Hirdetés
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
válasz
Mrdevil
üzenetére
Miért lenne hivatalosan leközölve? Az EA hivatalosan soha egyetlen promot sem közöl le előre, egyedül a totynál rakták ki kicsivel előtte hogy kik kerültek be, de az egy elég speciális promo. Az összes többiről max. leakek vannak előre, de az meg erről is megvan ugyanúgy.
-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
[link] Esélyes, hogy akkor ez lesz, gondoltam Bestre, de este lejár és drágább is, mint Figo és nem is akarom még most megcsinálni az új csapatot, mert mától nyílnak csak igazán a packok. Meg annyira nem izgat a dolog, ha a Lost Ark beszippant akkor keveset fogok már játszani
SMS nagyon szar? Tetszik a 4/5, tudom clunky, de hót mind1 kb. ebben a gameplayben ahol Neres is úgy fordul, mint a hídelemet szállító jármű
-
Mrdevil
addikt
Ez a honor csapat még mindig nincs hivatalosan leközölve, érdekes. Titkolóznak.......
-
Mrdevil
addikt
Én is most sokat farmolok, sb már rég kész, a szilver beast is, dr-t nyomatom az 50meccs legyen meg a havi cucc miatt, a 7win már rég kész abból is. Utána nyomatom a wl-t hétvégén. Majd vasárnap az sb-t pörkölöm.
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
én is rivalst tolok leginkább. Pedig sokszor tényleg semmi értelme. Most is már megvan 6 winem, gondolom azért a hetedik is összejön nemsokára

De még utána is általában rivalst szoktam játszani, ha csak úgy szeretnék kicsit leülni Fifázni.
Ott elméletileg hasonló képességű ellenfelekkel tud az ember online játszani. Számomra most ez a legszórakoztatóbb, csak 7 win után már kicsit felesleges időelb@szásnak tűnik
Viszont ilyenkor érzem azt, hogy most kikapcsolni, játszani ültem le, nem pedig kötelező jelleggel grindolni valami teljesen felesleges lapért
-
Nandinagy
addikt
Pont ez a lényeg egyébként. Untrade védelem és akkor hozzájuk nem kell nyúlnod aztán variálhatod elől a csapatot. Nem szeretem az untrade támadókat ha csak nem kihagyhatatlanok. Coutinho,Di Natale,Zaha mind ülnek a padon de mivel nem igazán cserélek vagy csak nagyon ritkán akkor is kpra tök feleslegesek. Mindig igyekszem untradesíteni a védelmem mert ha az jó akkor a csapat fele megvan hosszútávra. Tavaly a Bender-Tapsoba tengely volt hasonló
A wl a rivalshoz képest szörnyű. Nem tudom komolyan venni ezt a játékmódot. Maldiniről az első meccsén wlben 3-t kaptam
Zaha nyílegyenes sprint, befutok elé aztán átszalad a labdán. Fura ezt leírni de a rivals az egyetlen értelmes játékmód. Kár, hogy ott meg nincs értelme grindolnom. Kitalálhatnának skillrating alapján is rewardot egyébként. -
Woodslave
félisten
én bírom

de igazából csak azért írtam mert nagyon sok cucc kell ebbe az sbc.be, nem gondoltam át teljesen a lehetőségeimet. 500k-t meg nem akarok belebaxni tényleg
Tegnap MolnarGabot néztem kicsit. Elkezdi "ne akarjátok megérteni ezt a játékot, szívem szerint azt mondanám ne is nézzétek".
-
HdRew
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Jaj, ne nézz már Cristijant, tiszta cringe az az ember.
Hashtag Stokes, Gorilla, Viperlization, RTFM, Hektic_Jukez, és ha már magyar is kell, akkor késő este szokott főleg lenni molnargabo, illetve néha bele szoktam nézni JordanBeast15 livejaiba, de őt annyira nem tudnám jó szívvel ajánlani.
-
mcwolf79
veterán
Én olyan érdekességet véltem még felfedezni az elmúlt hónapok alatt , hogy sokszor ha 1 gólos hátrányban vagyok akkor hirtelen szemmel láthatóan megtáltosodnak a játékosaim . Nem váltok taktikát, nincs semmi Press , es mégis . Az AI elkezd működni, elkezdi mozgatni a játékosokat . A védők elkezdenek jól helyezkedni , jobban blokkolnak , ezek főleg középpályán feltűnőek. A támadók is elkezdenek az ellenfél kapuja felé mozogni , nem a kezdőkör környékén verik a faxukat. Nem hiszem hogy placebó , mert ezt rendszeresen tapasztalom .
-
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Tok igazad van,mindenki a kozeppalyat meg a tamadokat varialja.
Pont ezert nem vennek ket belso vedot 2+ millioert..
Hanem beletennek akkor max egy 5-600-at,es a megmarado xy osszeget meg egy extra tamadoba..
Maga a jatek sok golra van felepitve,szerintem tok mindegy hogy kivel kapsz 2-3-4 golokat egy meccsen. Márpedig fogsz.Amugy most,hogy egy hete elkaptam ezt a szar covidot,van idom jatszani,illetve lenne,de este ilyen ejfel korul nagyon jo a jatekmenet,egesznap meg egyszeruen undorito.
Ugy terveztem,hogy egesz heten jatszok stb,hat ebbol az lett hogy este rivals es ennyi.
Kezdem elengedni ezt a reszt,elitbe nem is igazan tudok mar nyerni,minden 5-10.meccsem nyerem csak meg,szoval ez miatt is elvezhetetlen,lehet hogy marad a wl,amig marad,aztan megkoszonom ezt az evet is. Egyre rosszabb a jatek,mintha nem birnak az uj lapokat,a jatekmenethez igazitani. -
|AP|
veterán
ebben ne legyél biztos... Szerintem megelőzlek

Ugyan még agyalok Varane-on, de egyre nagyobb rá az esély, hogy Donna a 88-as squadban fog landolni.
Így maradhat Piqué, be tudom építeni Dest-et, a kapuban meg marad narancs Ter Stegen.Persze minden függ attól, hogy miket nyitok jövő péntekig, de az a legvalószínűbb, hogy senkit

-
Digestive
veterán
Csak egy tipp
Szerintem lesz a TOTY alatt olyan sbc ami felrobbantja még a fodder árakat. 85-ös lapokban látok fantáziát, mert az bármilyen ratinghez jó. Bonucci CB, jó liga, jó nemzet és nem lehet majd nyitni egy hétig. Én vettem 100at tegnap.
-
BenXL
aktív tag
Szerintetek melyik a legjobb csatar páros ezek közül:
CR- WW Sterling
Mid Best - Alessandrini
prime Hugo Sanchez - AlessandriniSancheznek nem zavarna a 3* SM, csak bal stickel dribblingelek

-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Az első
Cordoba-Cuadra extrák, Cafu meg kicsit nehézkes mozgású sajnos.Egyébként olvastam , hogy woodi szeret variálni a csapaton és ezért ne csinálja meg Varanet. A védelem tipikusan olyan csapatrész amit az emberek 90%-a úgymond leszar. Ő is kp-n meg a támadóknál variál folyton szóval jó ötlet oda kirakni 2 értelmes játékost. Az meg, hogy majd jön jobb olcsóbb alternatíva, háááát.... Tavaly Riberynél is sokszor olvastam ezt aztán nem igazán láttam hozzá hasonlót TOTS-ig.
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Cancelot is.
Még csak pár meccs van rubenben, de ném érzem azt az extrát. A statokat hozza, de nem az a cheat lap.
A védelmen nagyot erősítettem, de SB-ben legenden nem tudok jobb lenni, a rohadék gép ha kell akkor rajtuk is átbugol ugyanúgy mint eddig. Még mindig az a bajom, hogy legend és ulti szinteken tuti kapok gólt ami sok -pont. Sőt worldclasson kb november óta nem kaptam ki, de most sikerült a héten. Bár nem én voltam a béna, egyszerűen minden utolsó passzom, amiből tuti gól lett volna az védőhöz, ellentétes irányba, túl rövid vagy hosszú volt. Szóval szopatott a gép. -
Woodslave
félisten
vagy megcsinálom ezt
mondjuk nem tudom de tervnek jó
-
Woodslave
félisten
hát nem tudom. Engem nem zavar ha tényleg end game védő ezért az árért. Nyilván a korábbi sbc-k tapasztalata alapján egyikük se biztos pontja a csapatomnak. Bár Fekir Benzema, Gosens sokat játszott, de ezek nagyon olcsók voltak annyira nem sajnálja az ember ha csak csere vagy még az se. Ennyi fodder meg valamennyi coin nyilván jobban fáj ha hm Rüdiger lehozza ugyanazt (direkt nem írok Kimpembét pedig rá gondoltam
). De a "hasznosságon" túl van némi excluzivitása is egy ilyen lapnak. Mondjuk mid Maldinit soha nem raknám ki mert meg tudom venni. Ezt a Varanet nem tudod.
-
EA's hit
addikt
Piac-mágusok, ez az új Chiesa mennyit érhet majd szerintetek?
-
Woodslave
félisten
de ezen az alapon semmi értelme semminek a játékban
Na kis szösszenet még a tegnapi kvaliról kicsit kapcsolódik a gold vitához bár érintettem tegnap. Tudom hogy nem lehet így de annyira "megrendezettnek" érzem az egész kvalit. Mindkét oldalról. Valamiért olyan érzésem van mintha bármit csinálnék a játék azt "akarja" hogy sikerüljön. (persze nem arra gondolok hogy lerakom a kontrollert aztán nyerek) Meg hogy be vagyok skatulyázva erre a 6 winre kvali, 9-11 a wl (ha nagyon megfeszülök vagy szerencsém van 11) meg div 1 vége. De onnan sehova akármit csinálok tuti jön valaki akit nem tudok megverni.
Ok tudom ez a képességem nincs itt semmi látnivaló de valahogy mégis ilyen érzés.
Na 4 sima vereséggel kezdtem, utána hogy biztos legyen a kvali 4 tükörsima győzelem. Szintén meg lehet magyarázni a forma romlott, xarabb ellenfelek jöttek végre presseltek a játékosaim (nincs pressing beállítva, de látható mikor állnak meg mikor mennek nyilván). A 4 csapat akik elvertem egyébként egész jó volt, ikonok Ronaldinho Eusebiok stb. MIndegyiknél azt gondoltam faxom pont ilyenek kellenek most nekem.
Utána fogadni mertem volna, hogy vagy az első szétszopat vagy amilyen humora van a játéknak inkább az utolsó hogy ne tudjak meccset leadni.
Full gold pl csapat. 2-0-ra vezet, szokásos De Bruyne megfut mindenkit, Bruno 25-ről csavar, Mane szélen megfut mindenkit. De eszembe jutott amit írtatok tippeket megnyugodtam nem rohantam, nagy nehezen behúztam.
Utolsó meccs nem full gold, de a védősor gold volt Kounde, Mendy, talán Kimpi erre nem emlékszem, gold Llorente. Areola. A hosszabbításra 0-0-val (exp 0-6) mentünk....
Ahol a 118-ban tudtam valahogy begyötörni egy gólt.Tudom meg lehet simán magyarázni minden oldalról de akkor is érdekes. Nem véletlen hogy ennyi "összeesküvés elmélet" van és simán el tudja hinni az ember.
-
gjoe
addikt
-
Dzsoki92
senior tag
Kimpembe end game lap, undorító lett idén
Tegnap lenyomtam a 7 rivals meccset este gyorsan, hogy ne ezzel már ne foglalkozzak. Igazából meglepő módon kegyetlen jó volt a játék. ( hosszú idő után nem is tudom mikor volt ilyen ) 1 divet tudtam is lépni előre. De ez a Kimpembe....... Mindenhol ott van, mindenhova odaér kegyetlen. Undorító egy lap, de én is használom mert jelenleg nincs jobb nála és minke öljek több 100k coint egy játékosba mikor 5k ért itt van Kimpembe.
Viszont ha jön Shaw akkor Varanet kirakom. -
MdewC
nagyúr
-
toxicjew
addikt
Na hát végére értem a nyitogatásnak, menet közben kiraktam Varanet ingyen. Iszonyú sok walkout jött, persze csak CR ért belőle egyedül vmit, de így ő lett az idei legértékesebb nyitásom azzal a 280kval
Most azt kell majd eldönteni, hogy mit kezdjek a fennmaradó magas fodderekkel
-
miro.
senior tag
Biztos,hogy 1 milliot nem tennek be soha egy belso vedore.
Millio variacios lehetoseg van,es Kimpembe melle sok jatekost lehet rakni…
Ilyen penzeket fixen,hogy tamadokra,iranyitokra koltenek csak.
De te tudod woody.
Szerintem egy bizonyos szintu vedelem utan mar nem a szemelyek fognak szamitani,hanem az hogy kivel jatszol.
Ha tud az ellenfeled sok cselt,jol forgolodik stb. Akkor lehet 4 ilyen Varane-od hatul..
Nyilvan tamadoknal is lehet igy forditani,de ott a labda nalad van es az nem mind1 hogy kinel..
-
Garsza
veterán
Helló! Klubbot törölni csak játékon belül lehet? Webapban vagy Companionban nem lehet?
-
HdRew
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Varane lapja baszó, de nem tudom, hogy neked megérné-e. Coint ne használj el erre, csak foddereket Woody, okosan! 1 hónapod van rá kirakni

Parketta így 5* sm-mel teljesen élhető. Persze sprintbe ne kezdj vele a labdával, mert lefutják és szerelik, de a skillekkel ügyesen lehet lavírozni a védők között. Védekezni meg nagyon jó, elég jó a súlypontja, könnyen tudsz irányt változtatni, habár azért nem a leggyorsabb játékos. Nekem Kanté mellé kb. tökéletes, szemmel látható a High/High workrate, és fizikailag is el tudja nyomni az ellenfelét. Én csak ajánlani tudom őt. Ja, és a passzainak szeme van, CM-ként is ad pár gólpasszt. És jók hozzá a linkek is persze.
R1 és passz. Vagy L1-R1 és passz. (Nem az alsó nagy kar, hanem a felső kis pici pöcök a joy hátulján)
-
mcwolf79
veterán
Üdv !
Világoljatok már fel , hogy azt a lapos /erős passzt amivel az alapvonalról beadják a támadónak azt hogy kell elő csalni ?
Thx -
HdRew
őstag
Gyönyörű.
Mondjuk a való életben is nem igazán tudja Navast kiszorítani, csóri kapust mindig le akarják váltani a csapatában. 
Na én meg 1901 SR-rel állok, talán a fifa22-ben az eddigi legmagasabb pontszámom.
Ezzel a csapattal.
Varane helye megvan, már csak a zseton kéne rá, Inception szerint egy csalás az a lap, persze TOTY Marquinhoshoz nem ér fel.

-
|AP|
veterán
egy rövid szösszenet a játék legjobb kapusától
szerencsére többet rúgtam... tényleg a legszarabb TOTY lap

-
bubuska10
senior tag
Destnek konkrétan 6 perc kellett az első bombagóljához Rivalsban. Direkt maestrot raktam rá
még mindig 5 védőzök, a két szélső join the attack, a 3 cb meg az egyik CDM hátul marad + a defense szélesség ki van tolva h bármely irányból leszedjék a háromszöges indítást. Imádom, mert másnál nem láttam ezt. -
Stylerr
addikt
Vajon eshet még sokat TOTY Lewa ára a hétvégén?
-
toxicjew
addikt
Na én is elkezdtem nyitogatni, egy szar packból jött egy CR
Lehet holnap kellett volna
(biztos nem így működik) -
Woodslave
félisten
Jó kis kvali. Első négy meccs sima vereség nem megy semmi nem mozdulnak lassú vontatott. Azt hittem első kvali ami nem fog sikerülni. Aztán csoda történik négy sima győzelem

Fogadni mernék hogy most megint szét fognak szopatni
-
dudu5130
őstag
Cordobara acsongozok most azt gondoltam kirakom hero picket. Joe Cole. Nem a legszarabb.
-
Woodslave
félisten
Viszont a Kane biznisz bejött. 45k vettem 55k viszik mint a cukrot. Sajnos túl későn jutott eszembe és túl óvatos voltam
-
Nandinagy
addikt
A duplikból kiraktam a mid or primeot: Mid Maldini
De jó érzés istenem. Eladtam Djalot meg Marquinhost vagy 90k bukóval aztán majd kigondolom a védelmet
-
EA's hit
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Úristen ez a Chiesa, meg is lenne a tökéletes hiányzó láncszem a csapatba. Hetek óta keresek valakit, akinek középső posztja van (CDM-ST között bármi), de ingame LF-ként lehet használni. Di Natale sajnos azon a poszton nagyon halvány, ez a Chiesa viszont... Állat lenne, tökéletes. Mennyiért mehet majd vajon?

-
raven84
senior tag
Packluck jelentés: 30 db L1 premum pakkból a legjobb pull Wijnaldum volt.
-
elod22
senior tag
Csak nekem szúrja a szememet ezeknek a honorable lapoknak a dizájnja? Olyan mintha non-rare lapok lennének dinamikus képpel
-
Mrguba
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Nem woody..a patch ota egy rakat fos.a.jatek...es ez a.legujjabb hogy porszivot jatszik a gep csodas..ugy szivja a labdat.oda.tolem h csak na.
Ja es silverben gyerek valami total.nulla.kuka szar fos jatekossal 30.rol akkora.finesst tekert h szegyenemben kileptem.
Valami 67 es nemet kuka 50 es.lovessel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ott tényleg azt érzem mintha a második munkahelyem lenne
Lehet hagyom a faxba. Na mindegy ma elnyitom az összes packot aztán meglátjuk.
(biztos nem így működik)