Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz
paatrick
üzenetére
Megint eltelt egy év, kezdhetjük értékelni a mostanit
idénre rewatch évét neveztem ki, ehhez hűen elővettem pár régen látott darabot így idén 88 filmet láttam.Narnia krónikái - 3 film 2005-2008-2010
Top fantasy, kár hogy manapság már nem csinálnak ilyeneket. Meglepő módon a CGI semmit se öregedett, sőt sokszor jobb mint a maiak
Ajánlott.Marvel, Vasembertől Végjátékig
Nem kérdés hogy korszakalkotó sorozat volt ez a 21 film. Egyben látva jobban kijöttek a hibái (pl a kövek erejének bemutatása kvázi nincs is), és több film is kilóg lefelé. A végére érve azt éreztem hogy jó volt de vagy 20 évig most nem kell elővennem egyiket se. Legjobban a Doctor Strange (2016) tetszett, kár hogy nem csinálták 20 perccel hosszabbra ahol még fejtegetik a spiri-vallási vonalat.Star Wars 1-2-3 + Andor + Rogue One + 4-5-6
Ezt igazából az Andor miatt vettem elő ami egy végtelenbe felmagasztalt sorozat volt. A sorozat tényleg jó DE túl nagy a kontraszt a 4-5-6 bohókás filmjeivel. Valószínű ezt se veszem elő most 10 évig.Aztán volt pár egyéni film amit azt hiszem az idő megszépített és másodjára már nem volt olyan ütős: Sky kapitány és a holnap világa (2004), A faun labirintusa (2006), Csillagpor (2007), Harcosok klubja (1999), Napfény (2007).
Rákanyarodva a 2025 év filmjeire csalódottságom határtalan
mintha idén csak tök felesleges folytatások lettek volna: Még egy kis szívesség, A könyvelő 2, Végső állomás: vérvonalak, Happy a flúgos golfos 2, Jurassic world újjászületés, Mission impossible 270. rész, 28 évvel később, Senki 2.
Meg voltak az értelmezhetetlen filmek: Elektronikus állam, Egy minecraft-film.
Meg amit végig se bírtam nézni: Wicked (2024), Jókislány (2024), Havoc.
Amit végignéztem de minek: Superman.De van amit jövőre pótolni fogok mert jó értékelésük lett: Bűnösök (2025), Egyik csata a másik után (2025), Mentsétek meg a zöld bolygót (2003) + Bugonia (2025)
---
2026-ra nincs semmi terv, egyedül a Mortal Kombat 2-t várom aminek idén kellett volna megjelenni.
Átnézve a mik lesznek ami még érdekel: Project Hail Mary, Az ördög Pradát visel 2, Odüsszeia ésss ennyi
Lehet jövőre a decemberi karácsonyifilm maratonon fogom nézni a legtöbb filmet
-
paatrick
őstag
K-pop démonvadászok / Kpop Demon Hunters (2025)
Azt a mindenit... mekkora egy semmi volt ez.
Megannyi pozitív értékelés, elismerés után azt hittem valami korszakalkotóról maradtam le eddig de hát ez meg se közelít még egy agyhalott új Marvel filmet se.
Hol van a sztori, mélység, tanulság ami egy gyerekfilmbe kell hogy segítse a jellemfejlődést? Aztán reggelre rájöttem. Itt megint a generációs különbség a baj, ezt a filmet a mai fiataloknak alkották, ennek megfelelően vannak benne direkt mémfejek és telefonozás közben se maradsz le semmiről. Mert komolyan ha bárhol átugrottam volna 5 percet akár többször is, simán tudtam volna követni mi történik
. Brutális faék sztori videóklipekkel spékelve.Igazából azért vettem most gyorsan elő, mert ma találkozok a távoli rokonokkal és van egy tizenéves lány aki a nyáron mondta hogy most ez a kedvenc filmje. Hát jobban örülnék ha még mindig Jégvarázs lázban égne
az ugyanez a témakör csak volt lelke a filmnek, dalokban meg simán egy szint. (persze angolul mert a "legyen hó" magyar átirat megérne egy tarkón csapást)
És hogy stílszerűen egy mémmel búcsúzzak:
-
paatrick
őstag
válasz
genndy
üzenetére
Igazából szerelem meg a Holiday (2006) az a 2 film amit karácsonyra bárki végig tud nézni, akkor is ha nem szereti a karácsonyt.

#174475 Jumbozorz
Jövőre igazi családbarát filmek is lesznek mert összeszedtem pár karácsonyi rajzfilmet is a listára
-
paatrick
őstag
válasz
paatrick
üzenetére
#2025karácsony

8 bites karácsony / 8-bit Christmas (2021)
imdb: 6,7Egy apuka elmeséli a lányának milyen kalandok árán szerezte meg az első Nintendoját a 80-as években.
Neil Patrick Harris lenne itt a húzónév, és egy "nagyon eredeti" sztorit sikerült felhúzni rá, avagy Így jártam
anyátokkalNintendoval.
Bár a Nintendo körül forogna a sztori, még csak a Super Mario se merül fel mint játék, és imdb-s hozzászóló alapján a játék amivel játszanak meg nem is létezik (?), szóval elég röhejes hogy megvették a Nintendo konzol jogát a filmhez de a játékokat már nem?
Na mindegy nem ezen bukik el, hanem hogy 80-as évek szeretne lenni (nyilván Stranger Things hullám meglovaglása) de inkább olyan lett mintha most csinálsz egy 80-as évek parkot, a hangulat már nem jön át.
Van pár viccesebb rész de inkább küzdelem volt nézni mint szórakozás, főleg a keserédes lezárással. Brrrrrr.
Nem ajánlom.---

Karácsonyi szerződés / The Christmas Contract (2018)
imdb: 6,7Jolie hazautazna karácsonyra, de kiderül hogy az exe is ott lesz és már hozza az új barátnőjét. Ezért neki is keresni kell gyorsan egy férfit akit hazavihet.
Na a végére egy igazi bamba romantikus film maradt
semmi dráma, minimál konfliktus, csak csörgedezik a film és egyszer csak vége. Láttuk már 100x a sztorit, de aki bírja ezeket 101. alkalommal is nézhető.
A különlegesség hogy Louisiana államban játszódik (USA déli állama), így ez egy "nyári" karácsonyi film. Lecsekkoltam ma is 25 fok volt arrafelé
szóval a havat nem ismerik, nincs is a filmben, európai szemmel elég fura de hát ilyen is van.
Egynek jó volt.---
Ezzel lezárul az ez évi karácsonyi filmjeim sorozata, 11 film került sorra, de ha konkrétan ki kéne emelnem egyet akkor bajban lennék
talán a Karácsony az utakon és a Második esély karácsonyra volt kicsit másabb/több.Mindenkinek Boldog karácsonyt, jövőre ugyanitt valószínű 11-nél is több filmmel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
paatrick
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
Gyerekként nagyon sokszor láttam az Armand Assante féle Odüsszeiát, pár éve újra is néztem és még mindig top kalandfilm nálam, bár a CGI már akkoriban is gagyi lehetett
, sok jelenetre egy az egyben emlékeztem. Igazán meghatározó élmény volt nekem, talán ebben a filmben láttam másként először a nőiséget a nimfák szigetén Kalüpszóval, az igazi hűséget Penelopéval, és az okos nőt Athénével. Majd megnézem ezt a Nolan félét is, de a szívemben nemigen lehet letaszítani a másikat az első helyről 
-
paatrick
őstag
Ti meg már megint a tenetről beszéltek

-
paatrick
őstag
válasz
paatrick
üzenetére
#2025karácsony

Pótapák karácsonyra / Three Wise Men and a Baby (2022)
imdb: 7,5Hátőőő kicsit túl vannak pontozva ezek a karácsonyi filmek

Egy kisbabát az ajtóban hagynak egy levéllel amit a 3 testvér egyike talál meg. Mivel pár nap múlva karácsony, úgy döntenek ha karácsony utánig se jön érte az anyja akkor szólnak a hatóságoknak addig meg ők vigyáznak a gyerekre.
A film első fele egyértelműen jobb és kisgyerekesek bőven fognak benne találni helyzeteket amivel azonosulhatnak. A második fele viszont kifullad és más lesz a fókusz a vígjáték helyett.
Van benne egy nő aki simán lehetne Ella Purnell anyja is, megnéztem és nem az
de nekem ez a nőtípus az egyik gyengém szóval csak őt néztem végig 
Egynek elment, van amúgy második meg harmadik része is, talán jövőre előveszem.
---

Második esély karácsonyra / Time for Him to Come Home for Christmas (2022)
imdb: 7,4Ez a fekete hajú csávó nem aprózta el, a fenti pótapás után ugyanabban az évben még egy karácsonyi filmet kitolt, de tök véletlen hogy így néztem őket egyszerre.

Karácsony előtt pár nappal Lizi egy hangüzenetet kap ismeretlen számról amiben egy férfi kér megbocsátást és találkozót a régi szerelmétől. Adja magát a lehetőség hogy Lizi megkeresse a nőt vagy a férfit és átadja az üzenetet. Indulhat a nyomozás.
Ez az eddigi legjobb film az idei felhozatalból, az eleje elég szirupos, közepe talán még le is ül kicsit, de a végére tök megható történet kerekedik.
Viszont a szinkron egyértelműen gyenge pont, szerintem remek szinkronszínészeink vannak de egyszerűen annyira túl vannak használva hogy minden filmben ugyanazokat a mellékszereplő hangokat hallgatni kiábrándító.
-
paatrick
őstag
Itt van a Total Recall álombeültetés jelenete: [link] , azt hittem ez mindenkinek tök egyértelmű volt eddig is hogy a film
csak álom
az elején mikor a programot választják a kétfejű szörny után odalapoznak a marsi idegen épületek képére is (29. másodperc) amit ugye majd hősként megtalál és beindít, utána meg összeállítják neki a csajt, akinek behozzák a képét is és ugyanaz akivel majd találkozik. Ez így már túl nagy véletlen ahhoz hogy a film a valóság legyen. -
paatrick
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Szerintem is az 1917 a legjobb (az amikor a repülő elől menekülnek a domboldalon vizuális mestermű), de az újak közül a Lélekvihar (2019) és a Nyugaton a helyzet változatlan (2022) is megér egy nézést.
-
paatrick
őstag
válasz
paatrick
üzenetére
#2025karácsony
Fegyverszünet karácsonyra / Joyeux Noel (2005)
imdb: 7,61914 - 1. világháború első karácsonya a fronton. Német, francia és skót csapatok egymástól 100 méterre töltik a karácsony estét. Valós események ihlette európai koprodukciós dráma.
Az 1. világháború méltatlanul kevés játékidőt kap a filmes univerzumban ami nyilván azért lehet mert ámerikának itt nem volt annyi szerepe, így Hollywood-ot nem is mozgatja meg a téma. Pedig itt még ember harcolt ember ellen és a technika csak kiegészített.
Mivel európai film ezért olyan is, nem kell várni a pátoszos világmegváltó hőstörténeteket, ez itt az átlagemberek világa. Finoman van bemutatva hogy mindhárom oldalon ugyanolyan emberek vannak akiknek a feje felett döntenek. De talán a vallási rész bemutatása a legdurvább(?) nyersebb(?) nem is tudom mi lenne a jó szó.Aki szereti a történelmi filmeket annak jó választás lehet. Aki csak 3 percben szeretné átélni annak itt a Sainsbury 2014-es 100. évfordulóra készített karácsonyi reklámja.
-
paatrick
őstag
válasz
j0k3r!
üzenetére
Tavaly vagy tavalyelőtt már teljesen kiürült a megnézendő filmes listám, szóval kvázi már mindent láttam amit akartam. December, karácsony meg adja magát hogy jöjjenek ezek a romantikus bamba sztorik lélekemelőnek

Szóval lehet jobb feelinggel fekszek le egy ilyen limonádé film után mintha mondjuk a Tron Árésszel szenvedtem volna, így nézve meg simán megéri az időt

Menekülő ember se mozgat meg igazán, n+1. remake, láttam a Schwarzi-st, emlékszem rá, ez meg ugyanaz. -
paatrick
őstag
válasz
paatrick
üzenetére
#2025karácsony

Társ a karácsonyfa alá / Christmas Pen Pals (2018)
imdb: 6,9Hannah egy társkereső céget irányít de Karácsony közeledtével beesnek a számok. Az emberek kiábrándultak a netes ismerkedésből? Hannah hazautazik a családhoz ihletért hogy menthetné meg a cégét, ahol az apjával beneveznek egy régimódi karácsonyi levelezőjátékra ahol mindenki egy ismeretlennel fog leveleket váltani.
Na ez egy tipikusan olyan film aminek már az elején tudod mi lesz a vége
Sokat nem lehet izgulni rajta, de egynek elment. Romantikus társkeresős témában talán nézhető.---

Karácsony az utakon / Cross Country Christmas (2020)
imdb: 6,6Lina és Max mindketten el akarnak utazni a családjukhoz New Yorkból, de a rossz idő miatt a repülőjük hamarabb kell leszálljon, így most 5 napjuk van megtenni ~2000 km-t hogy hazaérjenek Karácsony estére.
Egész kellemes sztori volt, inkább a "szeretet ünnepe" jegyében, avagy az emberek jó ha segítenek egymásnak. Nem volt túl komoly, érezhetően vígjáték stílust is akartak belevinni de nyomhatták volna erősebben is a kreténséget.
Így egy kis karácsonyi limonádé film lett belőle, egyszer meg lehetett nézni.Egyébként értékelem ezekben a filmekben hogy sokszor 1 mondatban egy egész más sztorit kerekítenek és adnak mélységet a dolgoknak, amit ha nem figyelsz oda észre se veszed. Itt pl:
Max-et mindenki kinevette az iskolában mert mindig végigaludta az órákat. Majd Max később elmeséli hogy farmjuk volt és reggelente 4-5-kor kelt mert segítenie kellett az állatokkal ezért aludt utána. -
paatrick
őstag
válasz
paatrick
üzenetére
Szeretném közölni hogy a másik opcionális (tegnap megjelent) karácsonyi várományos Merv (2025) elképesztő imdb 5,5-öt ér el jelenleg szóval ezt se fogom bevállalni
Pedig a lehetőség megvolt: Zooey Deschanel + kutya, karácsonyi romantikus film.
De bátorak legyetek és írjatok róla ti![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
paatrick
őstag
válasz
paatrick
üzenetére
#2025karácsony
Grincsi grincs nekem ez idáig mindig kimaradt, de akkor már gondoltam megnézem az eredeti változatot is.
Na de egy kis trivia hozzá: Dr Seuss írta az eredeti sztorit 1957-ben, aki amúgy nem volt doktor, csak felvette írói álnévként. Többségében gyerekkönyveket írt és rajzaival illusztrálta, olyanokat amin a gyerekek olvasni tudnak tanulni, így jött a rímes kevés szóval operáló stílus. Ismertebb címei még amit feldolgoztak: Kalapos macska, Lorax, Horton.
Dr Seuss' How the Grinch stole Christmas! (1966)
imdb: 8,3Rajzfilm egy más korból, talán így tudnám jellemezni. 25 perc, nagyon faék sztori, elnagyolt mondanivalóval. Ezen tényleg érződik hogy gyerekeknek szánták, a 8,3-tól fényévekre van, de az ilyen régi filmeknél könnyen megfigyelhető hogy a nosztalgia faktor bőven felértékeli azoknál akik ezen nőttek fel.
Egyszer láttam, soha többet nem fogom.---
A Grincs / How the Grinch stole Christmas (2000)
imdb: 6,4És itt az össznépileg utált és lenézett feldolgozás
ami amúgy jobb lett mint az eredeti.
Mikor elkezdődött mondtam is magamban, na ezt biztos Tim Burton csinálta. Ésss nem. Pedig annyira jellemzőnek tűntek a díszletek, a kamerabeállítások, a hangulat.
A sztorihoz jól nyúltak hozzá, okosan adtak hátteret a karaktereknek, és az eredetiben elnagyolt mondanivaló itt ki tud bontakozni. Persze 1,5 óra volt rá, mégsem éreztem hogy bármikor üresjárat lenne.
Ez a film egy nagyon jó példa arra mit veszítettünk a CGI erőltetésével. Csodás épített díszletek, ruhák, hajak, sminkek és maszkok, igazi vizuális csoda annak aki szereti ezt a mostanra "régimódi" felépítést.
Nem tudom hogy újranézném-e de simán tetszett.Amúgy az évek során folyamatosan kúszott fel az értékelése, 2016-ban pl még csak 6,0-n állt.
-
paatrick
őstag
válasz
paatrick
üzenetére
#2025karácsony

Karácsony Biltmore-ban / A Biltmore Christmas (2023)
imdb: 7,7Forgatókönyvírónőnk éppen egy klasszikus film remake-jén dolgozik, így elküldik a forgatási helyszínre Biltmore-ba. Körbe is járja a területet ihletért amikor is pár percre vissza időutazik 80 évet a film tényleges forgatására.
7,7? Hátőőő nem. Jó lenne tudni mit látott a nép ebben amivel ekkora számot érdemelt ki.
Ez nekem nagyon nem jött át. 0 karácsonyi hangulata volt, sztoriból is van pár hasonló, csak általában a macsó lovag érkezik a mi valóságunkba. De még így is néha kicsit kusza maradt a dolog, fárasztó mellékszereplővel, szép kosztümökkel.Egynek elment, de bőven túlértékelt.
---

A Mikulás találkozó / The Santa Summit (2023)
imdb: 6,8Három barátnő benevez egy mikulás túrára, ahol mikulásnak öltözve a város különböző pontjain vehetnek részt programokon.
Elég döcögősen indult, de a közepétől már egész élvezhető, a végére meg jó karácsonyos romantikus sztorivá alakult. Persze a 100x látott klisékkel.
Amúgy mindig vicces mikor az ilyen filmekben a full bombázó csajt el akarják adni "nerd"-nek, itt épp matematikus, fejből idézi a gyűrűk urát meg szemüveges béna ruhákba öltöztetve
Ezt inkább ilyen csajos estekre tudnám ajánlani.
-
paatrick
őstag
Szeretném közölni hogy az egyik opcionális (tegnap megjelent) karácsonyi várományos Ünnepanyu / Oh. What. Fun (2025) elképesztő imdb 5,3-at ér el jelenleg szóval nem fogom bevállalni
Pedig a nevek megvoltak: Michelle Pfeiffer, Felicity Jones, Chloe Grace Moretz...
De bátorak legyetek és írjatok róla ti![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
paatrick
őstag
#174191 perempe
Na akkor te legalább sok helyszínt fel fogsz ismerni, úgy biztos jobb élmény
#174192 Peterhappy
Ez eléggé leszűkíti a filmek számát
-
paatrick
őstag
Tudom én hogy az egész topik epekedve várta mikor rúgom be a decembert és indítom meg az idei karácsonyifilm maratont
DIRRR nem kell tovább várnotok. De lássuk mi történt eddig:
2023 best: Fagyöngy fogadó / The Mistletoe Inn (2017)
2024 best: Karácsonyi kekszcsoda / Gingerbread Miracle (2021)
Tanulva a tavalyi évből, emeltem a lécet, idén már csak imdb 6,5 jöhet számításba (vagy nem
) és egész ütőképesnek tűnő csapat jött össze. 11 film van eddig fixen a listán, meg 2 opcionális idei megjelenésű, egészen imdb 7,7-ig wooow. Úgy emlékeztem Schwarzi télapó filmje is jön idén de se híre se hamva. Na majd jövőre. Többségében most is romantikusososos filmek lesznek, de becsúszott 2(?) vígjáték is, meg egy kakukktojás meglepetés imdb 7,6-al wooow.
Szóval hátha mindenki talál majd egyet a karácsonyfa mellé.
Advent Bécsben / Christmas in Vienna (2020)
imdb: 6,4Kapásból nincs meg az imdb 6,5
de a cím miatt nem tudtam ellenállni. A kiégés szélén álló amerikai hegedűművész csajt meghívják Bécsbe a karácsonyi koncertre fellépni, ami előtt a karácsonyi vásárban összetalálkozik az özvegy 3 gyerekes diplomatával aki évről évre más helyre cipeli a családját a munkája miatt.Ennyi a felütés, romantikus sztori szeretne lenni, de inkább olyan életútkereséssé alakul, kinek mi fontos, miért. Ember legyen a talpán aki ezt besorolja valamilyen műfajba, én annyit mondok ez egy film

Még nem voltam Bécsben, de a feliratokból és helyszínekből nagyon úgy tűnt hogy ott forgatták az egészet, sokszor ilyen turisztikai filmbe is beillő képeket vágnak be, szóval meg is hozta a kedvem a kiránduláshoz, talán jövőre.
Van némi vicces vonulat is, mikor rácsodálkoznak a sacher-tortára, a mozart golyóra, a hókiflire amik nekünk magyaroknak is tök átlag karácsonyi kaják
Na de ezt a filmet simán lehet skippelni, remélem ennél csak jobb jön, hétvégén folytatás

#2025karácsony -
paatrick
őstag

Senki nem írt még róla??? Hát mi van veletek
Ha egy szóban kéne összefoglalni: lebilincselő. Guillermo del Toro nagyon ért ahhoz hogy kell olyan filmet csinálni ami látványban felkavaró mégis gyönyörű, a sztori pedig odaszögez és szinte iszod be magadba hogy még még még, hova fogunk eljutni.
Bár a második felében kicsit alábbhagy a lendület, azért végig fenntartja az érdeklődést. Párszor felsejlett bennem a Poor Things, a hasonló téma miatt, de teljesen más megközelítés.
Simán ajánlom.
-
paatrick
őstag
válasz
proci985
üzenetére
"a baloldali nem tudom mi, de helyette mehetett volna a Bastard!"
Claymore
Berserk sorozat Henry Cavillel jó lenne de csak egy ultrarasszista rendezővel
Amúgy számtalan animét lehetne pazarul adaptálni nyugati sorozatra, aztán pont azokat sikerül mindig kiválasztani amit nem lehet. Hollywood a dilettánsok fellegvára lett. Megdöbbentő milyen segghülye emberek döntenek dollármilliókról.
-
paatrick
őstag
A Tom Cruise-osnak semmi köze a Brendan Frasereshez
Azzal egy új szörnyuniverzumot akartak indítani Marvel mintára, lett volna Múmia, Farkasember, Jekyll és Hyde, Frankenstein, meg majd közös film, de akkorát bukott a Múmia hogy az egészet elkaszálták.A Brendan Fraser-esből meg az első kettő számomra hibátlan kalandfilm, a 3. szinte nézhetetlen. Rachel Weisz akkor szült és a rendező nem akarta megvárni ezért lett színészcsere, de a sztori is túl nagyot akart markolni amiből nem lett semmi. Így kíváncsi vagyok mit próbálnak majd belerakni a 4. részbe, lehetőleg ne egy Indiana Jonesos letargiát....
-
paatrick
őstag
Volt az elmúlt fél évben 2 esemény is amiből fixen látszik hol van a technológia. Izraeli vaskupola kb hibátlanra vizsgázott, utána meg az amerikai bombázó úgy repülte át a fél világot és dobta a bunkerrombolót iránra hogy azoknak fingjuk nem volt mit kéne nézni, de a nagy haver stratégiai partner oroszok se szóltak oda hogy hellóka jön valami.
-
paatrick
őstag
-
paatrick
őstag
válasz
james001
üzenetére
Az abból készült játék van inkább kultsztátuszban. Pierce Brosnan-es filmekben nekem túl sok volt az arcoskodás, meg a tech rész szinte már nevetségesen sci-fi volt.
Anno Pierce Brosnan azt mondta hogy elvállal még egy filmet ha abban meghal James Bond és nem lesz több film belőle. Jól tették hogy inkább újraindították Daniel Craiggel és egy sokkal földhöz ragadtabb, reálisabb James Bonddal. -
paatrick
őstag
válasz
james001
üzenetére
Mint a topik önjelölt James Bond szakértője
, válaszolok:
- ha a régiek közül csak egyet néznél Sean Conneryvel (ő volt az első James Bond) akkor a Goldfinger (1964)
- 80-as évekből: A magányos ügynök (1989) - legakciódúsabb filmTöbbit nyugodtan elengedheted, majd folytathatod az új Daniel Craig filmekkel ami egy amolyan reboot féle 5 összefüggő filmmel:
- Casino Royale (2006)
- A Quantum csendje (2008)
- Skyfall (2012)
- Spectre (2015)
- Nincs idő meghalni (2021) -
paatrick
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
"Aki megnézi, az szerintem meg fogja érteni, hogy Belarusz miért ennyire oroszbarát. Náluk a második világháborúban a lakosság jelentős részét kiirtották a nácik, egyes becslések szerint 3 millió embert, azaz ~30%-ot. Konkrétan teljes falvakat irtottak ki, de ilyen poloskairtás jelleggel, abszolút dehumanizálva a belaruszokat."
Ha ez így igaz akkor szegény belaruszok mostanra komoly tudathasadásos állapotban lehetnek
-
paatrick
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Tegnap-tegnapelőtt ment a TV-ben, mindig nézem ezeket a filmeket. Egyébként csak azért egyszer neki kéne állni eredeti nyelven is mert szerintem a szinkron pár helyen nem tudott mit kezdeni magával és mintha hiányozna valami.
Pl. Mennek a repülőn el a szigetről és egy ilyen párbeszéd zajlik:
- sirályok felrepülnek és ugyanannyi ideig tart a leszálló águk is, fenn tartja őket a szél meg az áramlatok
- ah a szél meg az áramlatok... és mi mibe kapaszkodjunk ha ezek nem jönnek be?
- a szárazföldbe, a szárazföldbe(?)
Itt biztos valami szóvicc lenne de rejtély hogy mi. Ugyanígy a Tacsitua tábornok is biztos valami rejtett utalás lenne de nem érted mi.Amúgy kb minden Bud Spencer Terrence Hill film szinkronjában van egy két ilyen vakfolt.
-
paatrick
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Na igen és még az sincs hogy mondjuk 12 részes sorozat után jön egy lezáró film, amire özönlenek az emberek.
Demon Slayer eddig:
1. évad - 26 rész
1. film - ez is 500+ milliót termelt
2. évad - 11 rész
3. évad - 11 rész
4. évad - 8 rész
2. film - ennél járunk most 600+ millióvalTörténetben amúgy semmi extra annak aki látott már ilyen animét (aki nem az meg ledöbben hogy ilyen is lehet egy mese?), de animációban olyat tett le az ufotable amire azt mondom ez a történelem a szemem előtt. Már az első évadban olyan egyedi stílusra adaptáltak amit előtte nem láttam, de a második évadra az állam is a földön volt, úgy ötvözték a kézzel rajzolt animációt és a CGI-t hogy nem akartam elhinni amit látok.
Ez az új 2025-ös film, itthon oled tv-n úgy fog kinézni hogy libabőr lesz végig
-
paatrick
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én meg nem értem mit esztek ezen a stop-motion animációhoz hasonló darabos ganén. Képtelen voltam megnézni a pókembert meg a démonvadászokat is.
Miyazaki meg kb 20 éve nem releváns animáció szempontból, ma már a hetente készülő animék is lehagyják azt a szintet.
A jelenlegi király ufotable stúdió egész estés mozija meg most alázza porrá az egész DC-marvel filmrészleget a nemzetközi pénztáraknál supermanestől meg fantasztikus négyesestől.
Ráadásul úgy hogy a Démonvadászok 100+ millióból készült, a Demon Slayer Infinity Castle-t meg az ufotable 20 millióból rakta le az asztalra. -
paatrick
őstag
Topiklalók, új Nobel-díjasunk van, a kemények hétvégére elővehetik a Sátántangót, legalább valamit tudjunk már tőle

"A Sátántangó 1994-ben bemutatott fekete-fehér magyar film Tarr Béla rendezésében. A film alapjául szolgáló, azonos című regény a barátjának, Krasznahorkai László írónak az alkotása"
Idénre még felveszem a listámra.
-
paatrick
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hiába szupererős ha tudja hogy nem verheti szájba a szupererővel mert akkor a másik meghal
-
paatrick
őstag
Sokszor olvasom hogy Snyder az Acélember tornádós jelenetével megalkotta a leggagyibb fordulatot. Hát legyen, valamelyik nap meg a TV-ben a Batman vs Superman ment és azt kell mondjam ez a jelenet meg az összes Superman film legjobbja: videó

-
paatrick
őstag
válasz
oriic
üzenetére
Hát én már annak is örülök hogy nem az lesz a sztori hogy elfogyott az inzulin a bunkerben és át kéne ugrani a gyóóócccertárba
bár kinézem belőle hogy lesz benne ilyen csavar is.Mondjuk mostanában amúgy se vagyunk elkényeztetve katasztrófafilmekkel. Pont ma lapoztam végig milyen filmeket láttam idén, hát nem túl erős a mezőny...
-
paatrick
őstag
válasz
Pitterix
üzenetére
A csupasz pisztolyt 5, a fantasztik4-et 2 perc után kapcsoltam ki
Ellenben rewatcholtam a Dzsungeltúrát (2021) azt simán bírtam. Még jobban is tetszett mint elsőre, kivéve a hülye szóvicceket.
-
paatrick
őstag
Szerintem a mai napig senki nem tudta, de ez is Robert Redford:
A Jeremiah Johnson (1972) filmből. -
paatrick
őstag
28 évvel később / 28 Years Later (2025)
Nesze semmi fogd meg jól. Komolyan mintha a Hang nélkül 2-t néztem volna zombiköntösben zombik nélkül.
Kár volt megcsinálni, de legalább holnapra már el is felejtem. -
paatrick
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
Chuck élete / The Life of Chuck (2024)
Jaj haj... megtanulhatnám már hogy az ilyen poszterre felírt dicsőítések általában pont azt próbálják leplezni hogy kevés a tartalom.
Érdekesen indul, a középső etap is jó, aztán a harmadik fejezet annyira de annyira szájbarágósra veszi a figurát hogy szinte kellemetlen volt nézni.
A minimális misztikumot azért sejthetjük abból hogy Stephen King az egyik író, igazából ez teszi elviselhetőbbé a végét. Csak aztán elkezdesz gondolkodni hogy akkor most az a tanulsága a filmnek hogy
Szerintem ez ritka letargikus üzenet.hiába tudod kb mikor fogsz meghalni akkor se változtatsz semmin és éled a robot életedet, ahelyett hogy élnéd az álmaidat. Aztán olvasom itt koncsik kommentjét: "Mark Hamill kellemes meglepetés volt." Mondom magamban hol volt itt Luke Skywalker, aztán irány imdb és az öreg bácsika az
Noooooooooooo.... -
paatrick
őstag
Értelmezhetetlen hétvége 2. felvonás.
Azt hiszem ez a film teljesen meggyalázza amit én Supermanről gyerekként (Christopher Reeve + Smallville sorozat) és felnőttként (Henry Cavill) megalkottam képet. És persze elhiszem hogy a képregényben -amit nem olvastam soha- vagy az animációs sorozatban -amit nem néztem soha- ilyen Superman is van, de nekem ez nem filmképes.
Számomra Superman az isten az emberiség felett, nem pedig csak egy n+1. metahumán csicskajancsi akit bárki bedöngöl a földbe...
Nagyon nem is fejtegetem, a Marvelt kb 2 éve engedtem el, ha ez lesz a DC új irány és tudjuk hogy ez lesz akkor a DC-t is elengedtem a mai nappal.
-
paatrick
őstag
Mission Impossible: A végső leszámolás / Mission Impossible The Final Reckoning (2025)
Értelmezhetetlen. Ezt a filmet csak az mentette volna meg ha a végén
Tom felkel az ágycuccban mert az egészet csak képzelte a maszkkal a fején, és az AI bemondja hogy "sakkmatt". Komolyan Fast&Furiousban hihetőbb dolgok vannak mint itt
sztori meg kb nincs. Az első 1 órában többször is úgy éreztem mintha kivágtak volna jeleneteket, ugráltunk, teleportáltunk stb.Talán a legszomorúbb része ennek a résznek hogy egyáltalán nem volt feszültség, gyakorlatilag a film elején elsorolják mit fognak csinálni, megcsinálják és ennyi. Ki hagyta ezt jóvá?
-
paatrick
őstag
Megint rám gyűlnek az új filmek, szuppperman, 28 zombi, most meg látom már a mission impossible is szállingózik. Ez utóbbiból amúgy mire kell emlékezni a motoros ugratáson kívül?

Vagy tartsak egy mission (most már possible) impossible maratont?
Aint nobody got time for that -
paatrick
őstag
válasz
gerii
üzenetére
Szokásos amerikai baromság hozzáállás, benyögnek valamit hogy igazolják a hülyeséget. Az emberek nem unnak rá semmire csak arra ami nem érdekli őket. Focit 100 éve néznek és még nem untak rá. Van akinek ez az élete legfontosabb része pedig csak "nézi".
Ha a dínókat is feltámasztanák én biztos elmennék minden évben, akkor is ha csak egy triceratropsz lenne összesen.
Ugyanez a baromság hogy minden filmben a gonosz cégek csak a pénz miatt csinálnak mindent, meg legyilkolnak. Valóságban meg hány olyan milliárdos van aki csak azért csinálja a munkáját mert imádja/ jobbá akarja tenni a világot/ bizonyítani akar hogy ő akkor is meg tudja csinálni a lehetetlent.
-
paatrick
őstag
Jurassic World: Újjászületés - Agyhalál / Jurassic World: Rebirth (2025)
Bárcsak az első 10 perc arról szólt volna hogy egyesével megnézhetjük az emberi szereplők visítós kínhalálát. Utána jöhetett volna egy 1,5 órás dínós ismeretterjesztő film. Komolyan ha akarnék se tudnék ennyi hülyeséget kitalálni, szerintem nincs olyan jelenet ami nem egy ordas nagy baromság és ne lehetne szétcincálni. És Hollywoodban van aki ezt elolvasta és pénzt adott rá...........
-
paatrick
őstag

Happy, a flúgos golfos 2 / Happy Gilmore 2 (2025)
Gyerekkoromban nekem nagyot mentek az Adam Sandler filmek, bejött a humora és olyan kis bugyuta vígjátékok voltak amit simán meg tudtam nézni újra meg újra (Happy, Vizesnyolcas, Apafej, Kismenő)
Aztán jött pár komolyabb hangvételű vígjáték is (Ki nevel a végén?, Az 50 első randi, Csontdaráló, Távkapcs) és szerintem a 2011-es Kellékfeleséggel érte el a vígjátékos karrierje csúcsát. Azt bármikor meg tudom nézni, ha a TV adja simán ott maradok előtte.Azóta viszont beköszöntött a Netflix időszak (vagy 10 éve), ami láthatóan nem tett jót a filmjei minőségének. Azt kell mondjam hogy pont az a lélek ami a korábbi filmjeit jellemezte egyszerűen eltűnt.
Nem kivétel ez alól az új Happy se. Tök felesleges folytatás, vagy csak kényszeredett szerepelni vágyás a családtól (?) mert hogy a felesége és a 2 lánya is szerepet kapott a filmben, de minek.
A film kicsit olyan Én és én meg az Irén + Rocky Balboa vegyítésnek hat, oda vissza passzolgatva a hülyeséget és a komoly(abb) dolgokat.
Valószínű érezték hogy ez így is kevés ezért 15 percenként tök karakteridegen cameok (Eminem, Post Malone) és a régi filmből visszarángatott szereplők tűnnek fel minden esetben 10 másodperces bevágásokkal a régi filmből hogy tudjad már amúgy hogy ő ki akarna lenni.
A sztori béna, tanulság nincs.Imdb 6,2 jelenleg, bőven túlértékelt, még a nosztalgia se viszi el a hátán ez simán egy 5-ös körüli film. Kár érte, kiváló ügynök volt.
-
paatrick
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ú tényleg ha a Tenetben visszafele mennek akkor a szívük is visszafelé ver?
hmmmm csak meg kéne már nézni megint mindenkinek
-
paatrick
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Áh de látod, senki nem válaszol, pedig lehetne róla beszélgetni kicsit
-
paatrick
őstag
Na visszajött a fórum, valaki nézte azóta a Tenetet?
-
paatrick
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Már egy ideje tervezek egy Bud Spencer Terence Hill filmek évszám szerinti megtekintést, mert szerintem nagyon sok easter egg van bennük amik utalnak az előző filmekre.
Pl az "És megint dühbe jövünk"-ben van az ominózus fagylaltos rész, "pisztácia kifogyott csokoládé nem is volt"
Aztán a "Nyomás utána"-ban a beépített fagylaltárus ügynök azért téveszti szem elől őket mert el kellett mennie pisztáciáért mert kifogyott ha jól emlékszem
-
paatrick
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Szokásos művészvilágos "nagyonnyitott" lista. Nyugodtan átnevezhetnénk rottentomato top critics' picks listára kb ugyanez jönne ki
Moonlight az 5.
az persze. A Tűnj el!-t se értem miért nyomják annyira mindenhol. Nem volt nagy eresztés. Egyedül az Élősködők első helyébe nem tudnék belekötni.Na jó most látom a Marveles Fekete Párduc is benne van a top 100-ban
az összes marvel közül pont ezt sikerült beválasztani. Nincs több kérdésem. -
paatrick
őstag
válasz
paatrick
üzenetére
Államfők / Heads of State (2025)
Hátőőő ezzel se lettem sokkal előrébb
Tiszta olyan érzésem volt mintha a Sandra Bullock+Channing Tatumos Az elveszett várost (2022) nézném más köntösben. Nekem ott se működött ez a kicsit infantilis humor, meg itt se.
Amúgy is ezekben a 2 főszereplős filmekben (Tango és Cash, Halálos fegyver, Csúcsformában) a kémiának kéne vinni a filmet a 2 karakter között, na hát John Cena meg Idris Elba összeadva se ad ki egy karaktert nemhogy rájuk építsenek.
Van akció, politikai katyvaszozás, lövés, robbanás, CGI, kicsit nyugdíjasnak érződő harckoreográfiák, de úgy kiemelni nem tudnék belőle.
Magyarban a szóviccek nem jöttek át, ez szinte biztos jobb angolul.
Szóval egyszer meg lehet nézni de reggelre el is felejtem.
-
paatrick
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
Hát itt: #172331

a legnagyobb jólétben is csak tengődő emberek milyen könnyen radikalizálhatóak, egyszerűen azért mert nem képesek szembenézni önmagukkal és változtatni, de ha egy idegen megmondja nekik mit csináljanak és mindenért lehet egy "láthatatlan" ellenséget hibáztatni akkor máris jobb az életük
-
paatrick
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
De hát ezt írom az elejétől fogva

"Pl hiába van meg álmai IKEA szettje otthonra, egyáltalán nem lett tőle boldog"
főszereplőnk képtelen szembenézni önmagával és változtatni. Mint ahogy vélhetően az összes harcosok klubja tag is.
Többiekről semmit nem tudunk meg szóval a konzumidióta létre meg a fogyasztói társadalomra nem lehet fogni a film lázadását. Bobnak pl semmi köze a konzumidióta léthez, viszont ő is képtelen volt szembenézni magával és elmenekült.
-
paatrick
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
Mi a "nagyon is valós probléma"? Az anarchista terrorizmus szinte lényegtelen a filmben, sokkal többet van arról szó, illetve bemutatás hogy milyen féligazságokkal, bölcsnek ható baromságokkal lehet tök egyszerűen irányítani a népet.
Atudathasadás is azért jön létre mert főszereplőnk képtelen szembenézni önmagával és változtatni. Mint ahogy vélhetően az összes harcosok klubja tag is. -
paatrick
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
Na de milyen rendszernek kritikája? Ez a film csak arra vonatkozhat hogy a legnagyobb jólétben is csak tengődő emberek milyen könnyen radikalizálhatóak, egyszerűen azért mert nem képesek szembenézni önmagukkal és változtatni, de ha egy idegen megmondja nekik mit csináljanak és mindenért lehet egy "láthatatlan" ellenséget hibáztatni akkor máris jobb az életük. Még mondja is benne a főszereplő hogy "mind Tyler bábjai lettünk".
A harcosok klubjából kialakuló káosz brigád semmivel se másabb mint a napjainkban velünk élő tömegek akik palesztin zászlót lóbálva éneklik hogy "folyótól a tengerig" de azt már nem tudja megmondani hogy milyen folyó meg milyen tenger. Hasznos idióták, Tyler bábjai. Ugyanezek maholnap iráni vagy izraeli zászlót fognak lóbálni, előtte meg transzjogokért tüntettek.A fogyasztói társadalom rendszerkritikája amit sokan próbálnak belelátni, már csak azért se jöhet össze mert a 90-es években Amerika kvázi a 2. aranykorát élte a 60-70-es évek után. Az egyik legszabadabb időszak volt, tele lehetőségekkel.
-
paatrick
őstag

Harcosok klubja / Fight Club (1999)
Hát engem itt átvertek. Hol vannak benne a habzó szájú nyugdíjasok?

Szerintem kb 20 éve láttam utoljára, de ez tipikusan az a film amit ha egyszer megnézel másodjára már nem üt akkorát. Annyiból érdekes, hogy így tudtam figyelni "azt", és egész jól van összerakva a film kb 90%-a, a maradék viszont túlságosan rájátszott.
Imdb 8,8 mostanra röhejesen túlértékelt, megint csak az a dalszöveg ugrott be hogy "2000-ben jó volt, most 2000 is sok érte" nyilván ekkora baj nincs, de elég átlagos filmre öregedett. Anno elég sokat idézték Brad Pitt nagymonológját, még néha ma is szembejön velem, de igazából mostanra elég súlytalan lett. Mint ahogy a lezárás is.
Azóta mások is csináltak ehhez hasonló filmeket, amik szerintem lelki, betegségbemutatás vagy vizuális szempontból sokkal jobbak lettek mint ez. Pl. A gépész (2004) vagy Fekete hattyú (2010)
-
paatrick
őstag
válasz
Lajmund
üzenetére
Mostanában nem jött ki semmi új ami jó szerintem, így én régebbiekből választanék:
Családi üzelmek (2013)
Kellékfeleség (2011)
Nász-ajánlat (2009)
Apádra ütök (2000) + Vejedre ütök (2004)Ezeket bármikor újra tudom nézni
-
paatrick
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Aztak ez egyre rosszabb
itt hagyom inkább a 2010-es comicconon bemutatott random verekedős játékhoz készült bizsergetős DC trailert. Inkább ezt nézzétek mint azt a rettenetet. -
paatrick
őstag
A könyvelő 2 / The Accountant 2 (2025)
Erről meg még nem írt senki? Hát mi van veletek
Sajnos nagy kedvet én se fogok hozzá csinálni (úgy látszik mostanában ez a szerep jut nekem), röviden az első rész fényévekkel jobb. Nagyon túlzó az imdb 6,9 ez valami John Wick effekt lehet, inkább a 6 fele tendál a valóságban.
Pont azokon a helyeken próbálták bővíteni az első rész "univerzumát" amit nem kellett volna.
A szupergyerekek mindennek a legalja volt
és ezzel ki is ölték az első rész misztikumát is.Elég döcögősen haladt előre a film, mintha nem találta volna az egyensúlyt a sztori és a karakterbemutatás között. Az eleje izgalmasan indult, aztán a végére azt éreztem hogy ez a film már biztos megy vagy 3 órája, pedig csak 2 óra az egész.
Vicces helyzetek sokkal többet voltak mint az első részben, más kérdés hogy kell-e ennyi egy ilyen jellegű filmbe.
Szóval nagyon vegyes érzéseim vannak, és sajnos ez a második rész csak azt érte el hogy ha újranézem az elsőt akkor már azt se élvezzem annyira.
-
paatrick
őstag
1. Paramount megvette a film jogait, ő TV-ben akarja leadni akkor le kell szinkronizálni mert úgy nagyobb az elérés. Sőt, sokszor van már hogy inkább régebbi szinkronos filmeket is inkább újraszinkronizálnak mert olcsóbbra jön ki mint megvenni a régi szinkron jogait ha meg lehet egyáltalán.
Ha szinkronnal lesz, előbb utóbb ide felkerül adatostul: iszdb
2. Netflix piacvezető Magyarországon, nyilván elérte azt a költség/profit szintet ahol megéri szinkront csinálni az új tartalmakhoz. De a régiekhez ők már nem fognak ez biztos.
3. Többi streaming alatt kire gondolsz? Disney szinkronnal ad, HBO is, Amazon is, szerintem egyedül az Apple nem csinál, de ők olyan kicsik nálunk hogy nyilván nem éri meg, amúgy is a legsmucigabb cég
-
paatrick
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Melyik netflixes hasonlóakra gondolsz? Hátha még nem láttam
nekem így visszagondolva csak az a zombis széfrablós meg annak az előzménye rémlik (mindkettő gagyi), meg a Red Notice/Különösen veszélyes bűnözők, de az sokkal szórakoztatóbb volt mint ez. -
paatrick
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Uncharted x Tomb Raider (az új) nyugtatókon családi izével borzalmas bársonygatyákban. Ennyi.
Nem lennék meglepődve ha férfi főszereplőnek Ryan Reynolds lett volna az első számú jelölt, mert totál az a figura amit ő szokott tolni a filmjeiben, a nem túl potens vicceskedős stílussal.
A többi szereplő szinte tökéletesen belesimul a semmilyenebbnél semmilyenebb karakterszerepekbe, mint ahogy a sztori tempója is néha olyan ásítozósra veszi a figurát.Az utolsó 30 perc már egész jó, aztán azt is sikerül elcseszni egy gigapofátlan remake-kel az
Indiana Jones és az utolsó kereszteslovagból. Mi szükség volt erre?
Tippre 5-6 közé fog beállni imdb-n, tipikusan a reggelre el is felejtem film. Újranézést meg nem ér.
-
paatrick
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Egyelőre kuss van körülötte, mondjuk én nem látom melyik stúdió merné bevállalni ilyen előzményekkel. Főleg a propalesztin hülyesége után, tudván hogy Hollywood elég zsidóközpontú

Igazából egy Amber Heard szerű karriert tudok elképzelni. Neki se a színészkedésével volt probléma hanem a magánéletbeli teljesítménnyel. De ő legalább megtalálta magát és visszavonultan boldog, ebből a Rachelből viszont pont azt nézem ki hogy annyira belehelyezkedik majd az áldozatszerepbe hogy bejátszik egy öngyilkosságot. Ezzel igazolva hogy a gonosz antiwokeok direkt kikészítették és vele amúgy semmi baj

-
paatrick
őstag
Tom Hardy-s fostalicska után megint megfogadtam hogy nem leszek kísérleti állat.
Az egyik t oldalon van már 4 hozzászólás róla, mind szerint szar, nekem ennyi elég is hogy el se kezdjem. Gondolom imdbn is beáll majd 5 körül.
Manapság már a színészek nevében se lehet bízni, mindenre bólintanak hogy ne essenek ki a kosárból. -
paatrick
őstag
Brad Pitt 1 évvel fiatalabb Tom Cruise-tól, szóval akkor ő az utolsó mozisztár nem?
De amúgy durva most kattingatom itt a népeket, gyakorlatilag nincs is 20-as 30-as férfi színész.
Így már nem is annyira meglepő hogy Tom Hollandot nyomják mindenbe. -
paatrick
őstag
válasz
totron
üzenetére
"Mindig könnyebb fitymállni azt, amit nem ért a néző. Nem az ízléskülönbséggel, az eltérő igényszintekkel van a gond, hanem amikor nem érzi a határait a blockbuster célcsoportja és úgy zizeg."
Mit kéne érteni rajta? Ez nem egy Interstellar. Faék egyszerű sztori, ami meg érdekes lenne az megint annyival van megmagyarázva hogy "mert csak". Meg ki lenne a célcsoport szerinted? -
paatrick
őstag
Még múlt héten én is megnéztem de írni se volt kedvem róla, szinte minden aspektusában láttunk már jobban megcsinált filmet, Hasonmás/Automata/Ready Player One még talán Az Alkotó is többet tudott mutatni.
Az egyetlen amiben egyedibb az a játék robotosra szabott látvány, de akkor már sokkal izgalmasabb lett volna a "felébredést->háborút" megfilmesíteni. Ehelyett megint n+1 világmegmentő és n+1 gonosz, 50x látott klisékkel.Pénteken azt gondoltam reggelre el is felejtem, nem tévedtem nagyot. Újranézést meg nem ér.
Egy 10 részes sorozatként nagyobbat mehetett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

idénre rewatch évét neveztem ki, ehhez hűen elővettem pár régen látott darabot így idén 88 filmet láttam.
mintha idén csak tök felesleges folytatások lettek volna: Még egy kis szívesség, A könyvelő 2, Végső állomás: vérvonalak, Happy a flúgos golfos 2, Jurassic world újjászületés, Mission impossible 270. rész, 28 évvel később, Senki 2.
Megannyi pozitív értékelés, elismerés után azt hittem valami korszakalkotóról maradtam le eddig de hát ez meg se közelít még egy agyhalott új Marvel filmet se.
. Brutális faék sztori videóklipekkel spékelve.
az ugyanez a témakör csak volt lelke a filmnek, dalokban meg simán egy szint. (persze angolul mert a "legyen hó" magyar átirat megérne egy tarkón csapást)

"

hmmmm csak meg kéne már nézni megint mindenkinek