Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére

Neked küldöm ezt a dalt, de ha nem néznéd akkor klikk ide

mindkettőre igen kicsi az esély... egyre több az ilyen bb film amiket már nem megyek el moziba megnézni.
ami vip-pes: ad astra, a többi sztem csak simaterem, zombividék2, gemini man (lee miatt), doctor sleep (?), knives out. kb ennyi.nemtom ki szereti műbészmozikba járni, én kettőbe szoktam, a művészbe és a puskinba. a puskin a kedvencem, mert még olyan "retro"/kedves/mozis hangulata van.
a nagy mozik közül az aréna, mert félhomály van, piros sejtelmes fények.
a corvinban az, hogy mindent fehérre meszeltek agyf.asz.... rohadt idegesítő és kedvromboló -
törölt tag
Szerintemmeg ...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Cs1csó
titán
válasz
eeXaa
üzenetére
? nem tudom te milyen Star Wars rajongó vagy, de én ha 2 órán keresztül csak egy csillagrombolót mutatnának arra is vennék jegyet, 2x.
azt hogy jó vagy nem jó lehet a mozin kívül megbeszélni. ezeknek a filmeknek az az ereje, hogy MINDENKI moziban akarja megnézni, hogy jó vagy sem az más kérdés. A Matrix 4-et is moziban kell megnézni, hogy jó lesz e vagy sem az más kérdés.
-
válasz
üzenetére
Vagy esetleg az lesz, amit korábban gondoltam befejezésnek. Kiderül, hogy Luke azért tűnt el, mert 10 éven keresztül felkutatott és megdugott minden ígéretes vérrel rendelkező nőt a galaxisban, és amikor Rey átáll a sötét oldalra, akkor felbukkan vagy 200 kis Skywalker, szétrúgják a seggét, és megalakítják a Skywalker Empire-t. Innen a cím

(#126087) brownus: igen. Bár, a #4-es verziónak mindig van csipetnyi esélye - a legtöbb ilyen iszonyúan kisarkított helyzetet szarul oldják meg a sci-fi regények / filmek / játékok, de azért van nagyon kevés üdítő kivétel. Esetleg bevonhatnák Blake Crouch-ot társírónak

-
vitaro
senior tag
-
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Sajnos jó eséllyel pofára esés. Kb. a következő variációkat látom:
1. Valóban sith lesz a végére, és a "gonosz" győz
2. Valóban sith lesz a végére, de aztán valami idétlen deus ex machina folytán mégis a jó győz ("visszaalakul" Jedivé, vagy felbukkan Luke törvénytelen gyermeke, vagy ilyesmi)
3. Félrevezetés az a snitt, pl. egy rossz álom volt, vagy vmi hasonló hasbaakasztás
4. Kitaláltak valami zseniálisat, amibe belepasszol a sith-té alakulásNyilván jó lenne, ha a #4-es lenne, de személy szerint nem tudok hinni benne. Az #1-est szerintem nem vállalják be. Leginkább a #2-re számítok, és remélem, nem süllyednek le a #3-ra.
-
Cyberpunk
félisten
Ez a Sith Rey adja. 😂 Na mi lesz ebből...
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Az Oblivion (Feledés) legvégén amikor ?a csajszi a kislánnyal van, és megjelenik Jack Harper (Tom Cruise), akkor ő is csak egy klón (mármint Jack) Spoiler formázás pótolva. - vond
[ Módosította: vond ]
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Egyedül Netflixnél kellett pw-t megosztani. Spoty és YT esetében, a fiókokat kellett összekapcsolni.
-
-
-
callmeakos
veterán
válasz
oriic
üzenetére
Hogy van az hogy a The Mandalorian trailere 10000000x jobban meghozta a kedvem a SW mint ez. Ez semmi más mint egy 2 perces klisévonat. Bwah.
Viszont Facebookon az emberek reakciója is vicces. A kommentek jórésze abból áll hogx ez már jobb lesz mint a TLJ mert Vader, meg Emperor meg csillagromboló flotta mrg aaaah.
Szánalom. -
törölt tag
válasz
brownus
üzenetére
Hmm, errefelé a Netflix mintha 5 eszközön lenne nézhető egyszerre. De a háromnál több, ebben biztos vagyok. Majd rákérdezek a rendszergazdától. Mi egy slotot kaptunk, de az fent van kb 3 eszközön, de igaz, max egyet nézünk belőle.
De azt tudom, hogy a Netflix nem sokat rinyál. Az itteni előfizut simán használják otthon, és bár ha jól tudom, akkor is csak a magyar csomagot kapják, hiába itteni az előfizetés. -
brownus
veterán
válasz
üzenetére
én meg jószívű vagyok, és néha meghívatom magam egy valamire, tudatmódosítóra, mert;
spoty: és abból adtam 3 családtag + 2 haver.
netflix: egy időben 3 eszközön lehet nézni, így adtam húgomnak 1et
hbogo: ott nincs (eddig) ilyen lehetőség, cserébe 1500huf
amazon: nem tudom itt lehet-e, most 3 euro 6 hónapig.
YT premium: 1790, mert kurvára idegesítenek a reklámok, és az ha elsötétül a kijelző megáll a zene is
internet: wifi, aki hozzánk bejut az kap ingyen belőle -
törölt tag
válasz
brownus
üzenetére
Nekünk van egy kis csoportunk. Spoti + Netflix + YT Premium meg Amazon is, de abból mondjuk van saját, kizárólag a csomagküldős vásárlásos része miatt, bár ez is megoldható lenne egy accountról, mivel lehet több kiszállítási címet is megadni.
Azt mindenki fizeti a részarányos díjat, és full hozzáférést kap a szolgáltatáshoz. Mindenki happy. Nekünk nem kerül sokba, és a szolgáltató is pénzhez jut. -
brownus
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Wars: The Rise Of Skywalker | D23 Special Look
Ok sorry minden rajongótól, de én a videó végén hangosan felröhögtem.

-
törölt tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Vagy ne
-
emiki6
veterán
Véletlen találtam. Visual sci-fi "rövidfilmek". Annak aki nem tudott betelni az Interstellar fekete lyukával pl.
https://www.thomasvanz.com/ [link]vighpeter: de utálom a ph-t, mióra a mobil felületükre is rátették a reklámot, pedig gépen direkt kivétel. Sebaj, majd ha egyszer rootolok...
-
-
Cs1csó
titán
Kiszivárgott a Matrix 4 alcíme:

Forrás: Facebook, A bolygó neve:
-
paatrick
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Szerintem az a film legjobb jelenete mikor próbálnak olaszul beszélni: youtube
'riverdercsi -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
Brightburn
hd,dts ov
ú, de gyorsan elrepül ez a másfél óra.. igazad volt Pitter, kiváló kis szórakozás ez a film, érkezhet a folytatás.
amit nagyon ajánlok, az a normálisabb hangrendszer, ha lehet, normálisabb szubbal. fuh, nagyon adja a hangsáv..
8/10#értékelés
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Viszlát
üzenetére
Igen, a modell kinézetű lányok nekem is feltűntek, de betudtam annak, hogy ugye kvázi
a filmben, és emiatt "szépnek kellett lenniük". Mondjuk amikor az iskolában ültek, ott is mindegyik bomba volt.szexrabszolgaként használták őket
Na mindegy.A nyitó drónos, helikopteres képsorok nekem is gyanúsak voltak. Jól meg voltak cibálva, az biztos.
Egyébként a fenti képek közül nekem a végén látható, esős jött be a legjobban. -
-
callmeakos
veterán
Hosszú idő után rávettem magam hogy befejezzem a Becstelen Brigantykat, mert ugyan elkezdtem úgy 8 éve, de az első chapter végén azt mondtam ezmi, és mért volt ennyire elnyújtva ez a jelenet, szóval ki is kapcsoltam, de most 8 évvel később rájöttem hogy ez mocsok jó, annak ellenére hogy tényleg nem sok minden történt (a chapter végét leszámítva).
Két dolog szúrt szemet. Egy, hogy Pitt honnan a viharból növesztett ekkora Texasi akcentust (konkétan falat lehet vele bontani
), a másik hogy a vágás néhol betonszar, és itt most különösen arra a jelenetre gondolok, amikorAz meg hogy azzal az akcentussal megpróbál olaszul mondani valamit, attól majdnem besz.rtam
Shosanna-t lelövi Brühl karaktere, megy közben egy elég erős Ennio Morricone dal, és a jelenet közepe úgy el van vágva a dallal együtt, hogy majdnem a képernyőm repedt be, hogy ez mégis mivolt és hova lett a vége ennek?! 
De amúgy élvezetes film, elkéne kezdenem felgöngyölíteni a Tarantino életpályát a Hateful Eight kivételével

#értékelés
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos
üzenetére
Fene tudja, D23-on teljesen más jelmezt mutattak
szerk:
Közben meg úgy tűnik, hogy tényleg official.
[link] -
Cs1csó
titán
válasz
callmeakos
üzenetére
Remélem kiderül mi is történt Budapesten!
-
callmeakos
veterán
Állítólag ez már hivatalos, ha meg igaz akkor is tök mindegy. Scarlett az Scarlett

-
Cs1csó
titán
válasz
syberia
üzenetére
Az Alita nagyon egysíkú kicsit bugyuta film lett de tény Waltz kihozta a maximumot, de a többi híresség is jó volt Jennifer Connelly és Ali is.
Joaquin Phoenix-et nem kell sajnálni van 3 Oscar jelölése, hidd el azt is számon tartják.
A Bűn állomásai c.filmben is tetszett, a Buherasereg etalon überklasszikus tankos jelenettel - ha nem láttad pótold! -
A tűzből nincs kiút, Az éjszaka urai, és a személyes kedvencem tőle a Két szerető és a teljesen elborult Beépített hiba (elképesztő egy film) -
syberia
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Talán egyszer ráveszem magam hogy újranézzem, hátha megvilágosodom.

Amikor először néztem a Becstelen Brigantyk-at, egyáltalán nem tetszett a mondanivalója. Most már simán újra tudom nézni, Christoph Waltz-ot pedig napjaink egyik legnagyobb színészének tartom. Alita-ban is kihozta a karakteréből a maximumot, de azért Hans Landa ezredes gúnyájában volt igazán elemében.

(#126018) koxx: Hasonló életrajzi film a A nyughatatlan. Nagyon régen láttam, de tuti megnézem újra.
Joaquin Phoenix szerintem méltatlanul alul értékelt színész. A Gladiátorban nyújtott alakítása után az elmaradt Oscar díja, nálam terrorcselekmény kategória.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
syberia
üzenetére
Pár részével én sem vagyok kibékülve de ha olyan szemmel nézzük, hogy a céljuk az volt, hogy meghökkentsék az embert akkor sikerült:
- Sólyoszem egy gyilkológép lett - Kapitány terápiára jár - Thor kvázi alkoholista lett, elhízott, instant sírógöcsök jönnek rá, tévézik és online számítógépes játékokat játszik - Banner - Hulk szintézis a legabszurdabb még Thor-t is üti, ezt a film készítői is tudták ezért adták azokat a szavakat a Valkűr szájába amit mindenki gondol: mindkét alakjában kedvelhetőbb volt, de ezzel is a nézők meghökkentése volt a cél amivel lehet túllőttek de ez más lapra tartozik.
Persze tele van nagyon ötletes jelenettel:Az Amerika kapitány: A tél katonája c. filmben szerintem vitán felül a liftes jelenet az egyik legütősebb és ezt vicces formában átemelve érdekes volt látni. Ma néztem meg a Végjátékot harmadjára, de már szinkronosan és egyre jobban tetszik.
-
Aventador91
őstag
kaptunk pár részletet a joker filmből. mindegyik jeleneten van egy felvillanó rész, amiből azt lehet kirakni hogy augusztus 28.-án új trailer
-
BITBOYS
addikt
CRUELLA (Official Teaser Trailer)
Így eléggé betegnek indul
Ez gyerekfilm lesz? Kicsit átvariálták a 101 kiskutyát 
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-
Viszlát
addikt
Köszi az ajánlást, tényleg nem volt rossz. Kicsit engem mondjuk kizökkentett, hogy az összes lány modell szépségű, jártam Andalúziában, nagyon nem ez a jellemző, hogy finoman fogalmazzak. A javasasszony, na az nagyjából hiteles volt. De egyébként tényleg adta hangulatban és szépen volt fotózva, bár szerintem a nyitó képsorokban volt nem kevés belenyúlás.
(#125895) vzsryl: ez most éppen Székesfehérváron történt, nem mintha bármi jelentősége lenne.
-
Pitterix
őstag
Wow, micsoda klasszikusok!

Egy ilyen szoba nekem is jó lenne, csak kicsit nagyobb renddel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Yettel topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- World of Warships
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

azért..az irónia - ha ironizálok - ennél egyértelműbben teszem.. mondom, jó volt. a maga nemében és kategóriájában természetesen. tessék, itt egy pöttyös labda