Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Érdemes fenntartásokkal kezelni a bétát is
Ugye sok embertől hallottam Haaland mennyire jó a bétában. Na most azt azért mindig érdemes figyelembe venni, hogy a szerver leterheltség a bétában minimális a kész játékhoz de akár a 22-höz képest is. Így nyilván jobban mozog a legtöbb játékos. A probléma itt akkor van mikor rászabadul kitudja hány millió ember a játékra és a terheltség maxhoz közeli. Ott már nem fog annyira jól mozogni a norvég sem szerintem
Illetve valószínű a játékosváltás is rosszabb lesz. -
Z'Z"
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Azért a pack luck felcsavarásával kapcsolatban vitatkoznék, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. 😆
Konkrétan a felső sorból még senkit nem nyitottam, pedig folyamatosan csinálgatom a 85+ SBCk-ket, illetve amit tudok.
Az alsó sorban szereplőknek meg nincs a piacon értékük, mert többen kinyitják őket.
Nekem mondjuk nincs okom a panaszra, mert tavasszal nyitottam egy Pelét, de azóta semmi értékelhető.
Nem mintha számítana így a végén, de azért jó érzés lenne úgy befejezni ezt a részt, hogy egy elit lap esik ki a csomagból.
IG mondjuk ezeket se tudnám használni, mert az embernek olyan érzése van játék közben, mintha le lennének csavarva a játékosok értékei.
A következő résszel kapcsolatban meg az a véleményem, hogy nem érdemes ligában gondolkodni, mert a chem miatt könnyebb hibrideket építeni. -
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
De Jong. Valverde passzolása nálam olyan szinten kuka, hogy nem bírom kezdőben tartani.Mondjuk ha la liga kp kéne én a Llorentét venném mert ő mindkettőnél jobb
Szerintem mostmár a hétvégére ez a csapat marad nálam:
Gravenberchtől sokat várok, seedorf meg nem oszt nem szoroz mert Valverde helyett ugyanúgy hoztam szünetben vagy Destet vagy IF Cuadradot
-
EA's hit
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Dettó, csak sokszor nem is kell várni félidőig. Rengeteg olyan meccsem van, ahol mondjuk a 30. percig lefocizom a srácot, vezetek 2-0-ra, odáig mintha meccsben sem lenne, majd 2-0 után varázsütésre minden megfordul. Komolyan olyan érzésem van csomószor, mintha addig a 6 éves Pistike játszott volna, de mivel szarul áll, átveszi tőle a kontrollert a bátyja aki meg profi. Mintha két különböző ember ellen játszanék. De ugyanez megvan sokszor fordítva is, 1-2 gólos hátrányig meccsben sem vagyok, onnantól meg varázsütésre hirtelen csak én játszok. Azt is sokszor mondtam már, hogy a legrosszabb félidei eredmény a 2-0-s előny, akkor garantáltan kitalál valamit a gép

A régebben kinyitott Arsenalos lapjai maradnak, meg a spec lapjai is. De már Barcásként lesz nyitható packokból, illetve ha kap if-et vagy bármi más spec lapot, az Barcás lesz.
De Cancelo miért CAM? Értem én hogy biztosan bika középpályás, de csak és kizárólag CDM-ként tudom elképzelni. Ott tényleg kegyetlen lehet, de CAM-ban az életben soha nem használnám, az biztos. Ebből a csapatból Bruno, Jorginho, Insigne, Di Natale és Puskás is jobb lenne CAM-nak, mint ő, viszont CDM-nek mindegyiknél jobb Cancelo.
-
Dzsoki92
senior tag
-
Madn!ght
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Korabbi szezonokban (18-19-20) ha vettem FUT pointot, sokszor 6-8 nyitáson belül adott valmi “jót”, értékesebbet. Most ezt sem tapasztalom, pedig szvsz egységnyi idő alatt elég sok pakkot nyitottam és nem is az olcsóbbakból. Erősen agyalok ezen a csapat reseten, hátha az megoldja. Tulképp most sem ér 100k-nál többet a csapat, azt egy jobb nyitás árából bármikor rekonstruálhatom.
Nándi: pont azt mondom, hogy nem accounthoz kötött, hisz előző szezonokban ugyanezzel az accounttal viszonylag rendszeresen jókat nyitottam. De valami oka van, hogy most pont ellenkezőleg történik minden. Ez pedig már véleményem szerint nem fogható a “szerencsére”.
-
mcwolf79
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Az a gáz , hogy egyre többször futok össze fullos TOTY csapatokkal , ami cseppet demoralizáló . Persze van ahol hiányzik a skill , de elég nagy handycap-pel indul így a másik .
Tegnap összefutottam egy szőröstalpú full TOTY player-rel , majd mikor írtam neki , hogy könnyű ilyen P2W csapattal tolni . Válasz : “a FIFA nem f2p játék , ha nem tetszik menjek need for speed -del játszani .”
Jól tükrözi a pénzes gyökerek mentalitását . -
ROBREGGAE
tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Tegnap meg már tegnap előtt ezt csinálta a játék nálam is. Érdekes, mert nem rég kezdtem el fifázni úgy egyáltalán és néhány nappal ezelőtt ahhoz képest jó eredményeket értem el.
Tök mindegy milyen szaros lapom van, ha nem akarja a játék, hogy működjenek a dolgok. Verde is legelőször tök hasznos volt nálam, most meg használhatatlan. Muriel vagy Osimhen is vicc, de Hero Milito is megmosolyogtató legtöbbször.
Az meg tényleg a hányás kategória, hogy mindenki Mbappéval, Messivel és Ginolával jön. Esélyem sincs legtöbbször. Ja és kurvára mindegy, hogy Maignan véd vagy Donnarumma, aki ugyanúgy elhúzza a kezét egyes esetekben
.Ja meg ez a kick-off glitch...PESben legalább odabaszták mindenkinek a legjobb lapokat, aztán egyenlő feltételek érzését adta a játék, hacsak nem nyúlt ott is bele a gép és csalt. Ám valahol inkább azt sírom vissza lassan , mint itt, ahol nyitogassál el 6000 csomagot a semmiért.
-
EA's hit
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Pont azért is iszonyatosan idegesítő, mert ha már az egész játék statisztikai meg számszerű dolgokon alapszik, és nyomorult algoritmusok döntenek el mindent, akkor érvényesüljenek már azok az értékek. Tehát mondjuk egy mid Maldini védekezzen már jobban, mint egy gold Hummels. Vagy egy gold Verratti ne fusson már le simán egy HL Clausst. Vagy mondjuk a Di Maria a 2-es wf-jával ne lőjön már 20 méterről bombagólt. Nem azzal van a bajom, ha valaki gyengébb csapattal megver, mert ha ennyivel jobb játékos nálam, akkor verjen is meg, gratulálok hozzá. De amikor valaki sokkal gyengébb csapattal jön és konkrétan totál vak a játékhoz, mégis röhögve megver, csak mert éppen 6-ost dobott neki a gép a meccs előtt, az iszonyat szánalmas.
Igen, mától elvileg a full toty nyitható lesz. A 12. játékos meg elvileg 2 nap múlva kerül be, bár a világ szégyene lenne, ha CR lenne. De nyilván ő lesz a 8 éves fogyatékos gyerekek kedvéért.
-
Mrguba
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Mint irtam nem tudom megnezni mert nem enged belepni..
Igy nem latom a chatet sem
Arra emlekszik tegnap sokan irtak neki a SARR objectives kozben.
Volt akinek visszairt.
Volt akinek csunyan is ez az ok nyilvan.
De akkor is tulzas hogy elvesznek PENZT tolunk
MErt a live penz a fifa penz -
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Mert az aktuális eredmény számít.
Ha 1-0-ra vezetsz és
kilépsz: vereséget kapsz ő pedig semmit
ő lép ki: győzelmet kapsz ő vereséget
Ha 1-1 van és
kilépsz: te vereséget kapsz ő semmit
ő lép ki: ugyanez csak fordítva
Ha 0-1-re vesztésre állsz
és kilépsz :te vereség ő győzelem
ha ő lép ki akkor ő vereséget te pedig szintén semmit. -
Tigibeeb
tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Nézd Ki-nek mi tetszik csinálja azt....

a " Szét bír baxni az ideg " -el pedig elérem a célom ha te vagy az ellen...
De hidd el ez egy korrekt pszichikai hadviselés a Fifában már évek óta.
Nem pedig a glitchek kihasználása..
Amugy a server szarsága miatt vagy a hendi miatt ugyanugy lekövethetetlen egy csatár mozgása a kapu előtt, anélkül hogy bármelyik cselt használná.
Én azt mondom hogy akkor inkább legyen egyedi a játékstílus, nekem ugy az izgalmasabb, hogy 4-5 cselt megcsinálok egymás után mégha nem is lesz gól vagy győzelem... -
Woodslave
félisten
-
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Szögletbe ez nem zavar be. A cb-k mindig felmennek fejelni. Általában az egyik kp+támadó+szélsővédő marad hátra. Bár nekem SMS fenn szokott lenni és érkezik is sokszor, tuti fejeltem már vele 5-6 gólt
Ilynekor általában Aouar meg Cuadrado marad hátul meg Vini ha nem a szögletkombit nyomom. -
zsolti72837
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Inkább aki kitalálta ezt.
OTW Dumfries-ről tudok csak nyilatkozni. Sima lapjával indítottam ami szerintem állat volt. Később nyitottam egy Winter Wildcards Alessandro Florenzi-t, de a fejpárbajokat rendre elvesztette, illetve a fizikje meglátszott, mert a 60-70 perctől használhatatlan volt. Aztán vettem egy OTW Dumfries-t, azóta is ő van jobbhátvéd pozícióban. Nálam kiválóan muzsikál.
-
|AP|
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
az a baj, hogy ha jól csinálja, akkor levédekezhetetlen. Vagy még ha néha sikerül is, a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb bejön neki.
Pont most volt egy meccsem, ahol legalább 10-12 ilyen szöglet volt, szinte mindet levédekeztem, de mégis ebből kaptam a végén a döntő gólt...Szóval teljesen egyetértek

-
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Sokkal nagyobb kínlódás az idei év ebből a szempontból mint a tavalyi. Nyitottál egy Manet tavaly novemberben van +300k-d. Idén meg +70. A meta játékosok meg egyáltalán nem olcsóbbak annyival egyedül Messi vagy Neymar(bár messi tavaly nem volt meta). De Mbappe tavaly is 1.2 milla körül mozgott ilyenkor.
De ugyanúgy Son,Varane,CR nem érnek semmit. Coint max. abból tudsz szerezni ha kinyitsz egy top tier promo lapot/ikont vagy Mbappet, ami meg 100ból 10 embernek jön össze. -
|AP|
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
én többek között ezért nem engedélyezem az üzeneteket, csak barátoknak.
Nem hiányzik a sok kis toxic hülyegyerek üzengetése
Kristóf: remélem a rank3 rewardot is emeleik annyival, hogy 2000 pont lesz benne és nem kell még külön gyűjtögetni DR-ben. Bár az a plusz 500 már valószínűleg könnyen összejön ha az ember a 7 win-re is hajt
-
mcwolf79
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Megy vissza a frontvonalba Immobile Simeone helyett. Játszottam vele pár meccset este , és összességében Immobile NEKEM. jobban fekszik . Simeone kisebb és mozgékonyabb valamivel , de valahogy Immobile jobban működik nálam. Plussz 70 perc után kifogy a szuflából .
Marad cserének. -
eM'82
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
lehet, hogy azok nem agyalják túl a taktikai beállításokat, aztán pont azért működik
.
Nem tudom, továbbra is inkonzisztens a játék. Nem ezt várná el az ember.Woodslave: közben élőben is teszteltem, nem volt gond, ha pár gól után nem csak lelkiekben adom fel a meccset.

Tegnap Rivals playoffban volt egy srác, - aki annyira amúgy nem volt ügyetlen - de hogy miért tolta végig a meccset nem értem. Első félidő 4-1. Második: rögtön lőtt 1-et, majd ment a henger. 10-2 lett a vége, de már nekem volt kellemetlen. Én tuti léptem volna a 'csába. Pláne, ha olyan nagyon nincs mit tanulni az ellenféltől (azaz tőlem ebben az esetben).
-
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Nem azért a kétfillérért de a 16on belül forgolódáson kivül lehet máshogy gólt lőni?
Én leginkább ezt a tanácsot azok ellen adtam akik mindenhol ezt csinálják. A tizenhaton belül konkrétan mindenki ezt csinálja mert 8 védő van folyamat szembe veled így valahogy lövőhelyzetet kell kialakítani
A tackle gombot semmiképp se nyomkodd mert az tizi lesz, így max. leköveted a mozgását és blokkolsz vagy amit pezzy kolléga mondott second man pressel becsapdázod. -
PEZZY93
tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Próbáld ki, hogy bekapcsolod a jelölést a második játékoson, így látni fogod kire fog váltani. Mindaddig, ameddig nem a közelebbit mutatja, egy idő után rálehet érezni, addig a kijelölt játékossal kövesd le, zárd a sávot, vagy szaladj rá (szituációtól függ). Így nem fogsz minden játékosoddal össze-vissza kilépkedni.
Egyébként így tudnék egy Mbappét a csapatba rakni, de egy játékosért jelenleg nagy hülyeség lenne, ekkora kompromisszum szerintetek is ?

[link] -
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Annyira nem jellemző magasabb szinten. Ilyen esetekre azt tudom javasolni, hogy a legtöbbször úgyis előbb balra forog aztán jobbra(vagy fordítva lényegtelen annyi, hogy egyszer erre egyszer arra forog) szóval előzd meg és ha balra forgott indulj el a jobb oldala felé így beléd fog forogni.

-
Woodslave
félisten
válasz
mcwolf79
üzenetére
megnézem úgy de mivel jobb akkor mint a coop. A tele broadcastot azért szeretem mert azt jobban látom mit csinálok a játékossal, de tényleg a cb- cm passzot nem látom mondjuk én ilyen 15-5 körül használtam. Váltogatni nem szeretek mert arra meg nem áll rá a szemem, ezt a coopot is nehezen vettem be.
-
gjoe
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Én olyankor leteszem a kapus elé és kipasszolom.
Oblak nekem is ilyen szarul dob.
És a kirugasai is életveszélyesen. Ha letamadjak és max erővel kirugnam akkor is gyengén kiivel a 16 os környékére.
Viszont az előző évekkel szemben a szogleteknel nem kiüti a labdát hanem lehuzza szépen. -
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
A gyengébb fizikumu játékosok általában sokkal jobb agi-balanceal rendelkeznek ami miatt borzasztó nehéz fellökni őket mert átfolynak mindenkin
A legnagyobb baj az ilyen Lukaku féle csatárokkal a játékban, hogy a fizikum nem mérvadó mert a legtöbb védő hasonló értéket kap mint ők hiába van köztük a valóságban hatalmas különbség fizikum tekintetében.
Egy alacsony gyors játékos meg hiába gyenge ha alig lehet felborítani annyira jó a balance. -
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ne haragudj de hadd idézzelek a 21-es topikból:
Úgy látom nem csak nálam van ez a bíró dolog. Sokszor olyat alàmvàgnak, hogy fél métert repülök. Bíró persze kussol. Én megsuhintom az ellenfelet egyből sípol a spori.
Ezt én írtam:
Pc-n javították már a bírót? Kicsit unalmas, hogy a ziccerben semmi más dolga nincs az ellenfélnek mint izomból rácsúszni hátulról a csatárra azt vagy sárgát kap érte vagy semmit. Néha megadom, hogy jól jön de akkor is illúzióromboló mikor köze nincs a labdához a becsúszásnak

Ilyeneket találtam még:
Semmi kis szarokért fúj tizit a bíró, a hátulról rácsúszás, utolsó emberként pedig 95%-ban ucsó figyelmeztetés. Utóbbi évek magasan legszarabb bíráskodását sikerült leprogramozni
----
Nem értem a bírókat miért nem javítják. A legtöbb embernek az a taktika, hogy hátulról alámrúg és jön a figyelmeztetés
Sárga nyilván sosem. Mióta játszom 3 ellenfelem kapott pirosat pedig 20-nak kellett volna.Tehát lehet megszépülnek az emlékek de bizony ugyanolyan szar volt a bíráskodás tavaly mint idén. Bár idén több pirosat kaptak már ellenem illetve a sárgát is osztogatja.
Én alapból nem vagyok a csúszkálós fajta szóval a magam részéről nem tudok nyilatkozni.
Nem próbáltalak meggyőzni csak ez sokszor már nálam is előjött illetve több embernél, hogy ha kijön az új rész akkor hirtelen megszépül a tavalyi játék. Pedig szerintem a FIFA21 mindenidők legrosszabb fifája volt.
-
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Nem tudom te melyik fifa 21el játszottál de minden idők legszánalmasabb játéka volt bírókat tekintve. Itt ténylegesen kapsz pirosat olyan becsúszásért a 21ben meg utolsó emberként aládvágtak azt néha még sárgat sem adott a spori
Persze ez is szánalmasan gyenge ilyen szempontból de a 21 volt a mélypont.
A divizió részen meg nem tudom többet mondani amit már leírtunk. Minden létező játékos div10ből indult. Az is aki tavaly div1 volt meg az is aki div8. Bárkit kaphatsz szóval ha div5-6ban voltál tavaly akkor valószínű több erősebb ellenfelet kapsz mint gyengébbet.
-
amdboy
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Seres s-en játszom, ès ha az új gép csak a tavalyi grafikát tudja akkor az elég baj. Vagyis megint a kérdés, minek a váltás?
Egyébként kérdeztem már és meg is írták a választ a Hypermotion használatáról, de nekem ez nem igen sikerül, vagy nem is veszem észre. Neked működik? 
-
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ha beleléptél volna oda akkor látnád, hogy az amúgy a season rewards. Amennyi rivalst játszol olyan rewardot kapsz. 44 nap van a szezonból ha 90 meccset játszol legalább kapsz egy 100k-st meg még valamit.
Nem nagy dolog de legalább kapsz valamit a játékért +ba.Kiszenvedtem szószerint a az 500-500 gólt de megérte
Jött egy Kante.
Mondjuk rajta kivül értékelhető lap nem volt de hát ígyis a legjobb gold kp. szóval nagyon örülök neki. -
|AP|
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
én úgy értelmezem, hogy nincs meccs korlát. Folyamatosan haladsz előre (már amikor nyersz).
Ha vesztesz lépsz vissza az előző checkpointig. Ha éppen checkpointon állsz, akkor nem tudsz visszább esni, itt akár nyomhatod az RQ-kat is.
Legalábbis én így értem, de világosítson fel valaki ha rosszul gondolom -
K.J
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Emlékszem, h valamelyik rész ugyanígy indult, aztán patchelték az egészet. Majd javul.
Egyébként:
Ezzel a lassabb játékmenettel el lehet bohóckodni sb-ben, rivalsban viszont már kihívás. Úgyis az lesz a vége, h megbuzerálják és újra a fifa 21-ben érezhetjük magunkat, ami csak azért zavaró, mert utána meg jönnek ide a nyafogós kommentek, h ez teljesen ugyanaz, meg ez nem sikerül, meg az nem megy be..bla.
Hiába akarnak valami innovatív felmutatni, ha nem tudják jól összehozni, a community meg visszasírja a megszokottat, aztán jön a katyvasz.
Ezzel a játékmenettel semmi baj nincs, de mint minden résznél itt is egy félkész anyagot dobtak ki, amin még bőven lehetett volna csiszolni, kicsit focisabbá tenni, elfelejteni ezt a kétféle verziót, hypermotion kiadást.(Természetesen a nyivákolós résznél magamról is beszéltem, ne vegye senki sértésnek!
)Egyelőre nem vettem meg, nem áll még szándékomban, bár bennem van az új varázsa és a mindent meg akarok csinálni dolog, még tartom magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Tesla topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- E-roller topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- MIKROTIK XS+DA0001 kábel
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugye sok embertől hallottam Haaland mennyire jó a bétában. Na most azt azért mindig érdemes figyelembe venni, hogy a szerver leterheltség a bétában minimális a kész játékhoz de akár a 22-höz képest is. Így nyilván jobban mozog a legtöbb játékos. A probléma itt akkor van mikor rászabadul kitudja hány millió ember a játékra és a terheltség maxhoz közeli. Ott már nem fog annyira jól mozogni a norvég sem szerintem
csak vicceltem nehogy megsértődj 

jött, szerencse ismét csak nem kapok ennyire rossz lapot, beleraktam Dudeket, és kaptam helyette Campos-t