Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Számomra egyedül ebben az okfejtésben az a jó, hogy úgy mondod mintha tudnád, miközben senki nem tudja. Nem számít hogy 16-1 vagy 16-3... Csak a 16. De ezt honnan tudod. Hozzáteszem Borasnak 18 winnél volt, az ellenfél meg csapatban és kb tudásban is max a 9est ütötte jó indulattal. Szóval ott már mindegy volt, hogy 18-1 vagy 18-0,igazából vagy ugyanúgy vagy szarabbul állt. De ha van valami belső forrásod mondjad, hogy honnan.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Szóval akkor a kvali wl alapján van? Ami nagyon egyenlő feltételekkel megy. Se. Amúgy nézegetve MolnárGabó streamjeit itt a végjátékban... Nála se valami csoda a játék. Na és itt a végén amikor már mindenkinek fullos csapata van volt hogy 14 wint ment. De nála is akad a gameplay és teleportálnak a játékosok, ezt Borasnal sosem látom, még akkor sem amikor "magas" a ping. Na meg amit woody is írt. Hogy a fenébe lehet, hogy 10.meccsen tök jó ellenféltől kikap, majd a 19winért menő meccsen bead egy bénacsapatos full bénát akit simán 5 góllal ver. Valami nem kerek ebben a történetben.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
2375 pont az FGS kvali.. Ezeket hol, milyen "platformon" kell szerezni?
Amúgy ha jól emlékszem tavaly pont elindult Boras valami versenyen nyáron és hamar ki is zúgott. Az meg hogy hol mennyi az esportoló... Nem tudom így hogy jön ki a 64. hely.
A wl-ben több ezer jatekosbol nem tudom mennyi az esélye, hogy dob olyat, aki esportoló. Mostani streamjébe is valaki elvileg az volt szerinte, de az összefoglalóban elég bénán védekezett, persze teljes meccs képe lehet más volt, na meg lehet csak a játék cseszett ki az ellenfelével, vagy épp besörözöttt... Nem tudom. Valahogy ott látok csak egyenlő esélyt, amikor rendezvényen leülnek egymással szembe játszani... -
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Valahol persze semmivel nem jobb, de azért lehet, hogy most még Zahaval kb még rosszabb lenne. Viszont egy szint felett már úgy is mindegy. Egy kiélezett szituban nem az dönt kivel vagy,hanem mit akar a játék, vagy a kapcsolat, vagy ki tudja. Egy biztos, hogy ennek a szarnak a komeptitív része egyszerűen jelentéktelen. Én elhiszem, hogy egy versenyen, helyben mindkét fél több dolog számít, de így... Semmi konzisztencia nincs a játékban, így mi alapján tudnád eldönteni, hogy mi a rossz döntés és mi nem. Néha elég 40 méterről vaktába egy indítás, néha közelről se megy. Néha átlehet rúgni a kapuson néha nem. Némelyik meccsen eléred a kapus előtt a labdát más meccsen soha (fontos, nem egy meccsen van ilyen is meg olyan is, hanem egyik meccsen minden, másikon soha). Egy oroszrulett az egész. Ma nem lett meg 11 win. Utolsó meccsen elbuktam egy olyan ellen, akivel bármikor játszok elfolyik minden labda a védőm labától 1cm-re...múlt héten 6ot adtam le ha jól emlékszem. Ennyivel menne ma rosszabbul? Kb ugyanaz a csapat. Ma még azt is megmondtam előre melyiktől fogok a meccs végén kikapni. 6 ziccerem maradt ki, ő indított egyet félpályáról vaktába. Itt csak a pénzszerzés a cél...
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Most nem azért h elvegyem még jobban a kedved, lebeszéljelek vagy bármi ilyesmi, de a WL-nek már szvsz semmi értelme. Annyi perc megy el a semmire, amennyit beleteszel.
Akkor már inkább Rivals - és nem a meta játékosokkal, hanem Arsenal játékosokkal pl.
Vedd meg Bergkampot, oszt mehet a joga bonito. 
-
nitro16
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
És látod augusztusban is ez megy... nálam is volt hasonló tegnap. Csináltam egy nagy kiúgratást és sejteni lehetett, hogy gól lesz csávó meg az alkalmazás bezárásos módszerrel bezárta a játékot ps-n, de nem volt elég gyors így megnyertem a meccset mert tényleg gól lett. Jó a játékosbázis na.
-
HdRew
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Pont így vagyok vele én is.
2 hete nem fifáztam, tegnap értünk haza, na mondom gyors kvali 5 win és WL 9 winig. 7-0-ig mentem 2 hét kihagyás után, utána 8-2nél elkezdtem leadogatni a meccseket, már késő volt, 5 után játszottam egyet félidő előtt kilépett a gyerek.
Volt olyan meccs, ahol vagy 5x szereltem egy támadáson belül az ellenfelet, és mindig visszapattant hozzá a labda. Úgy érzem, hogy ezekre semmilyen ráhatásom nincs, nem tudok ellene mit tenni, így ezt a játékot elengedem inkább. Már nem idegeskedtem rajta, valószínűleg nagyobb skill gap-es fifát nem is fognak már kiadni a kocajátékosok miatt, legyen nekik is valami élményük ebben a játékban.
Szomorú, mert szerettem fifázni mindig is, de amikor egy minimálisan komolyabban tolná az ember, akkor azért főleg Magyarországról könnyen plafonokba ütközik az ember, és azt az időt, amit a játékkal tölt, tudná hasznosabbra is fordítani. Én biztosan ezt fogom tenni, olyanra fogom az időt szánni, amiben valósan tudok fejlődni, valószínűleg a gamerkedés is offos lesz.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
A védők működése totál random lett a legutóbbi patch óta. (Bàr nem tudom mennyi köze van hozzá.) vagy csak simán az értèkük csökkenésével arányban van lecsavarva a teljesítményük is. Nálam tök mindegy ki van hátul, ha olyanja van, egyszerűen (szó szerint) irányíthatatlan a védelem. De full látványosan! Lehetetlen odaváltani, akire szeretnék. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de már gyakran a félpályánál tett mozdulat alapján megmondom előre, hogy másodperceken belül gólt KELL kapnom. És az esetek túlnyomó többségében úgy is van, mert egyszerűen teljesen àtveszi az AI tőlem az irànyítást és sajnos nem a német/olasz mintára…
-
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ja. Ennek a túlköltekezésnek a másik véglete meg a játékos karrier mód. Tavalyi fifába kipróbáltam ezt a játékmódot, de baromi unalmas. Negyedosztályú angol csapatból PL + BL győztes lett a csapat. Mindezt úgy, h a játékosom 90 vhanyas overallal rendelkezett, a csapat 2. legjobb játékosa meg 68-as.
Azért ha nyersz egy bajnoki címet, meg bejutsz a BL-be stb. csak ad egy csomó pénzt a csapatnak, de ilyenkor bezzeg baszik költeni az AI.
Negyedik szezon nyaráig toltam, vett egy 66-as kapust asszem, és ez volt a teteje. 
-
bubuska10
senior tag
-
Nandinagy
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ja a pláne, hogy a 8-2-ért járó 5 db packban 0 db board volt
Augusztus 4.-én még kúrva fontos tartogatni előlünk a promo lapokat. Emlékszem 19-20-ban ilyenkor volt 3-4 promo lap/pack. Idén meg max. az untrade dobál valamit. Ezt a sok szart is mindig kirakom(85*10,90*7,ss pick anyámkínja) aztán értékelhető sosem jön, sőt mindig ugyanaz
A hétre elég is volt az UT(kezdtem egy karrier módot az Arsenallal ahol egy meccset sem játszok le, na azt élvezem
) -
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Vicces hogy mennyire más lapok jönnek be mindig neked mint nekem, pár napja én is kinyitottam Szentmaxit, hát annál hulladékabb lappal még idén nem játszottam
Ment is hamar valamelyik 85+ba.Egyébként ha a vote-ot Barella nyeri (gondolom ő fogja), akkor bár a Paqueta, Matthaus, Pedri középpályán nem terveztem idén módosítani már, hát így mégiscsak muszáj lesz
Elvileg ugye 5-5 csillagot kap majd, brutális lesz. Már a HL lapja is jó volt, plusz jelenleg nálam a Cordoba, Chiellini, Chiesa tengely mellé beépíteni is elég könnyű lesz 
-
HdRew
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Az én kedvencem az az, amikor megy a bepassz, és tulképpen csak be kéne belsőzni a labdát, de valahogy a játék nem regisztrálja (vagy csak túl későn) és lényegében csak becsúszik de nem éri el a labdát már. Pedig előtte meg simán olyan közelségben volt a labda, hogy nem kellett volna megerőltesse magát. Így veszítettem el egy meccset a kvalin, és lett 9 győzelmem.
Biztos, hogy a 23-nak nem ülök neki, komolytalan az egész.
-
nitro16
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hol érdekel engem az, hogy a világbajnokságon kivel mennek? A játékosbázis nagy részének tök mindegy, hogy egy poszton Gullit van vagy nem.... Az árából ki lehet pattintani min 6-7 fasza lapot sbc-be. Vajon melyikkel lesz nagyobb sikere annak aki csak leül a gép elé játszani egyet?
-
david368
aktív tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Helyzet az, hogy a jatekosok 95 %-a statok alapjàn ítèli meg hogy milyen jò az a player ès hasonlítja össze a többivel. Viszont a body type es az ingame AI-t a legtobb figyelmen kivul hagyja. Sosem lesz jobb egy Raphina a jatekban, mivel egyik fentebbi tulajdonsaggal sem ùgy rendelkezik mint Gullit…
-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Meg is érkezett a koma. Nem olcsó, de lehet kipattintom. Igazából a támadószekció megvan (Pim Cruyff és Prime R9), egyedül Zidanet érzem már neccesnek, de lehet berakom mellé és nem helyette. Igaz Bellingham is elég fasza. Még meglátom. 867 meccse van, így nem lesz meg az 1000
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nekem is az a legnagyobb bajom az egésszel, hogy a passzok ennyire random működnek még azoknál is, akiknek a statiszikai (?!) értéke nem indokolná. Konstans teliberúgom az üresen ácsorgó ellenfelet, vaaagy, ha indítani szeretnèm, akkor beleveri a passzsávban kocogó védőbe. Nálam a cselezés annyira nem játszik, mert kb cigiszünet egy ball roll, vagy egy croqueta is, de hogy passzolni se lehessen, az már totál kinyírja a játékot.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én amiről beszélek, hogy szándékosan buta. Nem nagy programozási csoda (főleg hogy benne van a játékban, pl amatőr szinten) hogy kövesse a labdás embert, ne fusson lesre(főleg hogy nincs is fizika a játékban), egyszerűen direkt ilyen szar. Az már más kérdés, hogy mindenki úgy érzi, hogy csak az ő játékosai hülyék. Valószínűleg a másik oldal is, max nem azon a meccsen, vagy az ő játékában kevésbé jön ki. Egy tuti. Hogy eszméletlen buta tud lenni az AI. Én valahol azt nem értem, hogy miért ilyen indokolatlanul. A kapus a simán védhetőt lepkézi, a védhetetlent védi. A védő közelről nem blokkol, de távolról berepül simán. A védők ha többen vannak hülyén helyezkednek, de 4 a 2 ellen az a kettő is zseniálisan megoldja. Egyszerűen olyan, mintha szándékosan hülyén csinálnák meg. Na és most a patch ezt tovább erősítette.
-
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Igen, de elsősorban pont az "elérhető", nem luxus iconokra gondoltam.
Egy potm Correa vagy egy aktuális promó ST jobb volt, mint a több milla alatti ST iconok. Maldinit próbáltam, gondolom a fizikuma miatt de érezhetően Koulibaly már jobb nála
pedig ő is a tots-kor jött, mégis jobb, mint a legjobb Moments CB. Kiszedtem a swapsnál prime Gullitot, óriási csalódás (itt nyilván bennem volt a hiba), jolly joker, mégis bárhova tettem pont nem volt elég jó, Kessié ment vissza.
Ronaldinho helyett ott van Insigne, teljesen jó, és míg Dinho több millás, Insigne meg 3-4 sbc-ből kirakható volt, de nem érzem azt, h cserélnem kéne vmi jobbra. Maradonát meg nem lehet nyitni. Viszont kiegészítem a listádat Eusébioval és Pelével. 
Szerk. + summa summarum: a moments iconok legyenek endgame lapok. Értelemszerűen ne mindegyik, de ne legyen már az, h áprilistól a 90%-uk kuka.
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ellenem volt ma wl-en egy gyerek 54 chemmel. Gold Götze, Ceballos, Onana, Mazraoui, Coates, Acerbi, Ferran, Joao és Diaby játszottak nála, meg valami storyline-os LB és egy SS Felipe. 2x vezetett, 2x egyenlítettem, majd a hosszabbítás előtt inkább kiléptem. Ennél undorítóbb meccset még életemben nem láttam, a kb. 4 chemen játszó Coates szétszedte Pelét, Acerbi lefutotta Cafút, Götzével és Ceballosszal nem lehetett mit kezdeni, Mazraoui meg úgy szólózott csatárban, mint egy moments Pelé. Minden passzom hozzá ment, az emberei mindenhol ott voltak, izomból presselt, de persze a meccs végére sem fáradt senkije. Így is volt vagy 3x annyi lövésem, de hiába, semmi esélyem nem volt, és nem azért, mert annyira profi lett volna a gyerek, sőt. Undorító, gusztustalan játék.
Bale egyébként ellenem iszonyat nagy fos, mindig előre örülök, ha meglátom az ellenfélnél, mert konkrétan még értelmes labdaérintése sem volt ellenem soha

-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Szólhattál volna neki, hogy ha pöcse van a barátnőnek, akkor az nem barátnő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként év közben tört el valami a communitynél, de nagyon. A játék elején rendszeresek voltak kvalin és wl-ben a leadott meccsek, szinte minden héten bejött 1-2, néha akár 3-4 is. Most is megvannak ezek a meccsek, csak most ugyanezek 0-0-nál lépnek ki a meccs elején. Szóval ugyanazok, akik októberben leadták a wint, ha nekik már nem kellett, most inkább kilépnek 10 másodperccel hamarabb, csak hogy neked is szar legyen (kurvanagy tisztelet a kivételnek). Csak az okát nem értem... Mindenesetre én továbbra is leadom a maradék meccseimet, ha úgy van. Akinek leadom, az fordított helyzetben valószínűleg nem ezt tenné, de attól még, hogy velem mindenki nyomorék tetű, nekem nem muszáj annak lennem.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Igen, legfőképp erre lennék kíváncsi. Mit kell másképp csinálni, hogy 10/9 gyökér ne érvényesüljön a kick off glitch-csel, az alapvonalra lefutásról mindig üresen álló csatárral, a 20 ról rendre beakadó tekert labdával, hogy a konstans presszről és a 45/90. percben kötelezően érkező gólokról már ne is beszéljek.
-
david368
aktív tag
-
david368
aktív tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Borasz ment top csapattal is 16 wint, ezèrt mondom, hogy màr règ nem o kepviseli a pro szintet. Stokes, hogy menne 80as pinggel is 19-1et azt el tudom kepzelni, de Gabo nem egy stokes szint, hiàba piszok jò, ebben egyetèrthetünk. Lehet 1-2 meccsen magasabb volt a pingje, de nem konstans 90.
-
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát lehet az kéne, bár engem lehet megvesznek a crossplayel. Eddig haverommal sosem voltunk egy platformon. Csak ki kéne bírni UT nélkül. Más játékmód most is elviselhető. Én is próbáltál a PESt... Hát az se lett a szívem csücske. Persze továbbra sem értem miért jó ez a sok farmolós kontent. De valahogy jó elcseszni az időt.
-
Woodslave
félisten
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Tavaly tuti volt ugyanez, itallian stallion csinált is róla videót. A lesrefutás is. Persze részben jól vedekezik az ai, de én inkább máshogy látom. Nem feltétlen vedekezik jól. Csak neha sebességben hiperűrre kapcsol, vagy a tied direkt befut mögé, vagy megáll, lelassul. szóval szerintem nem az ai vedekezik jól hanem a tied cseszi el direkt. Persze az eredmény ugyanaz.
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy
üzenetére
mondjuk azt soha nem fogom megérteni bármilyen xar is a gameplay ha megnyersz 13-11-et miért nem játszol tovább. ok arról lehet vitatkozni hogy van-e értelme stb. Meg mennyire lehet ezt élvezni, de azért ha nyersz akkor a qrva xar meccs is "megszépül" kicsit.
Tényleg érdekel
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én ugyanabból a 15 tokenes picket szedtem ki, volt benne Immobile (dupla), Maignan (dupla), Calhanoglu (belőle ez a 6., de most épp nem dupla mert már mindet sbc-be raktam), Cuadrado (dupla), Bremer (dupla). Immobilét szedtem ki végül, ment is qs-re, majd recoveryzem

-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát kb. Az a baj hogy csomót agyalok meg varialok nap közben appon. Vagy veszek vkit akit ki akarok próbálni látok vmi új custom taktikát és alig várom hogy jatszak. Aztán kb. az van amit írtál csak kinlodok.
Most nyertem egy rivalst bár szegény gyereknek 1327 srje volt ilyet se láttam még
kaphatta rendesen pedig én se panaszkodhatok
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy
üzenetére
mert függő vagyok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
van egyébként erre egy szakkifejezés csak már nem jut eszembe amikor valamit nem hagysz abba akármilyen xar mert már túl sok energiát fektettél bele. Valahogy így vagyok vele. Tényleg nem tudom miért játszom. Mondjuk tegnap 2 sb meccset toltam le, szóval ezt túlzásnak nem mondanám
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Amúgy tényleg ez a durva. Elhitették hogy micsoda nyereményre van esélyed, de valójában nem volt. Ugyanannyi volt kb, mint egy jobb packból nyitni valaki nagyot. Nagy beetetés. Kíváncsi leszek jövőre mi lesz. Amúgy ez a tots is erősebb lett mint tavaly. Tavaly 92 körül voltak az átlag lapok. Most inkább 94-95.hova emelnek. Tavaly Llorente jó volt mert kp 90pace.most meg a közepesnek is ennyi.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Elvileg alapból bekapcsolja a competitiv játékmódoknál nem? Tudom, volt hogy felfedezték, hogy bentmarad, de gondolom ezt azért csak patchelték nem? Amúgy tényleg ez a rossz ebben a szarban. Hogy végre kitalálsz egy működő dolgot, és működik egy rövid ideig. Gyakorlatilag állandóan újra kell tanulni játszani. Ez a lockon passz is elég jól ment. Most meg általában be sem veszi, távoli embert jelöl ki. Vagy az ai játékos indokolatlanul belerongyol a védőbe.
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Toltam még pár DR meccset is. [Ez a lap egy cheat]
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ezért "szép" ez a játék.
Én imádom. Nálam egy cheat ez a lap. De nem átvitt értelemben hanem [konkrétan] ! Hiánba akarják ledarálni, akkor is nála marad a labda és ilyen bugos megmozdulásai vannak. 
Kipróbáltam az új lapokat pár DR meccsen. Jézusom ez a Koulibaly mekkora egy csalás. A benga testével olyan sebessége, meg mozgékonysága van, mint Insignének!
Senki sem menekül előle és az AI által iranyított auto tackle is gusztustalan. Magától szerelt többször is konkrétan. 
-
-
nitro16
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nyílván még nem a micro kezébe van a gyeplő. De már most tisztázva van, hogy nem lesz évente megjelenő cod. Ott dolgozok támogatása stb nem akarok ebbe jobban bele menni mindenki utána tud nézni a témában. Azért ami fertő ott van/volt az actinél az brutál.
Azért nincsenek sziporkázó játékok mert teljesen más a koncepció náluk mint pl a playstation esetében. Míg a playstation-t viszi előre a minőségi studiok által kiadott exkluziv játékok addig a micro a game pass-al menetel előre aminél az elv inkább a mennyiség mint a minőség.
-
Ami megjelent jedi game is egy középszerű semmi volt.
Igen ahogy említettem én is a versenytárs lehetne a legjobb megoldás de nem tudok mondani olyan studiot aki jól meg tudná csinálni ezt. Biztos van de az megint jó pár év lenne mire összekalapál egy olyan szintű játékot. Majd kiderül.
(Én alapból ps-t használok illetve a fő priorításom a játékok terén a ps exkluzív gamek mert ezek olyan minőségi játékok. Mellete csak cod szokott menni meg most, hogy bekerült a fifa így ezzel bohockodom épp.)
Amúgy meg a pénztárcával kell szavazni ha valami nem tetszik nem kell megvásárolni/költeni a játékban és ha elég ember gondolkozik így akkor annak lesz látszata. Nyilván itt megint szar ügy, hogy a fanboyoknak mindegy mit adnak ki megveszik így is ezért nehezebb ezt elérni.
-
david368
aktív tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Mindig leadom az utolsó 4-5 meccset, nem éri meg szenvedni németek ellen 40-es pinggel, hiàba van tots pack. Ha megnèzed miket nyitnak tots packbòl akkor ràjössz, hogy csak a red pickbol lehet valamit màkolni, de mostanaban annak is lehùztàk rendesen a dropratet. Minèl hamarabb lepörgetem, hogy tùl legyek ezen a fostengeren.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát látod ebben együttérzek veled. Jövő héten mindent megteszek, hogy kihagyjam. Nincs ok,eddig még volt a swap befejezése. Ez a védekezés is: mintha egy lövöldözős játékban célzás nélkül instant headshot lenne, amikor meg célzol akkor nem oda lő. Eleve sokszor az a csel, hogy elbassza, de a labda visszamegy hozzá. Előző részekben ez volt egy youtuber szerint a two tackle tax. Na ez idén átlagban 4-szer megy, de ami fájóbb, hogy 4 szer olyan helyre "pattan" a labda, hogy oo a gól helyzet. Gyakorlatilag elérte ez a szar, hogy egy óvodásnak is legyen esélye egy átlag jó játékossal. És akkpr ehhez jön a szar infrastuktúra, a hozzá nem értés. Na meg a "reward"... Kidiskolásoknak készült mobilos játék ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Senki sem menekül előle és az AI által iranyított auto tackle is gusztustalan. Magától szerelt többször is konkrétan.
max annyit hogy gondolom már most lexarod