Hirdetés
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Az amazonos lotr az csak bűncselekmény a jó ízlés ellen. Tudom, hogy vannak akik kedvelték, de egy kosztümös fantázia sorozatnál, ha a büdzsé végtelen, legalább a jelmez lett volna jó.
Remélem, hogy a warhammerből lesz valami, mert egy jó scifi érdekelne, bár nem játszottam a játékokkal, de érdekesnek (meg betegnek) tűnik a világ még a mémek alapján is. -
ripla
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Akkor mikor? 3 éve? A lényeg, hogy egy Eisenhorn sorozat be lett ígérve még 2019-ben, Cavill meg évek óta azzal hiteget mindenkit, hogy hamarosan, meg nagy dolgok készülnek. Ezzel szemben semmi nincsen. De mindegy is, ezek után már lehet hogy nem is érdekelne.
#175858paatrick
Ha megnézel egy Andor sorozatot, vagy a folytatását a Zsivány Egyest, vagy az Ahsoka sorozat bizonyos részeit, azokban vannak nagyon hasonló jelenetek, amik akár egy bolyvárosban is játszódhatnának. Meg úgy általában a Star Wars hangulata áll a legközelebb egy Warhammerhez, legalábbis dizájn szempontjából.
Ha a Disney-nek ez csodával határos módon sikerült, akkor másnak miért ne sikerülne? Nem is a pénz itt a lényeg szerintem, hanem a végeredmény. Azok a sorozatok és a film sem csilliárdokból készült, mégis a legjobb Star Wars alkotások között foglalnak helyet. -
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Teljesen hozzák a képregény sztoriját. Amivel engem megleptek. Leszámítva Lobo-t. Kíváncsi leszek, hogy a morális vonulatát mennyire tudják átemelni a filmre. Mert abból nem látni semmit. Lehet, hogy itt inkább arra fognak építkezni, hogy megsemmisült a Kripton és Kara gyászfeldolgozására. Mert valahogy a kiscsajról alig esik szó. Aki kvázi elmeséli a képregény történetét. Arra is kíváncsi leszek, hogy a roadmovie jelleget megtartják e, és bemutatják a képregényben szereplő, érdekes világokat. Tippre nem, mert nincs rá elég játékidő. Pedig a képregény inkább erről, morális dolgokról szól, mintsem, hogy egy akcióorgia legyen. A trailerek meg ezt mutatják a filmről. A Mordru Globe-ra nagyon kíváncsi leszek, hogy benne lesz e.
Amit sajnálok, de ez teljesen érthető, hogy míg a képregény egy nagyon emlékezetes látványvilággal rendelkezik. A filmben semmi ilyen sincs. Értem, tényleg, mert azt lehetetlen lett volna megvalósítani. És gondolom dizájnban simulni kell ebbe az új DCU-ba, de mi lett volna ha valami tök egyedi stílust megpróbálnak legalább CGI-vel? Hmm, na mind1.
-
-
markknight
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Szegény Supergirl úgy néz ki mint aki szét van drogozva, nem tudom komolyan venni. Mondjuk engem már fáraszt ez a James Gunnos stílus (a zene betétek, a mozgások, az idióta poénok), hiába nem ő rendezte. Távolról meg lehet mondani, hogy masszívan benne van a keze, sőt meg nem mondanám, hogy 1-2 jelenet nem egy új Galaxis Őrzőiból van. Majd jó lesz HBO Maxon mikor már tényleg nincs mit nézni.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Megfelelő kapcsolatok?
De azért ezeknél nem a színészi teljesítménye volt jó, hanem inkább a filmek. Bár azért ott is volt pár túlértékelt, legalábbis szerintem a Saving Private Ryan és a Green Mile elképesztően nyálas közönségfilmek. Viszont a másik oldalról nekem a Ladykillers nagyon bejött, pedig az elég nagy ripacskodás, de a Coen fivéreknél ez nekem nagyon működik. 
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Persze, a Bombshell az valószínűleg jóemberkedő politikai Oscar-díj volt. De ígyis-úgyis kettővel több jelölés.

A karrier majd kiderül, egyelőre több jobb filmben szerepelt Margó, de persze pár év múlva lehet már nem mondhatom ezt, hisz Tom Hanks 1993-ban, 1994-ben és 1995-ben is játszott olyan filmben, ami elég erős. Ugye Philadelpiha, Forrest Gump, Apollo 13. Ha ezeket beleszámolom, akkor jóval előrébb van Tom Hanks karrierben.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Izé, biztos? Ha életkort nézünk, akkor Margó néni most 36 éves, tehát életkor alapján az 1992-es Tom bácsihoz lehetne hasonlítani.
Tom Hanks 36 éves koráig kb a Big (Segítség felnőttem) című trash vígjátékban főszerepelt, amire valamiért kapott egy Oscar-jelölést. De szvsz az első színvonalas filmje a Philadelphia volt 1993-ban, amiért meg is kapta az Oscar-díjat.
Margot Robbie pedig eddig legalább három színvonalas filmben játszott főszerepet, pl Tonya, Barbie, Babylon mindenképp ide tartozik, ezekből kettőnél Oscar-díjra is jelölték. Illetve volt egy hamardik jelölése is, de azt a filmjét nem láttam.
Szóval számomra karrierben már most előrébb tart a Margiiiit.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Izlesek es pofonok. A sorozatbol (es amugy Disneytol) kapott eddigi "elmenyek" kovetkezteben (de talan, talan anelkul is, bar ezt mar prekoncepcio nelkul nehez megitelni), ezt en meg otthon sem szeretnem megnezni.
Ellenben irigykedek az ellen"taborra", es ironiat/rossz ertest felre teve remelem a jo elmenyt hozza nektek. -
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Remek alapanyag, remek szineszek, ehhez kepest teritett betli. Mi nagyon vartuk a filmet es kellemesen szorakoztunk rajta, de azota is duhongok miatta, elpuskazott ziccer.
Amugy javareszt egesz hu a konyvhoz, csak az minden szemoontbol jobb - es lelke van (es a folytatasok szerintem meg jobbak).
-
-
-
-
j0k3r!
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Mi lesz a formátum? Engem annyira nem hoz lázba, hogy egy Temu-s Beatles sztorit megnézzek, főleg nem meghallgassak. Miért nem jó egy sima dokumentumfilm? Ha jól emlékszem, akkor a Queen-ről szóló filmet is utólag darabokra szedték, mert a film kedvéért variáltak a sztorin a valódi történésekhez képest.
-
Cs1csó
titán
-
-
ripla
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
2019-ben jelentették be az Eisenhorn élőszereplős sorozatot, azóta várjuk... oké 7 év és nem 8, de na. Én innentől számolom.
Eisenhorn Television Series - Warhammer 40k - LexicanumCavillnak pedig már nem tudok hinni, 3 éve mondta hogy készül, ez csak arra volt jó hogy megint felhájpoljon mindenkit. Idén is majd mond valamit, az is tartani fog vagy 1 évig, aztán szép lassan mindenki elfelejti, ahogy Cavill hazugságait is. Sehol egy kiszivárgott lesifotó, de még egy nyamvadt koncepciókép sincs sehol. Nem lesz ebből semmi, ahogy valószínű nem is létezik semmilyen kézzelfogható filmes anyag, csak a nagyotmondások, meg a remény, mint a Half-Life 3-nál...
-
mvkly
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Homokban van a fejem, nem tudtam, hogy ez horror is. Nagyon tetszett a téma, Delroy Lindo játéka különösen, majd 45perc után jött az első fogas jelenet. Nyomtam egy ragequitet. Biztos befejezem a filmet, de azért ez kellett bele, ad hozzá? Nem csak elvesz a játékidőből, tematikából a korrajz kárára?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ja, én képek alapján valami gengszterfilmnek néztem, meg is lepődtem, hogy jó horror, és én nem vettem észre?

---
Köszi a tippet, ahogy nézem fent a HBOn.
lezso6: Black Panther 2nél látszott, hogy ez a forgatókönyvön és a producereken (meg a történetmesélés helyetti MCUn) ment el, jelenetszinten látszott, hogy az operatőr és a rendező tudták a dolgukat.
Get Out szuper.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Oké.
Arra azért kíváncsi leszek, hogy a 16 jelölésből mennyit visz a Sinners. Ha legalább 12-t behúz, akkor rekord lesz nyerésből is. Eddig úgy látom 14 jelölés volt a rekord, ezt három film is hozta:
- All About Eve (1950)
- Titanic (1997)
- La La Land (2016)Ebből a Titanic az egyik 11 Oscar-díj nyertes rekordtartó.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Hát úgy tényleg nem működik, ahogy most csinálod.
Szerintem ez lenne a lényege a topiknak, hogy filmekről beszélünk. S ha eközben kettő (vagy több) embernek eltér a véleménye, akkor még érdekesebb. Annak is akik beszélnek róla, meg az olvasóknak is. Na mindegy, ha nincs kedved beszélni róla, akkor így jártunk. Csak azt nem értem, hogy ennek ellenére miért kellett belekezdened... 
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nekem Ryan Coogler sose jött át, mert általában eléggé felszínes gyerekfilmek. Ennek a mélypontja számomra a Black Panther.
Viszont a Jordan Peele filmeket be kéne pótolnom, anno azért nem néztem, mert horror. Ebben a fekete nacionalista kategóriában én Spike Lee filmjeit imádom, azoknak van mélysége, vagy legalábbis van erre jópár példa. -
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Hát, a 16 Oscar-díj jelöléssel az rekord. Ez a szám leginkább csak az USA-n belüli polarizációt jelzi, nem a filmnek szól. Pedig a Sinners szerintem nem rossz, vannak extrém jó pillanatai, de ugyanígy extrém rosszak is. Szóval eléggé vegyes.
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nagyon szomorú, hogy ide jutottunk. Cameron is ilyen okok miatt forgatott ugyan az köré a forgatókönyv köré harmadjára is filmet, hogy a telefont nyomkodó nézők megértsék végre?!
Nem tudom, hogy megnézem e azt a The Rip filmet. De ilyen szemüvegen keresztül nézve érdekes lenne. Csak párom megnézte hétvégén, engem meg nem érdekelt, inkább játszottam. Szóval lehet, hogy ki fog maradni.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Atyaég, ez Torrente?
Sose láttam a 2015-öst szóval az infót köszönöm. Igen, a legárnyaltabb karakter az maga a lény, ami sokat elmond a filmről. Felnőtt mese lett ez, nem misztikus dráma de ennek ellenére natúr élveztem.Most kerestem rá az idei bőrlehúzásra. Ha nem Christian Bale játszaná a lényt valszeg nem jutnék túl Jeremy Jahns és Drinker videóin, de így tuti megnézem magamnak.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Arra a filmre már alig emlékszek, nem sikerült maradandót alkotniuk. De egy ilyen jelmezes filmnél, a ruhákra és pancelokra érdemes lenne odafigyelni, hogy ne nevetség tárgya legyen még akkor se ha nem történelmi darabokat használnak. De ez a gigachad sisak tényleg kilóg a sorból.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Lehetett volna bőven válogatni a történelmi görög sisakok közül, amik szépek. Azt se értem hogy fogják eladni görög istennőként Zendaya-t, a Dűnében se volt eye candy. A korhű részét meg el kell engedni, mert ez nem lesz az, ha az lenne akkor nem lett volna a trailerben ázsiai színész sem.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Helyette megtetted egy 3 órás filmmel.

Nem szaroztam le és nem más véleménye alapján alkotok sajátot, arra jó az ilyen kis beszámoló szerintem, hogy kiderülnek olyan infók, amiket saját szabadidőmben nem keresnék meg. Például, hogy
ugyanaz történik benne, mint a második részben és az akció jelenetekben nincs semmi újdonság. Na most magamból kiindulva, hogy a második rész sem érdekel, így nem kell több időt áldoznom a harmadik miatt egyikre sem. Még ha ez extra lenne azt mondanám, akkor megnézem a másodikat is, de így..

Vagy ti mindent megnéztek, azt is, ami nem érdekel?
-
-
-
perempe
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Én még a második részt se láttam, valószínűleg nem nézem már meg.
Tegnap láttam a Friendship (2024)-et, inkább annak ajánlanám, aki kedveli Paul Rudd-ot, ill. jó a befejezés. Meglepett, hogy nem írt még róla senki se.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De azért ezeknél nem a színészi teljesítménye volt jó, hanem inkább a filmek. Bár azért ott is volt pár túlértékelt, legalábbis szerintem a Saving Private Ryan és a Green Mile elképesztően nyálas közönségfilmek. Viszont a másik oldalról nekem a Ladykillers nagyon bejött, pedig az elég nagy ripacskodás, de a Coen fivéreknél ez nekem nagyon működik. 
amúgy ha a 40-es korosztály szóba jöhet erre a szerepre akkor nálam Emily Blunt lenne a befutó, vagy a kevésbé hires de szintén eyecandy Annabelle Wallis.
Szerintem ez lenne a lényege a topiknak, hogy filmekről beszélünk. S ha eközben kettő (vagy több) embernek eltér a véleménye, akkor még érdekesebb. Annak is akik beszélnek róla, meg az olvasóknak is. Na mindegy, ha nincs kedved beszélni róla, akkor így jártunk. Csak azt nem értem, hogy ennek ellenére miért kellett belekezdened...
).