Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Na hát lezajlott a pack opening
Először is köszi mindenkinek aki kitartott, tudom nem volt a legizgalmasabb, meg én is hót álmos vagyok aztán nem volt vmi nagy hangulat
De tényleg kösz, hogy végig néztétek.
Spanomnak jött IF Neymar az új Robertson meg Navas, nekem Prime Hagi, új Immobile és szintén Navas. Mind untrade, úgyhogy bankot nem robbantottunk, de discardból bejött bő 350k és rengeteg fodder amiből meg tudom csinálni vagy POTM Fernandest vagy Cannavarot vagy nemtom még kit. Nem mondom, nagyon örültem volna egy Totynak, főleg ennyi packból, de nincs okom panaszra
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Először is köszi mindenkinek aki kitartott, tudom nem volt a legizgalmasabb, meg én is hót álmos vagyok aztán nem volt vmi nagy hangulat
De tényleg kösz, hogy végig néztétek.