Hirdetés
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izéjose
tag
Van egy jópofa objective is ami után egyszer tokent, rulebreaker, winter wildcard, signature signing lapot kapunk bizonyos meccs mennyiség után még ha szarokat is ad akkor is jó elképzelés 😁😁😁
-
Mrdevil
addikt
86 Gosens, hulladék, 86 calhanoglu, hulladék, 82 Saqiri, szintén zenész. Fasza, megérte.
-
Mrdevil
addikt
Az eddig ki adott sbc-Ben kirakható játékosok lehetnek benne? Dec31-ig bezárólag, vagy mi?
-
sz_abika
addikt
Eközben nálam elfogyott minden ami gold 84 alatt van

-
Mrdevil
addikt
Ebből a year in review pakkbol mit lehetne nyitni? Leginkább semmit?
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Végre sorstárs
-
Madn!ght
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az accountodat szívesen tovább gondozom, ha esetleg nagyon nem érnél rá.
Elvégre első a család. 
(Mondom ezt úgy, hogy nálunk augusztusban bővül a család, ha minden jól alakul
)#11481 Elhiszem.
az én preview packjaim bőkezűsége max ilyen érfelvágós dalokat juttatnak eszembe.
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az bazmeg. Mármint welcome back.
-
Kristof_94
nagyúr
Bocsi srácok, de nem éreztem úgy, hogy megéri posztolni. Láttam, hogy woody is ugyan azt érezte most a nyitások után, mint én. Próbáltam átadni korábban mit gondolok, de úgy láttam nem igazán ment.
Na de mindegy, visszatértem! Köszi, hogy aggódtatok!
Az hogy meddig jó kérdés, mivel júniusban érkezik a kislányunk, aki természetesen Newcastle szurkoló lesz, ha akarja, ha nem.
Szóval a szoba ahol most a gépem van át lesz alakítva, úgyhogy sürget az idő, hogy helyet találjak a rendszernek, ha egyáltalán találok. Bár ez nyilván részletkérdés és nem is olyan fontos...(#11476) Madn!ght : Nyomtam előtte is az upokat, pörögtek a dupla Icardik, közben jött az új preview csomag. Már felálltam az asztaltól, hogy kimenjek kicsit a nappaliba, közben nyitottam a csomagot és hát rendesen meglepett, ugráltam mint egy bolond és énekeltem a "Kantés" dalrészletet.

-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
preview pakkból TOTY Kante... nice 🙂
Welcome back
-
Nandinagy
addikt
Nem bírta a sok irigyet itt aztán meg idegesítette az egóját, hogy woodi itt lassan átveszi a pack king titulust
Hatásos belépő
Ha ez megnyugtat kristóf én 125-125 prem+ligue premium upgradeből 0 db totyt nyitottam meg mentiont
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kabaré.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
ok-ok, de hol voltál 2 hónapig??

legutóbb emlék veled kapcsolatban a Neymar red pick csalódott fogadtatása.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az a Kante ??? Üdv újra itt és bazdmeg
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
King is back
-
Kristof_94
nagyúr
KDB még akkor jött amikor csak a kp-k voltak a csomagban. Donnarumma egyik reggel meló előtt, Kanté meg talán péntek este.
Eddig amúgy 109 sima PL up, 114 prémium PL illetve 141 Ligue up és 140 Ligue prémium. A számok alapján nyilván rossznak tűnik és rendesen ki is égetett, de ha még nem is jött volna Kanté, azt mondanám megérte. Minden évben az elejétől erre gyűjtök, készülök rá. 1,5 millióról indultam, most kb. 300k van. De ugye Kanté eladható, szóval... Viszont nagyon szeretem a játékban és a való életben is, szóval lehet marad.

-
PRDZsolesz
aktív tag
Nagyjából két hónapja játszottam utoljára, hétvégén lement a wl, semmi nem jött, erre ma valami small electrum players packbol egy toty hm rudiger, akarja ez a szemét, hogy visszatérjek
Viszont a két hónappal ezelőtti csapatom még bőven használható, ezen meglepődtem.
-
Izéjose
tag
Ezt a spec Tierneyt használja valaki ?
600 meccs után váltaná Mendy-t , bízom benne hogy megérné a váltás. -
eM'82
addikt
offtopic: van olyan közületek aki még mindig PS4-gyel tolja és nagyon ácsingózik PS5-re?
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
ezt már megbeszéltük. Most nem önigazolásként hoztam fel, csak hogy azért gondolják ezt mások is országtól stb függetlenül.
Amit én nem értek ezekben a streamekben és ami nálam qrvára nem így van, hogy megállhat a pálya közepén, vagy a 16-os szélén csinálhat amit akar. Én bazmeg levegőt venni nem tudok mert mint a veszett menyét van rajtam mindenki.
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Woody... Próbáld ki... Egyszerű. Quick sell mindenki és bevasarolsz 200ból.marad egy csomó pénz. Attól hogy sokan írnak valamit még nem lesz igaz. Valszeg ők sem próbálták ki. Amúgy én Boras videóit nézve nem értem. Olyan mintha egy más játék lenne, vagy csak mindenki szarul vedekezik ellene. Összevissza rohangálnak ki... Alig védekeznek, mintha prevgen lenne, de nem az.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
De mibajod lehet ha előrébb lépsz? Ez már nem a tavalyi rendszer, hogy grindolni kell a skillratinget mert a div1 rank2 szarabb packot ad mint egy div3 rank1. Itt minél jobb divben vagy annál jobb packot ad szezon végén meg hetente is. Akkor hogy ne érné meg fentebb jutni?
-
Woodslave
félisten
-
Izéjose
tag
Várható valami leak valami fasza SBC támadóról ?
nem bírok mit kezdeni az untrade lapokkal -
toxicjew
addikt
Közben szépen visszakúsztak az árak, hát lehet így a héten nem lesz új csapat
Bár csütörtökön úgyis kinyitok mindenkit aki kell rewardból, ahogy szokás
-
Nandinagy
addikt
Na hálistennek woodival ellentétben én jó érzékkel veszek meg adok el játékosokat így Jorginhot 990.000-os vétel után eladtam 1.190.000-be
Jó lap meg uralja a kp-t, de mivel nem játékstílusom a távoli lövöldözés így kicsit pazarlásnak érzem szóval inkább vettem egy De Jongot harmadannyiért a többi meg megy valami támadóba, hogy végre a padra ülhessen az a hulladvány Coutinho

-
Woodslave
félisten
ez az új Walker milyen lehet?
-
toxicjew
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Increased the likelihood of a player retaining the ball after intercepting or blocking a Ground Pass.
This change has no effect on how often Ground Passes are intercepted and blocked, it only impacts the outcome of interceptions and blocksNa igen mondjuk az kabaré szint ahogy elpattogzik a labda ilyenkor... Meglatjuk
-
Woodslave
félisten
ja honnan tudnám
Csak remélem hogy 3 100k-s meg 2 45k- meg 1-2 50k-s packból csak jön annyi fodder.De van egy red pick Kimmich 91, Neuer, 89 Lineker, 88-as 4 db, 86 5 db, 85.ös 5 db. Ebből meg a ami jön abból már csak összerakom, tök mindegy mondjuk mert ezzel soha nincs szerencsém szóval valami középxar jön majd mint mindig. De innen már annyira nem érdekelnek a dolgok a maradék foddert még pénteken megforgatom pl upba aztán ennyi.
Még egy Rüdigert akarok és akkor "kész" a csapat, meg is lehetne ha nem vagyok megint hübelebalázs de ez van
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Tök jó lehet tudni, hogy a rewardból úgyis jön pár 87+os lap.
Tegnap megcsináltam a 7wint rivalsban. 1 winre vagyok a div1-től de azt néztem már nem éri meg. ja és pont 50 meccsem van.
itt most 1 rare player és egy rare electrum pakk +14.000coin
Div 1 1jumbo rare player és 7500 coin
Na szóval én most nem rakok ki senkit a várható max 84-es lapokból. Venni meg most nem éri meg afodder.
Icardit akartam volna de sajna lejárt. Azt elcsesztem. -
Woodslave
félisten
csütörtökön a rewardokból még kirakom a mid ikon sbct.
-
HdRew
őstag
Kétszer egymás utánba beadott rivalsban IF Mbappés csapatokat. És még volt red Neymar, meg Eusébió is.
Elegem van.
Ja, persze a CB Kimpembe volt.
Játszhatatlan így az egész.
-
Woodslave
félisten
-
Mrdevil
addikt
Most megint mennek felfelé az árak, pl toty Lewat nézegetem, tiszta pipa vagyok, remélem még lesz egy kisebb esés a rewardok után, ha nem, akkor beszivtam ismét. Tényleg úgy van, akit venni akarok drágább rendesen mint volt, akit eladni az meg nem ér semmit.
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
Ja 1800on. Tegnap láttam egyik srác 1550-en volt. Hát ő ezek szerint kapott azért eddig rendesen
Amúgy tök jó teljesen stresszmentes ez az elite rivals. Nincs az emberben hogy csak feljebb kellene jutni. Wint simán hozok annyit mint alsóbb divben skill rating nem érdekel. Ha látom hogy túl jó 3-0-nal lépek.
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
Nem azért de egy toty Ronaldo azért még kificcenhetne.
de mintha spec lapok eltűntek volna igaz csak upgrade meg napi sbc csomagokat nyitottamNa tegnap megint játszottam egy gold magussal. Talán Corona volt még meg vki speckó a többi gold pl. Lap.
Nyert 3-2-re de itt szavam se volt mert csak azért rúgtam két gólt mert sokkal jobbak a kártyáim ez kijött de kevés volt . Jól nyomta nagyon. Ultimate sb érzés volt amikor minden xart jó időben csinált csak kinlodtam.
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Egy perces néma csendet Woodynak, a rossz pack luckért.
majd a season reward, amikor csomó 100k packbol senki nem nyit semmit. XD aAz a múlt péntek volt olyan, ahogy minimum kéne a játéknak működnie. Aki meg előbb ellőtte az szívott. Bár úgy fest most egy szar upgradepack nagyobb eséllyel adott jót, mint egy nagy. Because Fifa -
Woodslave
félisten
Na kigrindeltem a 100 first owned wint. Ilyenkor jó kb játszani. Egy Neuer a rare packból meg egy Suarez a jumbo packból faxa
-
sz_abika
addikt
Kevés lesz. 7nap off a mágia!
Közben 28/50 lejatszott rivals meccs és D4 aljabol bevágtáztam 1 gyozelemnyire a Div1tol 20 meccs alatt. Ez a hot streak eléggé haladossa tette a dolgokat.
Tekintve a védelmet atalltam 352be, Dest és Cancelo hibátlan szélső, de Neyney elveszik CAMkent, oda még ki kell találni valamit a héten
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Msi Nvidia Gtx 295 Ver:1.0 ( dupla nyákos) Full doboz -Ritka
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mondjuk 3 hét múlva nyitsz egy ww Maignant
de ne legyünk gonoszak

Elvégre első a család. 
az én preview packjaim bőkezűsége max ilyen érfelvágós dalokat juttatnak eszembe.

qrva jó grat