Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VágniValó
üzenetére
Fúúúú hallod, ha már így eszembe jutott, én leültem most belepörgetni abba a változatba, amelyikben Benedict a teremtmény, a vége az lett, hogy két órával később álltam fel a monitor elől

Miller is nagyszerű, én eddig csak azt láttam, amikor Ő volt a szörnyeteg, de az, a mai élmény után már "csak" 9/10.

Mondjuk én elfogult vagyok BC-vel szemben, nem tudom, ki lenne ma nálam a top3 színész, de az biztos, hogy Ő köztük van.
-
válasz
VágniValó
üzenetére
A Frankenstein történetét kedvelőknek kis csemege; nem tudom, tudtok-e róla.

A covid idején tették elérhetővé. Egyébként is lenyűgöző a darab, de a különlegessége az, hogy Cumberbatch és Miller váltott szereposztásban játsza el a két főszerepet.
És hála az égieknek, egyes online videótékákból mindkét változat kölcsönözhető

-
Bad Pritt
félisten
válasz
VágniValó
üzenetére
Az a bajom leginkább, hogy a lényt is muszáj volt del Torónak
a Shelley-sztori ennél elcseszettebb volt, de gondolom a modern közönség számára kellett egy figura, akivel azonosulni és sajnálni lehet.ilyen jóravaló, szegény párának ábrázolni, mert hát nála mindig az emberek a szörnyek és a szörnyek a szerencsétlen árvák, blablabla... -
Bad Pritt
félisten
válasz
VágniValó
üzenetére
Nikolaj Lie Kaas-t én is csak hang alapján azonosítottam be, illetve a másik még mikróbb cameo szerep a jó öreg Torrente, ezt én is csak egy yt short miatt tudom.
A másik, amin kicsit mosolyogtam, hogy Charles Dance immáron másodjára játszotta el a Frankenstein apuka szerepét a 2015-ös James McAvoy, Daniel Radcliffe film után.
Érdekes film volt, bár őszintén szólva én hibának érzem, hogy a regény komplex karakterábrázolása hiányzott innen, elég egydimenziós lett mindenki és fordítottak egy nagyot a szereplőkön, . Nem volt rossz, de azért az idei Frankenstein filmet jobban várom.illetve ezt a halhatatlan szörnyet én nem tudom hova tenni -
-
arcitec
addikt
válasz
VágniValó
üzenetére
+1 Egyetértek. Ennél sokkal rosszabb filmek vannak, egyszer bőven meg lehet nézni, sőt.
Az akciók meg bőven annyi elég volt benne, nem elsősorban az akció jelenetei voltak a film lényegi momentumai. A főszereplőkkel sem volt baj - szerintem - Jake Gyllenhaal nem való akció filmbe? Hahaha, mi?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
VágniValó
üzenetére
Huhhh, az a Hell or High Water mekkora egy film.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
VágniValó
üzenetére
Én nagyon régóta nem tudok azonosulni a véleményével, kicsit azt érzem, hogy túlságosan is kiismerte az algoritmust és rájátszik, hogy minél jobb nézettséget produkáljon.
Amúgy a sztárparádéval nem értek teljesen egyet, DiCaprio, Sean Penn meg BDT valóban nagyobb nevek, de a játékidő kiválóan eloszlik köztük meg az ismeretlenebbek között. Az meg egyszerűen hihetetlen számomra, hogy Chase Infiniti tök újoncként mit alkot a nagy nevek mellett.
-
KISDUCK
addikt
válasz
VágniValó
üzenetére
Az oroszlán királynál elég jó lehetett a sminkes, ott nem ismertem fel.
Meg kell hagyni, hogy még mindig termékeny színész, elég sok cím szerepel a neve alatt az elmúlt években is. Kicsit vicces, hogy a Dungeons & Dragons ami magyarul valamiért a Sárkányok háborúja címet kapta, mekkora bukta lett, de legalább neki nem tett be.
-
-
-
-
-
-
Drizzt
nagyúr
válasz
VágniValó
üzenetére
Végül ma kipipáltam a The Naked Gun - 2025-t. Bevallom volt amit nem értettem belőle angolul. Volt ahol ez konkrét kifejezés volt, volt ahol simán a fülem fogott ki rajtam. Van pár olyan jelenet benne, ami miatt gyakorlatilag mindenkinek javasolnám a megtekintést. Van annyira agyzsibbasztó, mint a régi részek. Liam Neeson jó választásnak tűnik a gyakorlatban. A közönség jól láthatóan nagyon élvezte. Hangos harsány nevetések, térdcsapkodás, tapsolás, minden volt, amit el lehet képzelni.
-
negyven2
nagyúr
válasz
VágniValó
üzenetére
Ez amúgy egy ezeréves poén... ott volt az Airplane-ben is, hogy
Okay boys, let's take some pictures.
... de igen az a poén az jobban ütött, mint kellett volna.
Amúgy itthon, valószínűleg a trailer ezen változata fog majd menni (nemeztközi változat, nagyrészt más jelenetekkel). -
válasz
VágniValó
üzenetére
Igen, igen ezzel egyetértek, annyi jó dolog volt benne, hogy csak 1900 forint volt és hibásan bár de bíztam ebben a remakeben, hogy jó lesz... hát nem

@radi8tor mint írtam, már a kosaramban van a film... csak nemrég rendeltem egy nagyobb összegben filmeket, azt ez ismét várat magára!
Viszont április 22-én érkezik a Tombstone 4k UHD remaster, melynek a sima BD lemezén rajta leszünk! Szóval upgradelek ezzel.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
VágniValó
üzenetére
fő és leghangosabb kommentálói!
A botnetekre gondolsz? Twitternél 2018 körül is a felhasználóbázis kb fele már bot volt. Facebook is tele van velük, ld a random magyar felhasználókat kommentálgató ázsiai userek (ahol félrement a profilozás).Nem tudom mire gondolsz 1.3% alatt, de ha a fórum alapelveinek bármelyikét sértené ennek kifejtése, akkor ezt hagyjuk ennyiben.
Tényleg, imdbvel/rottentomatoesnál hype esetén iszonyatosan vigyázni kell mert a zörejtől nem látszik a valós adat.
radi8tor: én arra gondoltam, hogy a topikban nem nagyon van senki 18 alatt, de oké.
-
válasz
VágniValó
üzenetére
Hát, annak nem sok értelme lett volna.
Ez a film ennél jóval mélyebb.Az első jelenet szerintem attól zseni, hogy a főszereplő afro-amerikaink már rég túllépett, feldolgozta a felmenőivel megtörtént történelmi rassizmust. Míg a fehér zöldhajú lány meg nem, pedig ő nem is érintett, de azért pózol vele, sőt meg akarja mondani a fekete emberünknek, hogyan kéne éreznie.
Ez maga a színtiszta woke. Minden más csak ebből következik. -
KISDUCK
addikt
válasz
VágniValó
üzenetére
Pár éve láttam utoljára, de tisztán emlékszem:
a bogarak eltérítettek egy meteoritot ami becsapódott Buenos Airesbe. Elvileg azzal a meteorral találkoztak Carmenék a hajójukkal ami a semmiből tűnt fel, mert a korábbi pályatervezésnél nem tudtak róla, csak nem tudtak üzenni senkinek, mert a kommunikációs tornyot leszabta ahogy "súrolta" a hajót. A rovarok tudnak a bolygók között utazni csak a filmben ez nincs ábrázolva. Azt viszont mutatják hogy nagyobb méretű bogarak plazmát lőnek az űrbe amikor megtámadják a flottát. -
-
stoon
addikt
válasz
VágniValó
üzenetére
és szerintem ma is megállná a helyét simán

ebből az időből még a visszavágó tetszik...
-
mephi666
nagyúr
válasz
VágniValó
üzenetére
...szereposztásra ránézve Leslie Nielsen fiát fogja alakítani Liam Neeson... miért őt választották a szerepre? azért, mert a nevének betűiből kirakható Leslie Nielsen?
nem rémlik, hogy normális vígjátékban már szerepelt volna... sőt hirtelen nem is tudnék olyan mai színészt mondani, akiről el tudnám képzelni, hogy megállja a helyét ilyen agyament szerepben
...esetleg Rowan Atkinson szőkére festve? -
válasz
VágniValó
üzenetére
Nulla nyál van benne. S egyáltalán nem kommersz ez a film, csak túlértékelt, mert jókor jött. 20+ évvel ezelőtt ez nem lenne akkora szám. Klisé alatt főleg pl
gondolok, amire abszolút lehetett számítani már az elején, mert már milliószor láttuk. Semmi meglepő vagy új nem történt.a karakterfejlődésre, összebarátkozásra, a végén másik mellett kiállásra Na, de a Good Will Hunting az tényleg egy kommersz film, pontosabban a megvalósítása nagyon az. Itt írtam róla. A Dead Poets Society az kb hasonló, mint ez az új film, habár nagyon régen látam. Az Awakenings viszont tényleg nagyon ott van.
szerk: amúgy már csak 5 év, és eeXaa leszek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
VágniValó
üzenetére
A konyhás jelenet tényleg a Zuckerék féle túltolt őrületre emlékeztetett, ez jogos, bár ennyire messze azért nem ment

A többi dolog inkább könnyed szatíra volt, ahol Fletch deadpan fejjel nézte, ahogy mások hülyét csinálnak magukból. A priceless volt, miután egy órán keresztül azt hallgattuk,két olasz nő találkozása mennyire utálják egymást
-
-
-
KISDUCK
addikt
válasz
VágniValó
üzenetére
Részletezni sose fogja hogy miért értékelt valamit olyanra, ha rákérdez valaki akkor se, max visszaírja hogy úgyse értenéd vagy valami hasonló. Ráadásul a flash-nek a megvalósítása nagyon szörnyű volt, látványra ilyen rossz film nem hinném hogy mostanában moziba került. Hasonlót tudok mondani, de az a Skorpió király volt asszem a Múmia 2.-ből, de az már akkor is nagyon rossz volt.
-
-
válasz
VágniValó
üzenetére
Martin McDonagh letiltaná a Thália Színház előadását, Kálomista Gábor perre készül
(nem mai, 2023.05.07 napi hír)
Pár napja készült egy youtube videó is a témában:
Gúnyolódni a feketéken nem ugyanaz, mint eljátszani egy fekete szerepet | 24.hu
Ez is csak azt bizonyítja, hogy akármilyen zseniális rendező / író valaki, attól még mindig lehet hülye, mint a segg.
Lásd még 50 cent, aki 10+ éve Magyarországon járt és felháborodott a Negro cukorkán. 
-
Rigormortiis
veterán
válasz
VágniValó
üzenetére
Plusz nagyon jól bemutatták, hogy akkoriban hogyan állhattak egy ilyen bűntetthez, és hogy azóta mennyit változott a világ (most már lehet bűntetlenül széles médiaközönség előtt vádaskodni és azért sem jár retorzió, ha utólag a bíroság megállapítja, hogy nem történt bűncselekmény, hiába törtek ketté karrieremet/életeket ezzel...szóval egy kicsit átestünk a ló túloldalára).
-
Ispy
nagyúr
válasz
VágniValó
üzenetére
Manapság mindenbe fullra van húzva a cgi, ami drága, szóval egyáltalán nem nehéz szar, de drága filmet csinálni. Nálam ez a film egy szórakoztató, 1 bites akció film, szupehősősbe csomagolva, a legutolsó batman például semmilyen nyomot nem hagyott bennem, nem is szórakozatott és nem is emlékszem már rá miről szólt. Pedig biztos drága volt.
-
mephi666
nagyúr
válasz
VágniValó
üzenetére
a suicide squad1 (a Kovács Vilmosos) szerintem egy tök jó videóklipp
filmként nézve egy sz*r, de agyat kikapcsolva a zenék teljesen elviszik... kb mint 20 éve a Queen of the Damned-et
ha nem volt ötletünk filmre, ez volt a joker nálunk (ha most lennénk 20évesek, váltásba néznénk a kettőt)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A másik, amin kicsit mosolyogtam, hogy Charles Dance immáron másodjára játszotta el a Frankenstein apuka szerepét a 2015-ös James McAvoy, Daniel Radcliffe film után.