Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

Legalább visszatértek ebbe a csodálatos játékba a flipper gólok. Annyira hiányzott az, hogy a félpályán belelépek 1 passzba ami csodálatos és varázslatos módon pont indítja az ellenfél csatárát. Aki valami csodálatosan tudja bebaszni gyengébb lábbal a felsőbe hiába húzom oda VDS-t.
    De hálistennek nekem az összes indításom 1 méterre gurul el ami pont jó a védőjének +legalább azt a kretént is kivonja a játékból aki ennyire szerencsétlen volt, hogy rövidet passzolt mert ugye ilyenkor íratlan szabály, hogy a gépnek muszáj egy 30 méterre álló emberre váltania :D

Rivalsban érzem mikor valaki azért ver meg mert jobb. Ebben a szutyok wl-ben meg csak azt érzem, hogy vagy enged játszani a játék és rúgok 6 gólt vagy mindegy ha le sem játszom a félidőt :D Bár megadom, hogy léteznek akkora balfaszok is akik a hendikepp ellenére is képtelenek legyőzni. Valószínű ma értük mormolok majd el egy imát. :R :R :R

Azt mondjuk így sem értem, hogy tavaly/tavalyelőtt hajnalban jó volt a játékmenet. Idén meg ugyanolyan szar mint nappal. Nem éri meg meló előtt leülni játszani mert semmivel sem jobb. Vagy valaki tapasztalt mást?

#5546dkaro
    Nem kell venni. az előző 2 sbc adott neked rf+lf-t :D

#5545Zimmi91
    Jól gondold meg. Nem vártam sokat VDS-től de hogy ez a balfék 11 meccs alatt 1 ziccert nem bírt védeni amire nem én húztam oda az kritikán aluli. :D Szerencsére ugyanolyan töketlen minden kapus idén is így a link miatt marad.

Új hozzászólás Aktív témák