Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrguba
őstag
Sracok ezt a TOTY objectivest frankon csak akkor lehet megcsinalni ha kirakok egy 83 as csapatot a TOTY mezert?

-
thebigK
addikt
11x81 megszánt egy neymarral is, alakul az untrade fc
-
Tigibeeb
tag
Én is agyalok Paquetán...
De nem tudom eldönteni hogy ki helyett, egyedül Renátó eladható, de sztem Ő kirobbanthatatlan
...
Ráadásul icon swappból Garrincha jött..
Fogalmam sincs hogy tényleg kit érné meg lecserélni.
Valakinek van ötlete ?
Plusz lenne fejleszteni vagy 500k... -
|AP|
veterán
Szerintem is jó lap. Tegnap vele toltam a kvalit, meg pár rivals meccset.
14 meccs, 7 gól, 4 assziszt. Volt olyan kvali meccs, amit egyedül ő hozott a hosszabbításban lőtt mesterhármassal (ez jól mutatja a stamináját is)
LCM-et játszik nálam, Fekir volt eddig (kényszerből) ebben a poziban. Sokkal kiegyensúlyozottabb így a csapat, egy shadow-val szerintem teljesen jó b2b CM lap.
-
BenXL
aktív tag
én is kiraktam Paquetat, délután tesztelem, coint nem kellett költenem rá. Esetleg a Varane sbcből fognak hiányozni a fodderek.
Guendouzi - Kante - Paqueta lesz így most a kpn nálam. -
HdRew
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Szvsz megéri. Nem a top-top lapok egyike, de egy jól felépített csapatba simán van helye.
Kell mellé egy tényleges CDM (Kanté, Fred, stb.) és úgy kitűnő.Nagyon fontos a workrate idén.
Én 4-3-2-1-ben játszom, LCM Parketta, CDM Kanté, RCM Aouar. Elég jó így a csapat.Zöld link:
- Marquinhos
- Neymar
- Aouar
- Brazil ikonoknak
- Lyon játékosoknakSárga link:
- Minden Ligue 1
- David Neres
- Vini JR
- Rodrygo
- Felipe Anderson
- Fred
- Renan Lodi
- Militao
- Diego Carlos
- VeríssimoÉn úgy gondolom, hogy az SM upgrade-del, a workrate-tel és a linkelhetőséggel simán megérős lett kirakni Parkettát.
-
miro.
senior tag
Vezetek wl-ben a 87.percben 6:1re,erre kidob a szerverrol ez a hitvany szar. Nem hogy nem szamolta a meccset,hanem beirta veresegnek. Vasarnap alkalmaval bekaphatjak a..
-
-
EA's hit
addikt
válasz
dudu5130
üzenetére
Nem, 2 naponta jönnek. Ma esti nyithatóak a támadók, este jönnek helyettük a kp-k, gondolom szintén 2 napra, aztán 2 nap múlva meg a védők és a kapus (?). Aztán elvileg 28-ától lesz nyitható a full toty.
Azért remélem nem lesznek olyan patkányok, hogy a full toty csak szerda estig legyen nyitható (korábbi promoknál volt már néha ilyen). Csütörtökön ér véget majd a season, legalább a season milestone rewardokat hadd lehessen már toty alatt ellőni

-
EA's hit
addikt
Hát szerintem ez a Parketta egy borzalmasan elcseszett lap lett
Volt benne potenciál, de a leakekhez képest ez nagyon halovány, cserébe nem is olcsó. Szerintem abszolút nem éri meg. -
gjoe
addikt
Már idegbajt kapok ettől a fostól
Minek lehet minden féle taktikát állítgatni? Minek lehet külön az embereknek instrukciókat adni ha úgysem azt csinálják?
Most reggel 3sb meccsen csak beállításokat variáltam de mindnél ugyanaz van.
Állnak mint a tehenek a legelőn akiket kipányváztak.
Hátul végre labdát szerzek, megindulok a középpályással és e csatár akin get in behind van elindul felém, még őt is ki kell cselezni mert lehet szerelne és utána megy hátra védekezni.
Mi a fasz van? És ugyanez volt tegnap wl-en.
Puskás úgy mozog mint egy lajhár ha mozog. És akkor is nekiáll a védőjét fogni nehogy tudjak neki passzolni.
Ja season végéről kivettem a browne srácot. Supersubnak kíváló CM, csak ajánlani tudom. -
|AP|
veterán
elméletileg ugye érkezett egy patch, ami után a kapusok a közeli lövéseket kisebb hatékonysággal védik.
Nos, hozzám szerintem hibás patch érkezhetett, mert nálam csak még durvábban védenek azóta
Komolyan mondom, szinte már csak akkor tudok gólt rúgni, ha teljesen üres kapuig játszom... néha még akkor sem. Simán átérnek a kapusok egyik oldalról a másikra egy 5 méterről leadott lövésre is... nagyon durva.
A chip shotok is tovább lettek nerfelve szerintem. Eddig egész nagy hatékonysággal használtam, most már mindent simán leszednek, de legalábbis belekapnak ezek a superman kapusok
El kell kezdenem tutorialokat nézni, hogy kell befejezni "post patch" -
HdRew
őstag
válasz
raven84
üzenetére
Paketát én is kiraktam, egészen jó lap, egy ideig még biztosan jó lesz. Én ki tudtam rakni olyan 70K coin ráfordítással, a többi fodder volt.
Egy ideig marad ez a csapat.
Így, hogy van mellé egy Kantém, elég patent.
Egyedüli dolog, ami miatt mondjuk 1 hónap múlva már nem lesz annyira használható, az a pace lesz, de amúgy nagyon smooth a mozgása, jól lehet vele irányt változtatni védekezésnél, és a 5* skill move pedig elég sokakat meglep még most nála.
Amióta a csapatban van, nem vesztettem WL meccset. Az ő helyén idáig Draxler volt, de a német nem elég jó ahhoz, amire nekem kellett volna, és a stamina is gyengusz volt már.
Jelenleg 6 win 3 lose-nál járok, olyan 11 winig el kéne vinni, aztán meglátjuk mit nyitok a pakkokból.

Most főleg 4-3-2-1-et játszok, a kp-n Aouar, Kante és Paketá van, közülük tényleg Aouar az egyik leggyengébb szvsz. De amúgy tud szép gólokat lőni távolról, szóval olyan ambivalensek vele az érzéseim.
-
Nandinagy
addikt
válasz
raven84
üzenetére
Pár hétig még extra lesz aztán középszer mint minden sbc lap (kivétel Süle,Fekir meg Benzema)
Vele nyomtam le a kvalit már. 9-1 lett. Én szeretem ha a kpn is van egy 5 skilles na meg nálam a potm lapja is sokat volt. Ő azért jobban passzol de inkább a helyezkedése jobb védekezésnél. Aouarnal 5 szintel jobb kb. mondjuk szegény Aouarnal nem nehéz mert ő bűnrossz lap 
Ennek ellenére úgy rakjátok, hogy ha minden igaz a jövőhéten fog érkezni egy Varane sbc is aki szerintem 500-1 milla között lesz. -
Nandinagy
addikt
Kész a csapat
Coutinho helyére kéne még egy Messi meg nyitnom egy TOTY Cancelot de az még ráér
200k-m maradt azt majd befektetem valamibe.Az utóbbi pár napban egész jól nyúlok bele ezekbe. Az if handa amiből vettem 15-20-t 21k-ban elment 27-be ma.
Maignan+Dignet 2.2k-ba vettem 4k-ba mentek
Befolyt belőle egy kis összeg. 
-
Mrdevil
addikt
Valami 81+ PL upgradet irogatnak holnapra.
-
bodnar123
őstag
Na 81+x11= beletettem oyarzabalt 85el és 84es csapat. Visszakaptam oyarzabalt és 83as csapatot. Ez a játék csak szivatni tud.
-
dudu5130
őstag
Paquetat érdemes kirakni, próbálta valaki?
-
eM'82
addikt
Trading tippeket szivesen osztok meg mással is. A lényeg, hogy csináljátok pont az ellenkezőjét... HL Cancelon nem tudom mennyi mínusz lesz. Így kb 3 hétig áll majd benne a zsé... Ha egyáltalán megtartom, és el nem adom buktával.
-
Mrdevil
addikt
Nekem a 81+11x Surarez, 84 totw. Haland, Surarez sokszor jön. Kane sbc-be dobalom befelé, muszály vagyok kirakni, sok lesz a dupli nagy fodder, már recoverym sincs lassan. Még van elég sok jó nagy pakkom, inkább a midfieldernél nyitnám őket.
-
hulkobb
tag
Gyerekek egy gyors kérdés. Aki konzolon nyomja, nálatok milyen gyakori, hogy meccs közben feldobja a játék a packet loss és a magas ping ikonokat? Szinte minden meccsen kapok, pedig nem wifin tolom hanem kábellel. (PS5) Hétfőn akarom leb@szni a szolgáltatót, hogy mégis mi ez, de előtte biztosra mennék, hogy ez net hiba. köszi
-
raven84
senior tag
2 meccset bírtam ma a wlből, másnál is egy rakás szar a gameplay?
-
taylorp
senior tag
Egy újabb csodálatos ea [produkció] . SB meccs, World Class szint.
Nem tudom, hogy ki az a játékos a génél, de kell nekem. -
Nandinagy
addikt
Megcsinálták ezek a nyomorékok mindenidők legrosszabb fifáját
Gratulálok nekik
Eddig is egy szar játék volt de sikerült szintet lépniük. Az, hogy 13-es exg-vel kikapok az már magyarázatra se szorul. 0-ra játszom le a helyzeteket és a kapus kivédi 3 méterről. DE! hálistennek ha Openda 30ról rábassza timed nélkül az bemegy 3/3. Mit live tuningoltak ezek a barmok? A kapusom vakabb mint valaha.
[link] Ezt live tuningolták? 6.0 exgre lövöldözök 2 gólt de kapok 0.4-re 3-t ilyenekből. Minden egyes meccsen kapok egy hasonlót. Eddig se kellett skill a játékba, de hogy már egyérintőben is pontos minden passza az ellenfeleknek nekem meg 3 métert nem tudnak egyeneset belerúgni abba a nyüves labdába az a legalja.... -
eM'82
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Gratula Maradona-hoz! Az legalább tényleg jó lap. Messi-vel brutál lehet :).
Én az utolsó két meccsemet elbaxtam. Bíztam benne hogy valamelyiket leadják, de igazából mindkettő verhető lett volna, én hülye meg a "leadós" 90es chemes csapattal toltam, random játékosokkal. 1 pont kellett volna a Rank5-höz.

Pick: Ben Yedder + Meunier.
TOTW: St Juste + 82+78as noname játékosokTöbbi pakk félre téve.
Más:
Mega Pack (untrade) van most TOTY challenge-ben. -
thebigK
addikt
13 winnél álltam az untrade fos csapattal. Utolsó ellenfelemet ma már 1x megvertem, 0-0nál ziccerem volt, fogta magát, kilépett. gg. a kövi ellenfél felállt 4 védővel, meg 6 csatárral!!! és nyert bazmeg. 30. percben kaptam egy piros lapot, és mindenféle press nélkül félidőre a játékosaim staminája sárga-narancssárga volt, mindegyiknek, a védőknek is. nonszensz. volt 4 gold védője a gyereknek, rajta kivül meg pato, maradona, cruyff, ginola, meg még fasztudja ki. Aha, keresd benn a logikát. De nyert, mert a döglött játékosaimmal semmire se mentem. GG. Ja, az ultimate pakk továbbra se tud 84nél jobbat dobni, 1 se idén, szánalom
-
Aguinaga
őstag
Egészen durva, ami WW Guendouzival is megy, már 330-ba kerül darabja.. mikor én kinyitottam untrade-be, akkor eladtam a tradeable verziómat, 140-ért, és már akkor is kerestem rajta...
Hasonló WW Delaine esete, 77-be vettem, most 150-nél tart.. Ligue1 spéci lapokba fogom fektetni a coint :)
-
BenXL
aktív tag
Renato vagy HL Nkunku jobb B2b cm? Esetleg más azon az áron?
-
Mrdevil
addikt
Remélem az ea elcseszett valamit, és újra nyithatóak a pakkok majd.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Aguinaga
őstag
Köszi még egyszer, most vettem meg Ben Yedder IF lapját, már csak 130 volt, (igaz, este láttam 110-ért is, de képtelen voltam megszerezni, 5 vagy több unassigned játékosnál nem enged a mobilapp buynow-zni).
De így is negyedáron van SS Yedderhez képest, annyival meg nem szarabb gondolom. -
HdRew
őstag
Na kinyitottam a 83x25-öt. Mondhatnám, hogy nyitottam TOTY-t, de sajnos nincs a pakkokban. Kanté. Nem rossz, rögtön tettem is csapatba, legalább a cdm-em hosszas próbálkozás után olcsón megvan.

-
Woodslave
félisten
Manny nevű youtuber 650k fifa pontból nulla totyt nyitott. Elég komoly. Néztem tegnap 12k 34.000ft körül van. 6 db 2000-es pack
Twitteren kommentje alatt meg záporoznak a totyk egy gyk két tradeble Messi.. másik prime R9 Lewa hegyek. Tudom a több millió xar nyitást nem rakják fel
-
EA's hit
addikt
3 vereséggel indítottam a wl-t, de a szokásos 9 win meglett végül egész simán, az utolsó 2 meccset leadtam.
Pickek: valami 83 meg 84-es fos
Totw pack: 81-es St Juste, meg két 80 alatti duplikált
50k-s: Benzema (35k), 100k-s: Courtois (39k)Plusz így kész lett az utolsó swapos token is, a 81+ packból egy Kroos és egy 84-es if Wirtz jött.
Nem jó, de nem is tragikus
Viszont Maldini valami iszonyat nagy császár védekezésben, már amikor hagyja a játékot a gép, plusz szerzett vagy 4-5 gólt is a wl alatt 
-
Woodslave
félisten
Na volt némi rebound a marketen. Még jó hogy nem adta el Renatot 640-ert már 700k..
Mondjuk kicsit bánom hogy Mbabbet eladtam akkor de már mindegy.
Az új patchel vhogy úgy érzem mint a játék elején. Nekem ez nagyon lassú nem szeretem ezt a középpályás tilitolit..
-
Woodslave
félisten
Castro kihúzta mind a hármat. Mondjuk beletett némi"coint".
Ez a Varane meg lesz vagy 1m
-
dudu5130
őstag
SS Skrinire vadászok de mondom megvarom a pénteket. Gondoltam majd picit csökken még, erre megindult felfelé. Én ezt már nem értem.
-
toxicjew
addikt
Due to the issue covered in this thread, we have extended the current FUT Champions Finals by 24 hours.
Kedvelem!
-
Digestive
veterán
Kalapáccsal szétverném szilánkosra az ujjait egyesével azoknak a retkeknek, akik WLben öngól nélkül kilépkednek!
-
mcwolf79
veterán
Ez az Inception PS4 verzióval játszik ? Olyan más a grafika a stream-ben (kicsit mintha okádék lenne ).
Nekem most nem olyan vészes a WL . Kis szerencsével rank 6 meglesz , 2 meccset kell nyernem , ami valszeg meglesz. Div5 nem hiszem , hogy meg lesz . Ahhoz nagyon együtt kellene állnia a csillagoknak .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Grat
...

meglátjuk. Kellene egy jó kp még Renato mellé. Ő tényleg marad utoljára Dalglishnál gondoltam hogy ez igen.