azaz nem feka témával foglalkozó, hanem egy eléggé különleges filmje. Edward Norton, Barry Pepper, Philip Seymour Hoffman... ja meg hát izé... Isiah Whitlock Jr. alias Mr Shiiiiiit.
De ez még a Wire előttről, ugyanis valójában ebből a filmből származik ez a catchphrase.Nem egy vidám film, sőt. A legkeményebb filmdrámák egyike. Főszereplőnk egy drogdíler, akinek az utolsó 24 óráját láthatjuk, mielőtt bevonul a börtönbe, 7 évre. Tartalmilag nem is tudok/akarok/érdemes többet mondani, mert ezt látni kell. Már aki bírja az ilyesmit.
Spike Lee különleges rendezői eszközeiből itt sincs hiány. A színészi játék tökéletes, főleg Edward Norton, nyilván. A vizualitás és a zene már külön-külön is nagyon erősek, de együtt valami elképesztő.
Fuckyou/10
-
Bad Pritt
félisten
Hát én még mindig azt mondom, hogy Jack O'Connell vagy Jack Lowden. Olcsóbbak, fiatalabbak, nincs velük kapcsolatban semmilyen prekoncepció és jó színész mindkettő.
-
proci985
MODERÁTOR
Renfield 2023
Meglepően jó sztori. Átlagban jó színészek: Cage lubickol és telitalálat a szerepre, Hoult jó (és egyre inkább látom benne a potenciált), Awkwafina viszont inkább csak az akciójeleneteket hozza jól. Jó CGI, jó tempó és kifejezetten jó berendezés, szuper díszletek és operatőri munka.
Szóval, modern Drakulafilm ami egyben wuxia és cop buddy movie (igen, a humor is stimmel). Ami egyben pszichológiai reflekcióként is működik a toxikus kapcsolatokra. Igen, agyeldobós ordenáré blődség, de érzi a pulzust és egy percre nem ül le.
7/10. Tökéletesen megvalósított Rush Hour x Dracula kombó ami pár ponton átmegy a Fight Club csoportterápiás sessionjaiba. Könnyű nyári akcióhorrorvígjátékként szuper.
#értékelés
-
mephi666
nagyúr
válasz
gyuromoj
üzenetére
...az én generációm Bondja = Brosnan, ezért hasonló karaktert szeretnék újra látni, aki nem egy kigyúrt, fapofájú katona, hanem egy nőcsábász, aki bármelyik nőt 20 percen belül megfekteti.... mellékesen megoldja ügyesen a melót
brit színészek közül Pattinson-t tökéletesnek tartanám a szerepre, mert ő egy igazi svájcibicska, aki a lehető legkúlönböző karaktereket sorban magasan hozta
-
Drizzt
nagyúr
válasz
gbors
üzenetére
Egyébként direkt újranéztem most a trailert és másodjára is találtam poént, ami nem tűnt fel eddig. Szóval bizakodó vagyok. Viszont sajnos az eddigiek alapján a dialógusok tűnnek a leggyengébb pontnak. De lehet csak a szinkron szar. Az is csak most esett le, hogy a székes poén angolul - ahogy valóban van értelme és viccess - hogyan hangozhatott. Egynek biztos jó lesz. Persze van benne gagyi is bőven, de hát melyik Csupasz pisztolyban nem volt?
Oké, közben belenéztem a legújabb angol trailerbe is. Na most lettem benne biztos, hogy ez nagyon jó lesz. Viszont direkt kikapcsoltam a felénél, nem akarok több spoilert.
-
válasz
Drizzt
üzenetére
Hát, a Csupasz pisztoly egyik fő értéke, hogy szünet nélkül traktál az ökörséggel, szóval csak akkor fog érni valamit, ha közel olyan intenzitású lesz az egész film, mint a trailer. Mutat jeleket arra, hogy a készítők eltolnak mindent a falig (meg be a falba), szóval lehet ez akár jó is, de úgyse fogom addig elhinni, amíg nem látom

-
Juhaszatti
addikt
válasz
Louro
üzenetére
Liam Neeson meglepően jó választásnak tűnik, ehhez a fapofával viccelődéshez. Az O.J. Simpsonos poén alapján nem lesz ez PC sem.
Szerintem nagyot fog szólni, ha meg találja a fiatalabb generációkat is. Nekik szokatlan lesz ez a fajta humor moziban, nagyon rég nem volt ilyesmi.
-
Louro
őstag
Velem még csak most jött szembe. Ez már most nagyon kellemetlen. Ebből félek nagyon nagy bukta lesz
Leslie Nielsen-t nehéz helyettesíteni. -
válasz
Kergeboci
üzenetére
megjöttem Samu
The Goonies
KincsvadászokKaland film gyerekeknek (és gyerek lelkű felnőtteknek), 40 évvel ezelőttről. És hogy ez mennyire jó volt, arra hirtelen csak keresem a szavakat.
A 2. percben átjön, és onnantól úgy is kezeltem, hogy ez lényegében egy élőszereplős rajzfilm. Még abból a korból, olyan stílussal, mikor ez még ért is valamit. A humora, hangulata, összetéveszthetetlenül 80-as évek. Spielberg "csak" íróként szerepel, nem rendezőként, de a kamera kezelést leszámítva, ez simán lehetett volna az ő filmje is. Richard Donner, remekül összerakta ezt a kis hülyeséget.
Hülyeséget, jó értelemben. Célközönségéből adódóan, kifejezetten gyerekes. Némileg hasonlít az Indiana Jones és a végzet templomában számomra oly idegesítő humoros történet szálra, annyi különbséggel, hogy itt meg sem próbál komoly lenni, oly könnyedén veszi ezt az egészet.
Szórakoztató kincskeresés, némileg Indiana Jones-os és kalózos barlang felfedezéssel, rengetek szereplővel, mely mindegyike egyéniség. Ráadásul mindez a gyermek Sean Astin és a nagyon fiatal Josh Brolin főszereplésével. De van itt még Ke Huy Quan és Corey Feldman is mellék szerepekben.
A film egyetlen másodpercre sem ül le, mindig történik valami. Iszonyat tömény inger bomba, a legjobb értelemben. Megfelelő cukormennyiség nélkül is, egy igazi energia bomba. Remek élmény volt.
-
F1
Látványos volt. A sztorija egy már ezerszer lerágott közhely, irritálóan sekélyes karakterekkel, fájdalmas párbeszédekkel és hollywoodra jellemző hősies pátosszal leöntve. F1 rajongók semmi esetre se nézzék meg, a hajukat fogják tépni.
Összességében egy látványos, de frusztrálóan fárasztó és kiszámítható közhelyhalom.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
gbors
üzenetére
A föníciai séma
The Phoenician Scheme (2025)Megnéztem én is, hasonló érzésem volt nekem is a nézése közben. Ez most takaréklángon égett, ugyan a a vizuális kreativitás megvolt most is, de a párbeszédek gyengék voltak és a történet is eléggé kusza. Nem ez volt az első Wes Anderson filmem, tudtam mire számítsak, de valahogy mindig kihívás megérteni a filmjei első felét mégis mi a történet. Itt ugyan kevésbé komplex a történet, mint korábbi alkotásainál, de néha borzoltam a szemöldököm mikor egy-egy bibliai(?) fekete-fehér jelenet jött - megint.
A katarzis elmaradt, bár a színészek mind ügyesek, ez nem rajtuk múlott, a főszereplő milliárdos Benicio Del Toro jól alakít. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Sicario. Imádtam.
Klassz lenne egy 3 is, de nem elcseszve.. hanem ugyanígy, szépen, türelmesen, vontatottan .. Benicio del Toro <3 ... Emily Blunt <3 ...
-
Juhaszatti
addikt
válasz
negyven2
üzenetére
Mindenképp érdekes lesz, kíváncsian várom. Villeneuve a Sicarioval már bizonyította, hogy tud jó akciófilmet csinálni. Kicsit lassabb, komolyabb a stílusa talán mint amit a Bond filmektől megszoktunk, de ez nem feltétlenül baj, ha hozza azt a szintet amit a Sicarioval.
Aaron Taylor-Johnson sem tűnik rossz választásnak így elsőre, szerintem ígéretes a projekt. -
AD4MINATOR
nagyúr
K-pop démonvadászok
KPop Demon Hunters (2025)Meglátod a címét, és futsz, ugye? Na én is így álltam hozzá... aztán mégis adtam neki egy esélyt, az imdb pontok és a trailer alapján... és oh boy, milyen jól tettem.
Remek példa arra, hogyan lehet - ha csak kicsit is - közelebb hozni a nyugati világhoz a Kpop kultúrát.
Szerencsére az animációs film nem veszi magát komolyan, és ez remek is, így működnek a poénok is benne. Na de ami a lényeg, a zene. Az, meglepően jó. Igen, még a stílustól idegen füleknek is tetszetős tud lenni. (spoiler: [Golden song] ) Az animáció grafikája szép, stílusos és részletes. A játékidő pont megfelelő, ahogyan a szinkronhangokat is jól eltalálták, a történet ugyan nem tartogat oly sok meglepetést de talán itt nem is ez a lényeg.
Teljesen szerethető animációs film lett ez, jó zenékkel és vicces jelenetekkel, néhol egy kis drámával és oly sok kifigurázással. -
Bad Pritt
félisten
Ez még mindig baromi... érdekes.
-
válasz
Kergeboci
üzenetére
28 Weeks Later
28 héttel későbbAz első rész után 5 évvel érkezett a folytatást. Új rendező, új írók, új hozzáállás. Bár próbálják imitálni az első rész nyers, zsigeribb stílusát, és ez még az elején működik is. A hektikus kamera rángatások, az elő rész végéből átemelt ikonikus zene még erősíti is a nyitó jelenet dinamikáját.
A változó kameraszögek használatával is próbálkozik a film, de aztán a kamera kezeléssel együtt, elkezd mind önismétlővé és erőltetté válni. Itt-ott működik, némi sajátos stílust ki is tud alakítani, de összességében inkább éreztem mesterkéltnek, sem mint természetesnek. És ezt értem a történetre, karakterekre (amik inkább csak vázlatok) is.
A civil mészárlás jelenet talán a csúcspont, onnan már csak lejtmenet. A végén eljutunk a found footage stílusig is. Kár érte.
Nem rossz film, van egy sajátos kevert hangulata, de nem éri el az első rész egyediségét. Megnézni meg lehet, de kihagyni is nyugodtan ki lehet.
-
negyven2
nagyúr
-
OFF
Viszont akár Ricky Gervais, Bill Burr stb, az ilyen értékelések itt szoktak lenni, ha új előadásuk felkerül valamelyik streaming platformra.
Szóval: 2025. Július 17. Budapest Eifel Műhely...Dave Chappelle 🥲
Jegyek a Livenation-ön lesznek, regisztráltaknak mától, nem regisztráltaknak holnaptól^^OFF vége
-
mephi666
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
...nekem tetszett: nem rosszabb szerintem, mint a JW3-4... ez legalább nem akar többnek látszódni, mint ami
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Interactive Brokers társalgó
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile (ARPG)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- Nintendo 3DS és DS topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).