Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Digestive
üzenetére
mi lehet a követelmény vajon.. Sajnálom már hogy magas ratingbe raktam, csak a múltkor olyan easypeasyn jött 10k minden Kanen de most Ndidiben volt a ravasz.

Mondjuk ha (amikor) ez a Diaz blp-es lesz és még fejlődik is akkor pláne fullra beleillik a csapatomba. Azt mondják annyira nem xar lap
-
Digestive
veterán
válasz
zzolli11
üzenetére
Ha ebben a pillanatban eladnám a 800 Asensio lapot, akkor az adó után tisztán lenne rajta 420.000 egy nap alatt.
Ha ma kap egy IF lapot, akkor egy héten belül megduplázom, vagy triplázom. Ha a Bale sbc vmelyik kisebb csapatába kell Reálos, akkor meg csúnyán el is szabadulhat az ára.
-
Woodslave
félisten
válasz
Digestive
üzenetére
ja nem egyáltalán nem hiszek már semmit ezen túl vagyok sajnos
Mondjuk abban hiszek a Cantona helyett Puskás lesz akkor jobb lesz
Mondjuk ahelyett még Verde is egy istenAmúgy azért jók ezek a befektetések mert ha nem is nyerek semmit, amíg nem tudom megvenni a lapot amit akarok esik 100kt szóval végüli nyerek rajta

-
Digestive
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Aha. Hármat még 80k áron. De ezt csak úgy bespájzoltam, hátha egyszer jó lesz.
De ebbe nagy lóvét nem érdemes bele tenni, csak ha semmi másra nem kell az a coin beláthatatlan ideig.Én is csak azért bohóckodok ezekkel, mert a csapatot nem kell variálnom. Nekem patika. Ha kikapok, nem azon múlik.
Te meg a lelked mélyén azt hiszed, h bármivel is jobb lesz, ha lesz prime Puskásod, vagy akárkid. Ezért frusztrál!
Pedig egy bizonyos szint felett már mindegy melyik lap rohangál ott. -
Woodslave
félisten
válasz
Digestive
üzenetére
te vettél belőle?
vagy vennél?mindegy elegem van ezekből a befektetésekből ahol 1 hónapig kell ülnöm egy lapon hogy legyen valami. Hagyom a francba. Komolyan még várok egy-két napot jön-e valami sbc ha nem eladok minden Kanet és megveszem prime Puskást.
Játékot nem élvezem csak már az elbaxott "üzletek" is csak frusztrálnak szóval mindegy.
-
Digestive
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
Igazából azért kezdtem el befektetni, mert szeretném újra prime Puskást. Nálam tavaly kirobbanthatatlan volt. Pedig volt Pelém, Eusebiom is még a végjáték előtt, amikor már mindenkinek összejött. De nálam Öcsi bácsi kiszorította mindet. Viszont ez a Lautaro Martinez egy elbaszott, bugos lap lett.
Nincs amiért lecseréljem. Mindent tud amit egy csatárnak tudnia kell. -
Woodslave
félisten
válasz
Digestive
üzenetére
hát még 10-esen milyen qrva jó. teljesen elvesztegetett tehetség lb-ben nem is nagyon szeretem, de jelenleg azért Varane- Ruben Diaz se rossz, bár szerintem van olyan jó mint bármelyik, agyalok is Rubent eladom, megveszem Walkert, indul 7.esen ő és csere, szélen annyira nem számít.
-
Digestive
veterán
válasz
Zimmi91
üzenetére
Eladtam SIF Marquinhost és TOTY Donnarummát. Ugyanis az történt, h a brazil pirosat kapott és beraktam helyette CB-nek Darmiant 7 chemen, meg Maignant... És 2 meccs után rájöttem, h Darmian a legtökéletesebb CB akit az idén próbáltam!
Aki nem hiszi az próbálja ki! Brutális ott a pali. 
Ja és volt a klubban 20+ IF lap 81 alatt. Tegnap még a 76ost is 18k-ért vitték.

-
dudu5130
őstag
Valaki itt rápróbált már Elmas FS lapjára? 4-2-2-2ben lenne cm.
-
EA's hit
addikt
84-es lapokra is érdemes lehet figyelni. Tegnapelőtt este Sabitzer 8500-9500 között mozgott pc-n, tegnapra már 6000 alá esett vissza az ára. Mondjuk hétfő este 4000-4500 körül vadászgattam őket, 4-5k haszon is volt darabján.
-
Digestive
veterán
[Insigne és Lautaro] variációk egy témára.
Imádom ezt a kis törpét! Még a toty védők se tudják lekövetni az irány váltásait!
-
Nandinagy
addikt
Remekül meglett oldva ez a nyomorék elpattanó labda. Inkább állítsák vissza de komolyan. Most már egy szerelés utáni labda sem marad nálam. Belémvezeti a veréb de a labda továbbgurul és nyilván az ő aija megy rá mert az enyém csak bábu.
Ezzel a szerencsétlen irányváltással meg kezdhetnének valamit. Ráváltok a játékosra nyíl egyenes futást nyomok erre minden sprint előtt kettőt oldalazik hogy direkt hátrányban legyek.
Egyszerűen nem lehet normálisan védekezni..... -
EA's hit
addikt
Nekem otw Hakimi jött a pickből, HL Clauss helyett végülis upgrade, ha nem is nagy. Raktam egy mid or prime-ot is, prime Zola érkezett, aki nem lenne rossz, csak nagyon nehezen tudom beépíteni. Ebbe a csapatba hogy építenétek be? Az a baj, hogy a 4-3-2-1-ben nagyon nincs helye, 4-2-2-2-ben jó lehetne, de akkor Damsgaard kikerül, viszont akkor nincs balszélsőm, így valaki nem lesz maxos.
-
HdRew
őstag
Elegem van.
TOTY CR-ek jönnek velem szembe, és az utolsó pillanatban lövi be a mákos második gólját úgy, hogy előtte én lőttem kapufát.
Nincs kedvem grindolni felhúzott csapatok ellen, teljesen nevetséges feljutni ilyen korán elitbe, inkább mondja meg az EA, hogy melyik accountok redlistesek, mint pl. Woody, meg az összes mákos, ők menjenek egy ligába, akiket meg le se tojnak, azoknak legalább legyen valami élvezeti értéke ennek a szarkupac játéknak.
Headliners Vini, Mbappék, TOTY CR, TOTY Cancelo, TOTY Díasok ellen megyek, és egyszerűen carryzve vannak a playerek a játékosaik által, mert még a TOTY védőjük is gyorsabban fordul és indul meg, mint lendületből a csatárom.
Nem hiszem el, hogy ebben a hülye DIV1-ben azért kéne megragadnom, mert 1) vagy nem vagyok mákos 2) nem költök erre a játéknak nevezett valamire, ahol állandóan csak a gambling megy.
Ha az én kezdőm ér 3 millát piaci alapon, akkor +/- 500K-s csapattal rakjon össze, és akkor úgy fair a játék, amúgy meg baromira nem.
-
HdRew
őstag
válasz
marcess
üzenetére
Ben Yeddernek amúgy is pedzegetik a POTM lapját, szóval érdemes lehet eladni, igaz, az IF lapján sokat nem lehet bukni.
Barella nagyon jó lap, a Córdoba - Varane párosnál talán most csak a Varane - Marquinhos/Días/Rüdiger jobb, úgyhogy szerintem jobban jársz. Plusz Mbappé.
-
sz_abika
addikt
Az a jó abban, hogy indokolatlan, patch notes nélküli javítások jönnek ki, hogy simán rá lehet fogni, hogy ha nem megy a játék.
0-4, 0-3, 1-4es félidőket kaptam Fut champs kvalin , zsinorban 4 nyert meccs után. A középpálya eltűnt, ha nincs benyomva a pressing, akkor teljesen passzívak az emberek. GG, ennél még a squad battles is élvezetesebb.
-
Mrdevil
addikt
Ide: 88 Headliner Barella, 87 OTW Upema. Barella ér a legtöbbet ahogy nézem, őt vettem ki, bár beépíteni nem tudom.
-
Woodslave
félisten
Nem sok rulebreaker lapom van. Pontosan egy darab ha a két sbct nem számoljuk. Ripart.
Nem fizetek sört ezek után annak se aki kitalálja kit nyitottam a 25 meccses packból
-
bodnar123
őstag
Ez az sbc win... Na nem azért, hanem mert a 8.5 k vett Bonuccik és tihago silvák mennek 14 ért :)
-
Nandinagy
addikt
Fire Valverde
szétadom, pont akartam őt. -
Izéjose
tag
Small win RB Trent 😕😕😕
-
Mrguba
őstag
Future Stars Reunion Player Pick
Ez most akkor mit is ad pontosan? -
Nandinagy
addikt
Szétadom az új patchot. Tényleg nem pattan ki az oldalvonalon a labda mert minden egyes nyüves labda visszapattan az ellenfélhez. Ez így sokkal jobb
1 win kellett volna 2*es szorzóval a div1hez azóta 4 bukó. Már a saját passzaimon is átszaladnak a játékosaim nem csak az ellenfélénél. Ziccerben nagyon aranyos dolog ez. -
Szjoci27
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem nem volt olyan rossz :) [kép]
Előtte volt még 12, abban is volt 2-3 wo. -
Digestive
veterán
Tegnap álmomban újabb vízióm volt Benzema után!

Asensio esélyes az IF-ra és akkor nem lehet majd nyitni... 83as, jó pozi, jó liga és nemzetiség. A promó alatt számítok egy újabb 83-84-es lapokat felszippantó sbcre. 1k áron vettem ma 500 darabot.

-
sz_abika
addikt
PS4en már csak lengyelek játszanak? minden csapatnévben/accountban akik ellen játszottam a héten, szinte csak mássalhangzó van

-
Woodslave
félisten
Guendo esett egy jót az sbc leakre. Kíváncsi vagyok visszamegy-e szerencsére nincs coinom hogy kipróbáljam
-
HdRew
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondjuk ez nem befektetés volt, hanem szerencse.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jaj ne, így lehet csak 3m hasznod lesz rajta
-
Kristof_94
nagyúr
Nem bírom eladni Kantet, folyamatosan vágják az árát. Tegnap 3,5-ért nem ment, ma 3,3 sem elég jó.
-
toxicjew
addikt
válasz
Izéjose
üzenetére
Én pont mostanában érzem, hogy kezd már kevés lenni, szóval lehet adok egy esélyt Lewanak. De csak miután megcsináltam Zidanet. Ma indul a Lost Ark úgyhogy visszább veszek ebből a bánat játékból, úgyis pont eljutottam egy kisebbfajta kiegeshez. Abszolút vállalhatatlan állapotban van ez a szutyok.
-
Izéjose
tag
Furcsa amúgy, de in game még mindig CR-t érzem a legmegbízhatóbb csatárnak , a fejjátéka meg földöntúli nincsen párja😁😁😁 dobjatok ki minden csilivili promo lapot mert a játék legjobb csatárja 210-250 k coin-ért cserében megkapható a portugál személyében 😁😁😁😁
-
bodnar123
őstag
Amúgy az a vicces amikor már a labda messzejár tőle, de a játékos a cipő orrával visszaszippantja a labdát, és ezt is irreálisan gyorsan. Amúgy itz minden azon múlik, hogy ha lenne fizika akkor sok ilyen szar se tudna benne lenni. De nincs. H egy scifi űrfocit kéne összehozni, annak ezt a játékot el lehetne adni.
-
miro.
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igazabol kihasznaljak ennek a szarnak a lehetosegeit.
Azt kene,hogy a masodik ilyen huzi buzi utan porogjon le a labarol,vagy lassuljon mar be egy kicsit.
Egybol nem lenne ennyi felpassz,aztan tancolas.
Az a vicc,hogy 20-bol 17x leszereled,de haromszor ott marad kapussal szemben,es ez harom ingyen gol.
Pl mikor valaki viszi keresztbe,megall es visszahuzza lab mogott,azt ha benyelem tok oke. Legalabb o erre kicstt rafekudt,hogy hogy kell,vagy mikor.
Illetve azt nem tudod egymasutan 10x megcsinalni minden iranyban,de ez a csak iranyvaltas,ez szanalmas ebben a szarban.
Pl mikor rivalsban meglatok egy ilyet,jatszom vele 15percet,ha csak ezt csinalja mar lepek is ki. Jatszon azzal igy akinek ez vicces. -
miro.
senior tag
Gondolom azt nem patchelik,hogy 16oson ha jobbra-balra forgolodsz,akkor lehetetlen kb elvenni tole..

Hany embernek ennyi a jateka te jo isten.
Kozben meg sose lattam meg olyat igazabol,hogy egy jatekos percekig ott forgolodik a vonalon..
-
Izéjose
tag
Nincs is jobb mint amikor az ember rakná ki Maldinit és minden sbc beküldésénél kidob a játék 🤣🤣🤣🤣🤣
-
miro.
senior tag
Mi xboxon megint ez a frissites?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Diablo IV
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

legfeljebb supersub
Ha ma kap egy IF lapot, akkor egy héten belül megduplázom, vagy triplázom. Ha a Bale sbc vmelyik kisebb csapatába kell Reálos, akkor meg csúnyán el is szabadulhat az ára.
Mondjuk abban hiszek a Cantona helyett Puskás lesz akkor jobb lesz 
Nincs amiért lecseréljem. Mindent tud amit egy csatárnak tudnia kell.

ESR+Tomiyashunak zöld link