- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
igen igazad van.
csak olyan érdekes, hogy mindig az ilyen csapatoknál van az, hogy a ronáldót, mbappét, messit, pogbát stb. nem lehet szerelmi, mert egyből szabad, vagy piros.
persze ha ő utolsó emberként felrúgja a csatáromat nemhogy piros, de még sárgát sem kap.ezért írtam azt, ezért gondolom azt, hogy ezek EA támogatott emberek. ő mindent csinálhat, én semmit.
ő az első perctől kezdve constant pressure és a 59es staminás nejmár nem fárad el, nálam meg már a 10. percben full 0 staminás az összes játékosom, ha én is constant pressurera állítom.
és jó pár meccs lejátszás után vettem észre, hogy amit fent leírtam az mind az olyan csapatoknál jön elő amit ez előző hozzászólásomban írtam (3-4 icon, mbappé, ronáldó, neymár, messik vannak a csapatban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest