Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Na akkor a mai termés a 3 Pick-ből : 89-es De jong , 86-os Eder Militao , és 87-es Hakimi. Első kettő jól jön , kicsit legalább frissítem a LaLiga-s csapatom.
SerieA-hoz : nálam Dumfries tisztességesen tette a dolgát RB poszton, én meg voltam vele elégedve . Most már olcsó is.
-
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
De Jong. Valverde passzolása nálam olyan szinten kuka, hogy nem bírom kezdőben tartani.Mondjuk ha la liga kp kéne én a Llorentét venném mert ő mindkettőnél jobb
Szerintem mostmár a hétvégére ez a csapat marad nálam:
Gravenberchtől sokat várok, seedorf meg nem oszt nem szoroz mert Valverde helyett ugyanúgy hoztam szünetben vagy Destet vagy IF Cuadradot
-
mcwolf79
veterán
Gyors érdeklődés :
Fire Valverde vagy Champ league De Jong ? A workrate miatt Valverde felé kacsingatok , de hátha valaki okosabb nálam .
Thx -
Digestive
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
A 84es lapok a DR reward ellenére is szinte max árasok voltak a multkor. A nagy foddereknek is robbanni kell lassan nincs mese. November óta hullámoztatja a fodderek árát az EA. Felváltva a kis ratinget és a nagyot. A leakereket szopatják most azzal, h promót cseréltek és visszatartják a nagy sbc lapokat. Bale, R9, Guendouzi, stb. Biztos vagyok benne. Türelem kérdése csak. Ha gondolod szállj ki belőle. En várok még. De benne van a bukó is persze.
Ha rám hallgatsz, akkor azt csinálsz amit akarsz.
-
EA's hit
addikt
Kivételesen egész jó volt a reunion pick: RB Kulusevski, WW Guendouzi, WW Tierney, HM David. Guendouzi lett, így Caqueret mehet is a listára

-
Nandinagy
addikt
Kaptam egy fülest Feliperől 18:40kor
SMS 69k volt, 80-ba sikerültem vennem hármat de ígyis eladtam 7 előtt 101k-ba
Jólesett a lelkemnek
-
Mrdevil
addikt
Hol a party bag?
-
miro.
senior tag
Militao adidas lapjat akartam de sz a luiz felipe is rendben van.
Ki mit mond? -
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Én szeretnék a zöld link miatt
Tegnap vettem 670be egy Ginolat, és hát nem rossz lap meg tetszik is,de Messi még ígyis jobb nála passzokban mindenképp. Szóval vadászok 750 körül egy Gravenbercht meg jön Messi aztán kipróbálom a hétvégén Seedorfot
Rosszabb már nem lehet.
De legalább kerestem rajta is mert 730ba ment el. Egyébként este vs napközben zongorázni lehet az árakat. Gravenberch 710-820 között ingadozik napok óta. Ha kicsit több coinom lenne simán forgatnám
-
sz_abika
addikt
Ehh...amikor azt hiszed hogy ezek a gyengébb FS lapok szarok, mert olyan statokkal vannak mint a novemberi release promo lapok, akkor azt is figyelembe kell venni, hogy a promo hetén ezek állatian túl vannak húzva

A kis 20ezres spanyol bekk szétborította a Benzemát és Davidet, Jorginhonak meg esélye se volt Adamsen átjutni. Ja és a Gravenberch lap...ezek után ki akarna mégis Gullitot, lol? -
Digestive
veterán
Várjál még. POTM Yedder még dobhat ezen. Plussz az EA elkezdte összezavarni a leakereket.
Úgy volt, h Hero lapos promo jön, de nem. Hanem RTTF. A beharangozott R9, Bale, stb sbck is kérdésesek. Úgyh még akármi is lehet most a napokban ahova kell nagy rating.Sztem a játékosok nagyrészének annyi foddere van kb, mint nekem... NULLA.
Ha jön valami "must have" sbc akkor piacról fognak bele lapokat venni... -
eM'82
addikt
-
Digestive
veterán
válasz
Robertoredo
üzenetére
-
EA's hit
addikt
HL Barella ára hirtelen nagyon zuhanni kezdett, múlt héten még 380k volt, most meg 250 alatt is lehet már fogni. Meddig eshet még vajon a napokban?
-
Nandinagy
addikt
Pont leszarnám ha szarokat ad ha cserébe nem szopatna orrba-szájba gameplayben ez a fos. Most is játszok egy draftot szarrá focizom a gyereket azt martial ollóz egy gólt 25ről. WW Neymar meg 5 méterről zölden mellé. Felix 3 méterről fölé fejel. Mit akar még tőlem? 7-8 exg nem elég senki ellen.
Rivals sem ér már egy darab s****t se. az összes kulcs passzom vagy szándékosan nagyon rövid vagy szándékosan túl erős. Lehet balfaszul nyomom az erősséget csak nem ötből ötször. Az ellenfelem meg arra játszik hogy elbasszák a védőim és tényleg elbasszák. Előreíveli előnyben vagyok és háromból háromszor elhozza mert vagy ütköznek a levegőben és folyamat az én játékosom esik össze vagy csak szimplán elpattan tőle elé. Erre hogy kalkuláljak? Arról már nem is beszélek ,hogy a gyereket úgy megforgatom azt sem tudja hol a labda alámcsúszik tisztán aztán mehet tovább csak mert cselezek. Mintha ebben a szarban leakarnák szoktatni az embert a cselről...

Rakosgatom a pickeket, de még wo-t sem kapok nem hogy értelmes játékost. Ha már szar a játék legalább adna valamit, de minek is....
-
thebigK
addikt
Jelentem PC-n megint vmi patch van
-
sz_abika
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Olyan gengbeng lesz, hogy esélyem se lesz megtalálni téged. 1 Spanyol csapatodra jutna majd 20 francia matchihng

-
Nandinagy
addikt
Semmi kedvem nem volt a rivalshoz,de az új csapattal tegnap is jól ment kellett 3 win elitehez ami meg is lett 4 meccsből
Igazából 12 win kellett a first owned 100 winhez azért erőltettem. 99 winig 14 meccsből jutottam el az utolsó win nem viccelek 10 meccsből lett meg
Benne volt,hogy már annyira ideges voltam,hogy kilépkedtem pár meccsen 1-0 után de akkor is gyalázat. Legalább a jumbo rare adott egy if alba,ruben dias,thiago triót így végeredményben megérte
Mondjuk tegnap kiszenvedtem a klubból a mid or primeot aztán jött egy mid seedorf. Szóval az sem érte meg.
-
sz_abika
addikt
11óta még egy ellenfelet nem talált a PS4en a francia ST objectivemhez. Azt hiszem ezt tényleg el kell engedni

-
toxicjew
addikt
Nézd, egyelőre nem szeretnék semmit mondani, mert 9 új játékossal, totál új taktikával 4 meccs után még nagyon zavaros
Hozzá kell szoknom, mert nagyon más volt így a játék stílus, pörgősnek tűnt az egész. De 1. Meccsen mesterharmast lőtt a koma
Nagyon fürgének tűnik és meglepően jól passzolt is ahhoz képest, hogy milyen szar a statja. Még játszanom kell velük, hogy átfogóbb képet kapjak
-
Woodslave
félisten
válasz
Izéjose
üzenetére
csak akkor kellene egy olyan játékot és olyan rendszert csinálni amivel az emberek szívesen játszanak és nem az a cél, hogy minél kevesebb játéidővel minél több dolgot farmolja ki. Lásd aranygól és társai. Ha nem kapsz semmi vagy nincs reményed arra hogy kapj valami csilivili lapot akkor nem játszana senki ezzel a xarral. Csak és kizárólag a promók tartják játékban az embereket. Legalábbis a játékos állomány 90%-át kitevő kazuálokat.
-
Izéjose
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem ez a kívánságom mert az sem volt normális csak szerintem vicces hogy orrba szájba promó van, minden promó ugyanazt a 10-15 játékost tartalmazza ha ezeket a töltelék promókat elhagynának akkor arányosabb lehetne a játékosok statjainak a kiosztása, mert ahogy fogalmaztál “fasorban sincsenek” de a két nagy a képességeik alapján kb a játék végéig extrának kéne lennie. Ha a statokat normálisan osztanák ki arányosan ahhoz amit tudnak a játékosok akkor nem kéne februárban például a kedvenc promód lapjainak irracionális statokat adni Pedri a foci nagy csillaga lesz ,rendkívül tehetséges játékos nagyon is de gyanítom a 90 pacet egyik fifában sem fogja az alap lapja a jövőben megkapni mert sok meccsét láttam nem ennyire gyors a valóságban és azért kap ilyen statot hogy felvegye a versenyt a tömeges promó lapokkal na de én bár őt annyira nem követem csak BL meccsen találkozok vele de valószínüleg Gravenberch sem lesz sose olyan játékos aki 92 es dribbling-el rendelkezik és lehet még sorolni.
Egyszerűsítve nem azt mondtam hogy a promó lapok legyenek “szarok” de ha kivennénk egy két promót és mondjuk elhagynánk az ilyen a, b csapatos felosztást hogy két hétig el lehessen húzni egy promót akkor Pedrinek februárban elég lenne egy 83-85 ös pace és nem kéne lassan már mindenkinek 90+ pace meg 89+ dribbling arról nem is beszélve hogy 5* skill és minimum 4* weakfoot és ez kb minden más poszt követelményeire levetíthető.
Kevesebb promó=>kevesebb agyonhúzott lap=>arányosabban stat kiosztás=> tartósabb a játék élményfaktor
+lenne értelme a totw-nek -
Nandinagy
addikt
válasz
Izéjose
üzenetére
Miért? a jelenlegi CR meg Messi a fasorban sincs a prime időszakukhoz képest. Eleve mindig is az volt a fifa legnagyobb baja, hogy ugyanazok a lapok kapnak promolapokat holott több száz más játékos van aki simán kaphatna. Ezalól nyilván a future stars mindig kivétel mert a fiatalok általában nincsenek hypeolva. Nekem minden évben ez a kedvenc promom.
Így is sablon csapatok vannak és mi lenne ha még a promo lapok is szarok lennének? A játék első 2 hetében teljesült a kívánságod mert mindenkinek Mbappe,Neymar,Messi,CR volt a támadósora. -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
megvárom még a party baget, bár annak semmi hatása nem lesz a 90-es fodderre meg potm Yeddert, aztán eladom ami van elég volt. Marad az eredeti terv Puskás mondjuk abból a szempontból jó hogy amikor elkezdtem foddert venni hogy majd megveszem 2m coin volt most meg már 1.795.000. Lehet a befektetés nem jön be de legalább addig esik az ára 200k-t
-
Woodslave
félisten
válasz
Izéjose
üzenetére
első gondolatom az volt, hogy direkt hagyják ezeket a leakeket. Nem tudom miért mert nem látom benne az ea hasznát. Ahogy írod a piac teljesen off, ha meg ilyen alacsonyak az árak akkor pakkot se éri meg venni, mert egy 50k-s packból ha nincs nagy mákod még 25k-t se csinálsz, bár az is igaz hogy a pack nyitás nem racionális döntés eredménye.
De amennyi balfaxságot csinál az ea lehet egyszerűen nem képesek megállítani a leaket.
-
Izéjose
tag
Van egy elméletem
szerintem idén a leakek azok amik miatt a piac ennyire zavaros. Minden spéci lap előre kiderül egy héttel korábban (ez a halála a játéknak meg az ilyen futsheriffek a halálom) mindenki frászt kap hogy a lapja elértéktelenődik és pánik eladás van hetente 2-3 alkalommal én meg úgy emlékszem hogy a régebbi fifákban jó ha havonta egy ilyen pánik eladás volt market crash meg jó ha volt összesen 3-4 az egész fifa szezon alatt. Ha ezeket a leakereket valahogy megtalálnák megbüntetnék rendesen akkor újra más lenne a piac és az olyan lapok ára mint a Ronaldo meg a Messi újra ahhoz méltó lenne mint amit képviselnek. Azzal meg nem lehet mit csinálni, hogy ne legyen minden héten promó mert akkor sírna az egész fifa közösség, le kéne csökkenteni a promó lapok mennyiségét, fáj a szívem amikor valaki Messi helyett Gelson Martint, Ronaldo helyett pedig Davider használ 1.-2.osztályban. A promók a legnagyobb népbutításai a játéknak, mindegy mi a promó neve a végén mindig az számít hogy ki kap pace és skill moves fejlesztést, és ezeket kéne valahogy beszűntetni -
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Lassan foci szimulátor helyett tőzsdeszimulátor. Felvásárolsz mindenkit, kitalálod miért drágább, és nini minden drágább... XD
-
bodnar123
őstag
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Én Bonuccikat és jesus navasokat vettem szombat vasárnap. Vasárnap neymar miatt a kb 60 db-ot el is adtam 3000-3500 haszonnal. 2 db megmaradt, az azóta sem ment el. Aztán vettem 98 if 79es játékost 10-11ért. Remélem felmegy a héten 14,5re és az kb 300ezer haszon. Majd kiderül. Szerintem nagyba nem éri meg fektetni. Kevesebb sbc-be kell, kevesebb embert érint, mivel sok pénz kell hozzá, és sok befektetett pénz kell hozzá. Talán annyi, hogy nem kell 25 percig listáznod az eladásokat.
-
Kristof_94
nagyúr
Én eladtam a befektetést, 500k biztos jött belőle. Kár, mert több is lehetett volna, de nem mentek feljebb.
Viszont következő alkalommal kisebb ratingre megyek. -
EA's hit
addikt
Caqueret ára szépen el is kezdett esni újra, nap közben 250 volt, most már csak 225 körül. Fog ez még emelkedni? Ha eladnám, tudnék venni végre HL Barellát, igaz akkor meg nem lenne cdm-em
Vagy lesz még jobb áron is? -
Digestive
veterán
válasz
Zimmi91
üzenetére
Fingom sincs.
Azt hittem, h mid-prime pick lesz. De benéztem, mert tavaly március 1. jött ki az. Ez a mid pick 600-700k áron nem mozgatott meg annyi embert úgy látszik. Pici emelkedés még benne van sztem. Én még várok kicsit, nem akarok nullával kiszállni belőle.Ha most minden befektetést eladok, akkor 3,5 millám van, de 4,7 kellene a kinézett csapathoz.

-
HdRew
őstag
Grat hozzá!

Boras a múltkor valamelyik streamjében mondta, hogy 30 feletti pinggel senkinek sem kellene játszania, vagyis minél több helyre kéne szervereket telepítenie az EA-nek.
Ezek után már egyre jobban zavar az, hogy látom másnak milyen jó a kapcsolata, és ahhoz képest nekem mennyivel másabb. És még jön az is, hogy sokaknak már nagyon jó csapata van, szóval ennél jobban előrébb lépni ennél már nem lehet igazából.
WL-en szerintem egy lengyel srác ellen, akinek gold csapata volt, kb. végig villogott pirosan a cucc fent, nagy izzadva nyertem 3-2-re ellene. (pedig speedtesten 650 mb/s a letöltés, 25 mb/s a feltöltés, azzal nincs gond.)
Elit divbe ma sikeresen feljutottam, már sokkal kevésbé grindolós, mint volt, aki akart az már az első héten feljutott. (ha olyan volt a csapata is persze.)
Amíg nem telepítenek ide is szervereket, vagy én nem költözök Nyugat-Európába, addig kb. megmarad szabadidős játéknak ez, bár az EA-t ismerve szerintem az utóbbi hamarabb fog megvalósulni.
-
EA's hit
addikt
Ez az új pozíciód?
Grat! -
eM'82
addikt
Milyen Pedri.
Én is elmegyek inkább Barca vonalra. Cruyff mokás lenne de veszett drága. Max F. De Jonggal jöhet egyszerre, és akkor nincs Pedri.
Vagy Cancelo + Pedri + De Jong spec lapja.
Tök más:
Igaz fifában nincs akkora szerencsém, de az életben talán. Ma előléptettek!😎 Öröm és bódottá!
-
Woodslave
félisten
-
Mrdevil
addikt
Vajon lesz olyan, hogy a team1, team2 egyszerre nyitható lesz?
-
Woodslave
félisten
-
-
HdRew
őstag
válasz
sz_abika
üzenetére
Más-más. Ő kifejezetten CDM alkat, mellé tud nagyon jól passzolni. Parketta meg igazi box-to-box kp jó lövéssel és cselekkel.
Tegyél vele egy próbát, ha van annyid, szerintem jó lap a maga nemében, pici fizikalitás nem ártana neki, de arra ott van Parketta.

Van még egy ilyen cdm, aki így tud mozogni, és ilyen jól passzolni? Kb. Parketta és Kanté ötvözete a csávó szerintem, mínusz a fizikalitás.
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
So sikert
ezek a kretének kitalálták, hogy a francia csávós küldibe az ellenfeled a la ligás küldit csinálók lesznek. Így ha gouriti csinálod 10 percenként ha bedob egy szerencsétlent akinek kell chukwueze
Tegnap 30 perc alatt 1 meccsbe jutottam be az is kilépett 0-0-nál -
Woodslave
félisten
Rare pl pack vagy a 81-89…?
-
HdRew
őstag
-
Aguinaga
őstag
FS Caqueret-t is meg kellett volna venni hétvégén, volt 170 alatt is, mára megint 220 (gondolom Neymar miatt).
-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
"cam-nak vagy st-nek csak a többi lapja jöhet szóba"
Hát pont ez az
Nálam ST-t játszik a gold lapja, és nem hiszem, hogy jobb lenne ott az FB.Ettől függetlenül lehet kirakom, mert van pár nagy fodderem recoveryben.
Ha meg jön POTM Ben Yedder, arra lesz egy hónap, addig még összejöhet újra sok fodder.Pedri miatt most kicsit kiürült a kassza
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 8GB I 512SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
köszi![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)