Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Zimmi91
üzenetére
majd a tettek beszélnek
(azt hogy mit mondanak majd kiderül
)Amúgy nem volt mazochista dolog mert mindenkit xarrá vertem. Szerettem volna kiélvezni ezt az alapvetően ismeretlen érzést.
Mondjuk ez is unalmas volt már, sokkal jobb lenne ha ezt a saját szintemen tudnám de ahhoz fel kell jutni div 5-be
-
evibly
senior tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Hajrá! Az Ronca nálam is 99 meccset kapott (most hirtelen megnéztem, kevesebb rémlett), és elég gyorsan kiszorult a csapatból.
Érdekes, hogy jönnek a maxos lapok, de PIM Cantona nálam továbbra is az etalon minden szempontból. Erő, befejezés, skill, megbízhatóság, composure. Mindent is bever, akár CAM, akár ST pozícióban. Biztos van, lehet nála jobb, de egyelőre nem volt olyan támadó, aki miatt lecseréltem volna...
-
Woodslave
félisten
válasz
Zimmi91
üzenetére
Hát én ma kiszenvedtem a maradék 4 wint rivalsban ne érje szó a ház elejét. Igazából egész jókat játszottam volna ha nem csak az érdekel hogy minél hamarabb meglegyen mert nekem sincs már kedvem hozzá. Puskást kirakom ha már buktam az öregen egy laza 4m coint legyen ott untrade a játék végén
-
Woodslave
félisten
válasz
Zimmi91
üzenetére
ja nekem is az jutott eszembe még hogy Scmeichelt kiveszem. Meglátjuk milyen promó jön. ha nem lesz normális nyitható, vagy mittomén Futties sbc meg ss team 4 olyan lapokkal amik nem érdekelnek /nem nyitom úgyse akkor lehet már most kiveszem meg ami fodder packot tudok -
Woodslave
félisten
válasz
Zimmi91
üzenetére
ja ő már nálam is padozik, de igazából csereként se nagyon jön be. De legalább van egy Ronaldo a klubban, én ezeket annyira nem bánom mert úgyse lett volna jobb amibe pakoltam volna a foddert akivel meg nem játszok néhány klub legendet kivéve belebaxom sbc-be akármilyen drága vagy nagy ratinges. -
HdRew
őstag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Nem az a gond, a gond az, hogy Magyarországról játszik.
Játszottam egy magyar sráccal most a WL-en, ég és föld a különbség a külföldiekkel szemben, pedig neki elég jó csapata volt Moments Puskással, mondta, hogy sokat trade-elt.
Így is 3-1-nél vagy 4-1-nél nyomta ellenem az RQ-t.
-
-
HdRew
őstag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Mondjuk most már azt kell mondjam, hogy a cb-k nem okék perpill Woodynál.
FB Varane simán jobb mindegyik cb-nél, aki neki megvan.
Illetve amennyi időt fordít rá, ha annak csak a felét streamerek nézésével töltené, és ellesné a trükkőket, akkor tuti sokkal jobb játékos lenne.

-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ja faxa. Mondjuk már 2 hónapja kiraktam bár a kis accountom csinálgattam ezeket ott nincs meg. Bár a nagyon se kezdő már.
(mármint hajnali kettő után megint)
(azt hogy mit mondanak majd kiderül
)